Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kizlar menüyü de yazayim calismaya kaçicam tekrar
kollontai morordek nilsub
Sabah
Salatalik az peynir 1dl salam
Firinda sebze 2yk yagsiz
Cay

Ogle
1kupa yesilcay
2adet ceviz

Aksam
1tabak babagannus
1kase gavurdag salatasi
2yk yogurt

Ara
1sade dibek kahvesi

Su 3lt
Spor 2mile leslie+yarim saat egzersiz

Sevgili rakibelerimiz,

Umuyoruz bu hafta iki takimimiz icinde guzel sonuclar aliriz.

Hepinize basarilar, 4. takimdan sevgiler.
Aynen guzel olur herkescikler icin insallah.. Var midir elinizde bu yavrucaga uygun rakibe, takim olarak yarisiyoruz ama bireysel olarak da birisini alabilirim

Babagannus ne kızz

Ayyy kızlar çorba diye diye eşim gitmiş almış restauranttansebze çorbası bol limonlu karabiberli içtim biraz iyi geldi dün 71.100 düm bu sabah 72.500 geldimsabah 6 da girdim sıcak duşa kalk toparlan kimse seni yıkamaz 4. Takımla yarışman var dedim bugün sıkı asılıcam pazartesi başlayıp cumaya kadar sıkı sarılırsam eminim veririmzatennn gazlaaaa çalışan bi tipim bennn tam benlik olmuş çoşarım artık 45 dk çıkardım sporumuda hadi bakalım

Kızlar iyi akşamlar.Bende menü paylaşıcamda ben hiç bugünkü kadar saçma beslenmemiştim ne yedim ne yemedim anlamadım zaten
Sabah:yarım kaşarlı simit
Öğlen:1 yumurta+2 dl ekmek
Akşam:1 tabak sulu köfte+salata+4 yaprak sarma
Aralarda 2_3 bisküvi,3 küçük parça çikolata (karenin en minik parçasınsan)
Su:3 lt üstü
Spor: yok bugünlük
İyi geceler herkese

Kizim bugün cok harrketliydi bu saate kadar 5 dk bile uyumadi desem yeridir. Cok yoruldum yaauuv... Neyse menümü yazayım :)

Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta. 1 kk yarim yağlı peynir. 5 zeytin. Iki dilim kepekli ekmek. Şekersiz çay

Öğlen: 4 yk kısır. 1 bardak ayran

Ara: tarçınlı süt

Akşam: 4 adet izgara köfte. Marul. 2 bardak ayran. 5 adet cin biberi

Su: 2.5 lt su

Spor. Yapamadim

Ve tabiiki de cezama razıyım :)

kollontai morordek

Babagannus ne kızz
Kozlenmis biber patlicanin ustune bol sarmisak aliyosun..onun ustune de kavrulmus et ya da kiyma.. ooff miss yani.. cuvalla patlican yiyebilirim ben..kizartmaktansa koz en sagliklisi haftasonu evdeyiz diye usenmedik yaptik iste

Heeeyyty be yürü be kim tutar seni bacim yak buralari

Roman kız bu baksana dibek kahvesi gAvurdağ salatası
Kiz yok has trabzonluyum cok sukur elhamdülillah bizim yemekler hep mısır unuyla biliyon mu o yuzden bu aralar ev arkadasimin memleketinden dogudan takiliyoz severim ben hic tatmadigim ya da farkli seyleri usenmiyoz yapiyoz iste bi onlardan bi bizden

kollontai , morordek , B blanche_ea , nilsub ...Kızlar dün sinavdaydim sabahın ayazinda girdik sinava resmen dolu yağdı ıslandık falan..hasta oldum sıtmalandım ilaç alip yatiyorum ateşim cıktı.. Ben 2 hafta sağlık nedeniyle izin istiyorum listeden .. Kayınvalidem de gelecek toparlanmam lazım

Geçmiş olsun duygu nasılsın bu sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…