Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim gordugum en guzel menun.
Ya smirnoff ice nereden buldun, bayilirim ben Amsterdam'da icmistim ama sadece; Turkiye'de hic gormedim.
Vallahi türkiyeye ne zaman geldi bilmiyorum ama bizim zonguldağa geleli aylar oldu.Benim artık Yeni milli içeceğim

Canim vitamin alma bosuna, butun uzmanlar bas bas bagiriyor saglikli beslenmiyorsaniz bosuna takviye almayin bir ise yaramiyor diye.
Saglikli besleneceksen al.
Ya bende bayağ araştırdım doktorlar pek faydalı görmüyor diye.Ama bir yandan da doğru düzgün yemeden vitamin eksiğimi nereden tamamlayacağım diye gaza geldim aldım.

Bence su icmek kesinlikle aciktiriyor diye dusunuyorum ama sonucta metabolizmayi hizlandiriyor; yani en az 2 litre ic ama fazlasini canin isterse ic; 3 litre mesela benim bunyeme fazla geliyor.
Bende su içmeyi hiç sevmem aslında günlerce içmesem hiç aramam.
Ama şimdi matara aldım içine çubuk tarçın attım, hani su değil de başka bir hafif tatlı içecek içiomuşum gibi.Kanımı şişirincede tok hissediorm sanki sanki yada tamamen plasebo

Bende takılınca sporumu değiştirip hiit yapmaya başlamıştım, etkisi olmuştu.

Spor yapmayana zıplama cezası verilmiyor muydu?

Spor yapmayana zıplama cezası verilmiyor muydu?
Öyle zaten canım bu baska kaptan yazmıstı gecen hafta bugun ördek de buldu cıkardı görünüyodu yıne.. menu bıldırımınde eksık olanlar sporları ya da cezaları yapmayanlar eksık katılıma fılan kaptan uyarı yazıyo lıstesını o tutuyo yanı..3uyarı 1kınama,3kınamadan sonra da dıskalıfıye edecek dıye hatırlıyorum ben..uyarını sıldırme gıbı bı sansın da var. cuma günü %2 vermıs olursan gerı alıyo kaptan..bugun etıketlemıs sızı de tablo yaptım ben de daha rahat gorursunuz belkı dıye

Tamamdır. Banliyken değişti mi acaba diye merak etmistim. İnşallah sildirebilirim uyarımı

tatlım sen aksama menunu suyunu sporunu toplu yaz kaptan okey derse bana farketmez..ben sadece yazılan cezaları kontrol edıcem..kaptan ben kendı ellerımle yazacam cezaları dedı

valla ıyı yuzde getırmeye bakın artı olanların zaten ensesınde bı de %0,3un altında kalanları da sıkı yönetime alacak.. çıkarır valla hem listeden hem takımdan..menulere dıkkat sporlara kuvvet artık herkes için

tüüühhh reziiil... ama ben seni kıskanmıştım zaten :))))
Sen kıskanıyon diye oluyor zaten.

kaptan yazmış bile benden önce ebrusonmez
Evet başladım zaten ama bikerede en fazla 50 tane yapıyorum.Azar azar atlıyom.Yarına bitiririrm umarım.
Eki Görüntüle 1840344
Kızlar spor malzemelerim geldi :)
Step tahtam kargoda hala o gelmemiş
Çok güzeller sağlıkla kullan.
Bu da bu saat itibariyle güncel ceza listesi kollontai

31 mayıs ceza listesi
ebrusonmez --> 500 zıp
@savurgan --> 200 zıp --> 250 zıp tamamladı
Ellerine sağlık canım.
180 atladım.Ama daha devam ediyorum.
Bende bugun sayaçlı atlama ipiyle ipli twister baktım.Akşama sipariş vereceğim.
4tl ye çiklat veriyorlar bacım adımsayar tabi bozulur...
aaa çiklatların fiyatını nirden biliyon sen nirden nirden kollontai iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bak çiklat yiyo bu ceza viiir[/QUOTE]
Rakibem bugun formundasın.

Menüye dikkat ederim ama spor yapmıyorum bazen. Bu ara bizim kızda diş sıkıntısı da başladı. İzne ayrılabilsem izne ayrılacaktım. Takımı kötü duruma dusurmek istemiyorum ben de

Eğer benim durum bu şekilde devam ederse ben kendim diskalifiye olmayı isterim artık. Bu ara yapabildiğim tek spor kızımı alıp en fazla yarım saat yürümek ama takım için yeterli değil işte
Tamam 30dk fazla yapılan yürüyüşte sayılıyor yeterli bebeğin var çünkü stres yapma yani..

Rakibem bugun formundasın. [/QUOTE]
Sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…