Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Diyetisyen bana evde tartilmayi yasaklamisti. Iki haftada bir kontrolde tartiliyodum. Sanırım beyne yapılan zayiflamam lazım baskisi ters tepip vücutta yag depolanmasina sebep oluyormus.
aynen oyle bence haftada1 bile cok. 2 haftada 1 daha iyi sanki; yani en azindan benim kilomda oyle. Ama ciddi fazlasi olanlar icin bence de haftada 1-2 guzel; vucuda cok baski olmamali.

Evet bu haftaki menüleri kötü sayılmazdı ama önceden de mimli oldugu icin kızmadan edemiyorum

Valla ben her sabah lavobaya gittikten sonra hazirlanirken tartiliyorum..gun icinde kendinizi takip etmeniz icin onemli bence..arada zipliyo da iniyo da ama gormezsek tedbir alamayiz bence canim
Bende senin gibi düşünüyorum takip etmek kolay oluyor birde artı çıksan bile ödem olduğunu bilirsin hopp bir ödem çayı en azından ne yapman gerektiğini bilirsin ....

Benim diyetisyenim ekmek yemedigin sürece olur demişti ama
O o da beyaz undan islenmis gida sonucta..ekmeksiz yasaniyor ben denedim 1,5aydir hayattayim hemi de ben mis gibi trabzon ekmegiyle buyumus insanim severim yani yemeyi..ama artik baska lif kaynaklari bulmamiz lazim.ben yulaf kepegimden memnunum mesela.lif agirlikli sebzelere yonelebilisin bence

aynen oyle bence haftada1 bile cok. 2 haftada 1 daha iyi sanki; yani en azindan benim kilomda oyle. Ama ciddi fazlasi olanlar icin bence de haftada 1-2 guzel; vucuda cok baski olmamali.

Ortak fikir en az 500 gr en fazla 1 kg verilmesi yönünde.. 1 kg.dan fazla verilmesi yağdan değil sudan verilmesi demekmis. Tabii kiloya gore degisir bu durum. Senin kilondaki biri icin bu mantıklı ama benim kilomda biri için haftada 1den fazla verilmesi de mantik dışı değil. Yanlış mi düşünüyorum?

Sorma simitin üzerindeki susamlar yeter bi dünya kalori...

Dolmada pirinç yerine bulgur kullanilirsa sorun olacağını düşünmüyorum ben açıkçası. Ben bu şekilde haftada 1 kilo veriyordum 2 sene önce

Dolmada pirinç yerine bulgur kullanilirsa sorun olacağını düşünmüyorum ben açıkçası. Ben bu şekilde haftada 1 kilo veriyordum 2 sene önce
Kız sen pirinci bulguru bırak da kilonu bildir.
Yoksa bildirdin de ben mi görmedim?

Evet bulgur pirince göre daha masum durabilir ama sutten cikmis ak kasik degil..bulgur da saglam bi besin glisemik indeksi hic goz ardi edilecek gibi degil.bi de boyle pirinc bulgur 1dl bile olsa ekmek yemek baska seylere olan acligi da uyandırıyo.. ne biliym kabak dolmasi yapmak yerine kiymali ya da z.yagli yemegini yapmak daha faydalı geliyo bana

Valla ben her sabah lavobaya gittikten sonra hazirlanirken tartiliyorum..gun icinde kendinizi takip etmeniz icin onemli bence..arada zipliyo da iniyo da ama gormezsek tedbir alamayiz bence canim
sence önemlide o tartıyı her gün kullanırsan moralman çökersin ya da her dk eksi gelsin diye anerosik bile olabilirsin

Ben de mesela ekmege bu kadar karsi olunmasini anlamiyorum, benim sahsi tecrubemde ben ekmek yiyerek daha iyi kilo verdim resmen. Tabii ki kepek ekmegi, cavdar ekmegi, tam bugday vs ve asiriya kacmadan. Zira diyetisyenler ve spor hocalari da ekmek oneriyor; bence karbonhidrat da gerekli ve daha saglikli, daha kalici kilo veriniyor kb de olunca.

Yok bence de haftada 1 kilo verilebilir, belki ben de verebilirim. Yagdan maksimum 1 kilo verilebiliyor zaten haftada, geri kalan sudan ve kastan veriliyor aslinda. Sudan vermek cok kotu bir sey degil sonucta az yedikce vucudun az su tutuyor ama kastan vermemek gerekiyor, vucudu eger aclik moduna sokarsan vucut hem kastan veriyor hem de kendini kapatiyor. Zaten diyetin ilk haftalarinda sadece 1 kilodan fazla verilir, saglikli bir diyetin tabii. Sagliksiz olunca veriliyor da pat diye de fazlasiyla geri aliniyor, gerek yok.

Ben bulgur yemeyi seviyorum da, bulgur yedigim gunlerde de daha iyi wc cikiyorum, daha iyi hissediyorum. O da tabii tadinda yenilmeli, kalorisi de az baya aslinda ama her seyi olculu yemek gerek.

sence önemlide o tartıyı her gün kullanırsan moralman çökersin ya da her dk eksi gelsin diye anerosik bile olabilirsin
ya demek ki kisiden kisiye degisiyor, ben her gun tartilinca hastalikli gibi surekli diyet ve yemek dusunuyorum, rahat olamiyorum ve kilom da gitmiyor mesela. Bana haftada 1 iyi

Yoo pek etkilenmiyorum canim hersey olabilir diye farkindayim zaten.kafa olarak kitledim ben kendimi arada yukari da ciksa bile gidecek o kilolar sabredicem olucak diyorum..yipranma surecine girmedim henuz..tabiki benim de arada fazla arada eksik cikiyo..mesela bi sabah 81,5tu ama dun 81,3tu..olabilir yani pazartesi 81olur bu diyoru kafadan inip hazirlanmaya basliyorum hemen kostur kostur hatunum duruo orda ona uzulmeye vaktim kalmiyo ama tabi herkesin kendi tercihi ben dusuncemi paylasiyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…