- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #190.721
gecmis olsuuun@kollontai,morordek , B blanche_ea , nilsub ...Kızlar dün sinavdaydim sabahın ayazinda girdik sinava resmen dolu yağdı ıslandık falan..hasta oldum sıtmalandım ilaç alip yatiyorum ateşim cıktı.. Ben 2 hafta sağlık nedeniyle izin istiyorum listeden .. Kayınvalidem de gelecek toparlanmam lazım
ay son gunlerde cok yogunlasti, yoruldum iyice kizlar ya :)Hoş geldin nasıl geçti gezin çok foto atmadın ama...
siz naptiniz kilolar verildi mi?Hoş geldin nasıl geçti gezin çok foto atmadın ama...
Ben izine ayrıldım 2-3 hafta kadar yarın böbreğim deki taşı kırdırmaya başlıcam çok rahatsız oldum geçen hafta ...siz naptiniz kilolar verildi mi?
günaydın arkadaşlar..@kollontaimorordek nilsub ben gecenler de bikac takımda tablo gördüm.. haftalık bı tablo cıkarıyolar spor su menu ıcın paylasım yapılan yere emojı koyuluyor. bı de eslesıyolar 2li hem yarıs hem motıvasyon oluyo bız de yapsak ya.. gecen hafta Y Yuppiyayye benım yaptıgımız gıbı mesela hem eğlencelı oluyo hem motıvasyon oluyo..ne dersınız hanımlar huuu bi ses verin bakem
@minnakkelebekim Y Yuppiyayye @ebrusonmez @d_mndc @deryalimm07 @tatlitambaksavurgan @melampusefe @Ay Isigim @parkbyull--> hele sen bacım bak gecen hafta artı gelmıssın tasınıyodun fılan sanırım bu hafta sahalara gerı dönüşün muhtesem olsun
Ben izine ayrıldım 2-3 hafta kadar yarın böbreğim deki taşı kırdırmaya başlıcam çok rahatsız oldum geçen hafta ...
ayyy ben de iyi bir rakip olabilirim..dınlemıyon kı kımseyı anacım..spor yap dıyoz yapmıyon gelıp menu yazmıyon..bana spor yapan adam lazımama yıne de gun ıcın de bı ses ederım sana artık kararlıyım dıyosan
çok geçmiş olsun canımBen izine ayrıldım 2-3 hafta kadar yarın böbreğim deki taşı kırdırmaya başlıcam çok rahatsız oldum geçen hafta ...
Sağol canım...çok geçmiş olsun canım
Ben de patlıcan manyagıyım, dün de evde közlenmis patlıcan salatası yaptım kendime, oh mis, hem de saglıklıKozlenmis biber patlicanin ustune bol sarmisak aliyosun..onun ustune de kavrulmus et ya da kiyma.. ooff miss yani.. cuvalla patlican yiyebilirim ben..kizartmaktansa koz en sagliklisi haftasonu evdeyiz diye usenmedik yaptik iste
Aa gecmis olsun canım. Cuma gunu yazabiliriz ancak izne ayrılmak istiyor diye@kollontai,morordek , B blanche_ea , nilsub ...Kızlar dün sinavdaydim sabahın ayazinda girdik sinava resmen dolu yağdı ıslandık falan..hasta oldum sıtmalandım ilaç alip yatiyorum ateşim cıktı.. Ben 2 hafta sağlık nedeniyle izin istiyorum listeden .. Kayınvalidem de gelecek toparlanmam lazım
Sanırım kaptanımız herkesi biriyle eşleştirecek, sana da bir rakibe gelir :)ayyy ben de iyi bir rakip olabilirim..
kimse benimle rakip olmuyoo
gelsin canım yaaa..teşviğe ihtiyacım varrrGunaydın hanımlar, nasılsınız, kilolar nasıl :))
Ben de patlıcan manyagıyım, dün de evde közlenmis patlıcan salatası yaptım kendime, oh mis, hem de saglıklı
Aa gecmis olsun canım. Cuma gunu yazabiliriz ancak izne ayrılmak istiyor diye
Sanırım kaptanımız herkesi biriyle eşleştirecek, sana da bir rakibe gelir :)
offf tam benlikmiş işte :) çok severimKozlenmis biber patlicanin ustune bol sarmisak aliyosun..onun ustune de kavrulmus et ya da kiyma.. ooff miss yani.. cuvalla patlican yiyebilirim ben..kizartmaktansa koz en sagliklisi haftasonu evdeyiz diye usenmedik yaptik iste
Yavrum bizde has trabzonluyuzKiz yok has trabzonluyum cok sukur elhamdülillahbizim yemekler hep mısır unuyla biliyon mu o yuzden bu aralar ev arkadasimin memleketinden dogudan takiliyoz severim ben hic tatmadigim ya da farkli seyleri usenmiyoz yapiyoz iste bi onlardan bi bizden
Canim valla cok guzeldi, degisikti yani. Ilk defa Ortadogu'yu ziyaret ettim, baya egzotikti :)günaydın kızlar B blanche_ea hoşgeldin canım tatil nasıl geçti :)
Nereye gidiceksin yine bacım leyleği havada gördün herhal:)Canim valla cok guzeldi, degisikti yani. Ilk defa Ortadogu'yu ziyaret ettim, baya egzotikti :)
Kizlar ben zayifladim galiba, oyle hissediyorum zaten cilginlar giib yurudum hep, bir de yemek pek yiyemedim ya cok agridi yemekler.
Bir de ben haftaya da yokum; 1-6 haziran daha dogrusu; yurt disinda olacagim yine. Boyle ard arda oldu ama napiyim :)
Canim valla cok guzeldi, degisikti yani. Ilk defa Ortadogu'yu ziyaret ettim, baya egzotikti :)
Kizlar ben zayifladim galiba, oyle hissediyorum zaten cilginlar giib yurudum hep, bir de yemek pek yiyemedim ya cok agridi yemekler.
Bir de ben haftaya da yokum; 1-6 haziran daha dogrusu; yurt disinda olacagim yine. Boyle ard arda oldu ama napiyim :)
Ara ögünsüz gün gecirmezsin zaten organigimEki Görüntüle 1836613
Kızlar zannetmeyin Nilgün izinde kaçamakların dibine vuruyor diyete aynen devam sade kahvem ve ara öğünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?