Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim için uygundur.

Çok geçmiş olsun canım.Biran önce iyileşde kilo alma.
Fast food da olmamış hasta hasta bi hazır çorba yapsaydın daha iyiydi.

Çok güzel. Sıksık gidebiliyorsunuz.
Evet canım her hafta gidiyoruz. Çocuklar için çok iyi oluyor hem arkadaşlarıyla buluşuyor hem kapalı alana tıkılı kalmıyotlar hem enerjilerini doya sıya sarfediyorlar.kendi başlarına oynuyorlar biz büyüklerde sohbet eğlence geçiriyoruz vakti.

Canım biz önceden yapıyorduk zaten.Ama bu aralar unutuldu gibi..

"Ben hep çok yediğim için normal yemem gereken miktar diyet olarak düşündüğümde ,sanki yoksunluk olacak, olması gerekenden az alıyorum, kiloyu verince bu son bulacak yine eskisi gibi herşeye abanıp yiycem gibi algılıyordum eskiden" sen bınu eskiden diyormulsun ne güzel. Ben hala aynı şeyi düşünüyorum.

kızlar 4. takım kaptanı bu hafta iki takım arasında yarısma teklif etti bende kabul ettim :) bu hafta 4. takımıda yenmemiz lazım lutfen herkes asılsın biraz diyete spora yenelim onları :)
Keşke bunu cuma teklif etmiş olsalardı. Yapılan kaçamakların çoğu yapılmazdı. En azından kendi adıma söyleyeyim.

Bayağı uğraşmışsın Özgecim.Ellerine sağlık.HArika olmuş.

Geçmiş olsun canım

bak bak bak kacamaklara suc atana bakk.. yemeyın bacım ekmek yemeyın..sabah en fazla1dl..sen sabah 2yemıssın. bı de aksam yemıssın..hemı de spor yok... ısın var mı kalk yap hemen gun bıtmedı daha bu yenılenler yanmaz baska turlu canım.. hadi kalk akıllı arkadasım benım hanimiş hanimiş hanimiş artık boyle soylıcem gordugume ben de

Bayağı uğraşmışsın Özgecim.Ellerine sağlık.HArika olmuş.
rıca ederım canım hepımız toparlanıp uyucaksak ugrasın bı anlamı olur daha guzel olur boylece hemen sen de yazmıssın karsı tarafa.. centılmenlık baska sen anacım bak asil hatuna

Keşke bunu cuma teklif etmiş olsalardı. Yapılan kaçamakların çoğu yapılmazdı. En azından kendi adıma söyleyeyim.
onlar zaten takım olarak dıskalıfıye hattındalar cumadan berı kırmızı alarm durumundalar dıkkat edıyolar ama sırf bızle yarıs halınde olduklarından degıl..kac haftadır bız de pek ıyı degılız bızım de toparlanıp asılmamız lazım..zeynepten sonra kendımıze gelemedık daha kac hafta oldu her hafta yenı bı sorunla karsılasıyoruz..ama dıkkat edersek basarabılırız canım gec degıl

Hımmm o zaman bir an önce bi dön bak yaptıklarına canım.Eğer yediklerinle doymuyosan böyle düşünmen normal.Ben sadece sağlıksız şeyleri çıkarttım hayatımdan, paketli gıdaları, ekmeği, hanurişini, tatlıyı, yani karbonhidratı baya azalttım.Ama hiç aç kalmıyorum.Doyana kadar yiyorum diğerlerinden.Dediğim gibi yoksunluk hissetmeyecek kadar yemek lazım bence.Az gidiyor benden ama olsun gözüm dönmüyor en azından ve şevkim kırılmıyor bu sefer :)

Selam hanımlar
Ya anca girebildim sabahtan aksama kadar sınav görevim vardı. Sabah 6'da kalktım, eve de akşam 4'te geldim. Sonra da sızıp kaldım tabi ki, aksam yemegi falan derken bu saati buldu girmem.
4. Takımla yarısıyormusuz, süper olmus herkes bi gaza gelmis. Resmen üzerinize ölü topragı serpilmis gibiydi, canlandıramıyorduk :)
kollontai canım sen grup ici eslestirmeleri yapacaksın galiba :) Yardım etmem gereken bir sey olursa söyle. Bir de Değerlendirme Raporu'nda gördün mü bu hafta kontrol bizdeymis, bi an yüreğim hop etti ama neyse ki bi sey cıkmamıs :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…