- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #192.081
evet ezmek lazım bende yoğurda katıcam :) kara buğday oda çok faydalıdiğerlerini ilk defa görüyorum ama keten tohumunu kullanıyorum ben de.. günde 1tk dan fazla tüketmemeye çalış bi de ben havanda biraz ezip yoğurta katıp yiyorum söyliym didim
bende aldım dambıl na yazıyo şo kenarda görmedin mi hepsi burada.com diyegün geçmiyor ki 5.takımdan bir çılgın daha çıkmasınkız ben de dün ağırlıklara bakıyodum.. bak şimdi sana siperiş geçiyorum o bilek ağırlıklarını,dambılları,twisterı ve pedometreyi aldığın linkleri benimle paylaşırsan sana kocaaaamaannn öpücük
böyle kutulardan çıkınca az gibi görünüyor ama 280 tl verdim bacım:) oh sefam olsungün geçmiyor ki 5.takımdan bir çılgın daha çıkmasınkız ben de dün ağırlıklara bakıyodum.. bak şimdi sana siperiş geçiyorum o bilek ağırlıklarını,dambılları,twisterı ve pedometreyi aldığın linkleri benimle paylaşırsan sana kocaaaamaannn öpücük
tam bi tarif versene nasıl salata suda nasıl yumuşatıp ne oranda koyuyosunuz ay ilk defa gördüm greçkayı düz pilav yapıp harcayacaktım az daha.onu suda yumuşatıp az az salatalara katmak için aldım canım kinoa bulamadım ama ..
hepsi burada ama çok çeşit var bacım birde aynı şey marka farkıyla pahalı oluyor ben en ortası bulmaya çalıştım:)bende aldım dambıl na yazıyo şo kenarda görmedin mi hepsi burada.com diye
aratırken ucuzdan pahalıya diye aratırsanız o kulağı diğer elle tutmak zorunda kalmazsınızhepsi burada ama çok çeşit var bacım birde aynı şey marka farkıyla pahalı oluyor ben en ortası bulmaya çalıştım:)
baksana bacım netten bende nette gördüm salatalara koyun diye bende bakıcam tam tarifini bilmiyorum küçük tencereye yarım çay bardağı koyup az suda haşlayıp normal kıvırcık salataya koyayım diyodum:)tam bi tarif versene nasıl salata suda nasıl yumuşatıp ne oranda koyuyosunuz ay ilk defa gördüm greçkayı düz pilav yapıp harcayacaktım az daha.
tatlım tamamda çeşit çok o kadar biliyoz herhalaratırken ucuzdan pahalıya diye aratırsanız o kulağı diğer elle tutmak zorunda kalmazsınız
kız hepsi burada da onlarca dükkan var ondan at bakem linkleri didim..hepsı de ayrı fıyat ve kalıtede urun koyuyobende aldım dambıl na yazıyo şo kenarda görmedin mi hepsi burada.com diye
banane benim hava basasım geldi ukala styletatlım tamamda çeşit çok o kadar biliyoz herhal
tek bildiğim 4 liralık adımsayarı almayın ikiside bozuldu hemenkız hepsi burada da onlarca dükkan var ondan at bakem linkleri didim..hepsı de ayrı fıyat ve kalıtede urun koyuyo
ondan dıyoz bızde ıste nilgüncüm aldı bize yol göstersin diyoz.. ay bunun da bugun bana hava atası geldı.. cık kız aradan mapıs yaramadı sana herhaltek bildiğim 4 liralık adımsayarı almayın ikiside bozuldu hemen
http://www.hepsiburada.com/delta-twister-disc-egzersiz-lastigi-ds-820-p-SPORDELTA835
http://www.hepsiburada.com/delta-du...li-el-ayak-bilek-agirligi-p-SPORDELTA1462-2X1
http://www.hepsiburada.com/hattrick-pd-30-pedometre-p-SPORALTIS1297
http://www.hepsiburada.com/busso-koseli-plastik-dambil-set-kutuda-cift-p-SPORBSCMT-1
Benim uyarım nerden kaplanlarım @morordek
eline sağlık canım çok güzel toparlamışssın :)3 kere menü bildirmediğin için toplamda bir uyarı aldın canım
Yeni Sisteme Göre Uyarı Alanların Listesi
[tr] [td] 5.TAKIM [/td] [td] Uyarı [/td] [td] Kınama [/td] [/tr]
@deryalimm07 - @tatlitambak - @denhizx - @melampusefe - @minnakkelebekim -
5.takımın dikkatine
Kaptan yeni sistem getirmişti malum. Bundan sonra eksik menülerden,olmayan sporlardan,kaçamaklardan,yazılmayan mesajlardan eksık motıvasyondan ceza kesecek,ben de elımden geldıgınce kontrol etmeye çalışıcam - ben sadece listedekileri kontrol edıcem- Yukardakı tablo da uyarı alan arkadaslar daha rahat gorelım dıye yaptım. Bu kartlardan kurtulabılırsınız kızlar haftasonu güzel yüzdeyle gelırsenız yazmıstı kaptan zaten.
Ayrıca cezalarını kontrol edeceğim ben dahil 9arkadasımız var su anda lıstede.Kaptan ceza yazdıktan sonra yaptıklarına daır benı de etıketleyebılırlerse sevınırımBu hafta listede olacak arkadaşları da aşağıda ekliyorum
4tl ye çiklat veriyorlar bacım adımsayar tabi bozulur...QUOTE="parkbyull, post: 46725054, member: 623498"]tek bildiğim 4 liralık adımsayarı almayın ikiside bozuldu hemen
aaa çiklatların fiyatını nirden biliyon sen nirden nirden4tl ye çiklat veriyorlar bacım adımsayar tabi bozulur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?