Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gecmis olsuuun ay 2 hafta ne ya iyilesirsin hemen, oyle dusunme :)

günaydın arkadaşlar..
cumartesi günkü menüm..
sabah 2 yumurtadan omlet
domates salatalık biber zeytin az peynir
arada elma
öğle ve akşam yemeği birlikte yedim..gün vardı..biraz abarttım ama akşam daha yemedim..
2 patatesli peynirli börek bulgur salatası kısır..salata haşhaşlı şerbtli tatlı haşhaşlı kurabiye..bi kurabiye çeşidi daha vardı..
2,5 lt su
5 km yüksek tempolu yürüyüş..

dünkü menüm..
sabah 2 yumurtalı omlet..1 dilim ekmek tam tahıllı..domates salatalık biber peynir zeytin
arada elma..akşam üzeri balık ekmek kola..
5 km yürüyüş..2,5 lt su

Gunaydın hanımlar, nasılsınız, kilolar nasıl :))

Kozlenmis biber patlicanin ustune bol sarmisak aliyosun..onun ustune de kavrulmus et ya da kiyma.. ooff miss yani.. cuvalla patlican yiyebilirim ben..kizartmaktansa koz en sagliklisi haftasonu evdeyiz diye usenmedik yaptik iste
Ben de patlıcan manyagıyım, dün de evde közlenmis patlıcan salatası yaptım kendime, oh mis, hem de saglıklı
Aa gecmis olsun canım. Cuma gunu yazabiliriz ancak izne ayrılmak istiyor diye
ayyy ben de iyi bir rakip olabilirim..
kimse benimle rakip olmuyoo
Sanırım kaptanımız herkesi biriyle eşleştirecek, sana da bir rakibe gelir :)

gelsin canım yaaa..teşviğe ihtiyacım varrr

Yavrum bizde has trabzonluyuz ama ben anneannemle geçirdim çoğu vaktimi annem babam çalıştığından ondan bilmem yane karadeniz yemekleri anneannem yetimhanede büyümüş hiç bilmiyor karadeniz yemekleri benim komşularımda doğulu ama ağır sankim onların yemekleri

günaydın kızlar B blanche_ea hoşgeldin canım tatil nasıl geçti :)
Canim valla cok guzeldi, degisikti yani. Ilk defa Ortadogu'yu ziyaret ettim, baya egzotikti :)
Kizlar ben zayifladim galiba, oyle hissediyorum zaten cilginlar giib yurudum hep, bir de yemek pek yiyemedim ya cok agridi yemekler.

Bir de ben haftaya da yokum; 1-6 haziran daha dogrusu; yurt disinda olacagim yine. Boyle ard arda oldu ama napiyim :)

Nereye gidiceksin yine bacım leyleği havada gördün herhal:)

btlbetul duymasın
Eki Görüntüle 1836613
Kızlar zannetmeyin Nilgün izinde kaçamakların dibine vuruyor diyete aynen devam sade kahvem ve ara öğünüm
Ara ögünsüz gün gecirmezsin zaten organigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…