- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #190.701
Teşekkürler canım :)Sevgili rakibelerimiz,
Umuyoruz bu hafta iki takimimiz icinde guzel sonuclar aliriz.
Hepinize basarilar, 4. takimdan sevgiler.
Bizde takim olarak cok heyecanliyiz canim, bol sanslarTeşekkürler canım :)
Baya eglenceli ve motive dolu bir yarısma olacaga benziyor :)
Aynen guzel olur herkescikler icin insallah.. Var midir elinizde bu yavrucaga uygun rakibe, takim olarak yarisiyoruz ama bireysel olarak da birisini alabilirimSevgili rakibelerimiz,
Umuyoruz bu hafta iki takimimiz icinde guzel sonuclar aliriz.
Hepinize basarilar, 4. takimdan sevgiler.
Babagannus ne kızzSelam kizlar menüyü de yazayim calismaya kaçicam tekrar
kollontai morordek nilsub
Sabah
Salatalik az peynir 1dl salam
Firinda sebze 2yk yagsiz
Cay
Ogle
1kupa yesilcay
2adet ceviz
Aksam
1tabak babagannus
1kase gavurdag salatasi
2yk yogurt
Ara
1sade dibek kahvesi
Su 3lt
Spor 2mile leslie+yarim saat egzersiz
Roman kız bu baksana dibek kahvesi gAvurdağ salatasıBabagannus ne kızz
Valla bu babagannus neyse sankim benlik bişey gibi duruyo ne yerim ben ondan tabak tabakRoman kız bu baksana dibek kahvesi gAvurdağ salatası
Kozlenmis biber patlicanin ustune bol sarmisak aliyosun..onun ustune de kavrulmus et ya da kiyma.. ooff miss yani.. cuvalla patlican yiyebilirim ben..kizartmaktansa koz en sagliklisi haftasonu evdeyiz diye usenmedik yaptik isteBabagannus ne kızz
Heeeyyty be yürü be kim tutar seni bacim yak buralariAyyy kızlar çorba diye diye eşim gitmiş almış restauranttansebze çorbası bol limonlu karabiberli içtim biraz iyi geldi dün 71.100 düm bu sabah 72.500 geldim sabah 6 da girdim sıcak duşa kalk toparlan kimse seni yıkamaz 4. Takımla yarışman var dedim bugün sıkı asılıcam pazartesi başlayıp cumaya kadar sıkı sarılırsam eminim veririm zatennn gazlaaaa çalışan bi tipim bennn tam benlik olmuş çoşarım artık 45 dk çıkardım sporumuda hadi bakalım
Kiz yok has trabzonluyum cok sukur elhamdülillahRoman kız bu baksana dibek kahvesi gAvurdağ salatası
Geçmiş olsun duygu nasılsın bu sabahkollontai , morordek , B blanche_ea , nilsub ...Kızlar dün sinavdaydim sabahın ayazinda girdik sinava resmen dolu yağdı ıslandık falan..hasta oldum sıtmalandım ilaç alip yatiyorum ateşim cıktı.. Ben 2 hafta sağlık nedeniyle izin istiyorum listeden .. Kayınvalidem de gelecek toparlanmam lazım
Hoş geldin nasıl geçti gezin çok foto atmadın ama...hello kizlar ben geldim :)
bu sabah tartilamadim ama kiyafetlerden anladigim kadariyla biraz zayiflamisim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?