- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #192.121
Geçmiş olsun dikkat et hasimato kilo almaya müsait bir zemin hazırlıyor gorumcemde var...Hanımlar ben bugun tesadüfen Hashimato hastalıgım oldugunu ogrendim. Vucudum tiroid bezime savas acmıs :)
Doktor cok ciddi bir durum degil dedi, ilac tedavisine baslayacagız.
Evet öyleymis :)Geçmiş olsun dikkat et hasimato kilo almaya müsait bir zemin hazırlıyor gorumcemde var...
İyiki öğrendin canım gebelikte düşük riski bile oluyordu çok şükür tedavisi var ...Evet öyleymis :)
Ben bu kiloları evlendim de aldım sanıyordum acaba alt nedeni bu muydu diye bi sorguladım kendimi :) Gerci cok asırı da sayılmazdı ama..
Neyse iste persembe gunu netlesecek her sey, ultrason falan cekilecek, birkac degere bakacak doktor. Hayırlısı :)
geçmiş olsun canım,ilaç takviyesiyle daha kaliteli bi hayat sürdürürsün inşallahHanımlar ben bugun tesadüfen Hashimato hastalıgım oldugunu ogrendim. Vucudum tiroid bezime savas acmıs :)
Evet rakibem daha yapmıcam sözzAh rakibem naptın yaa? Cezanı kesmisler zaten de yapma böyle bak zaten artıdasın
Çok geçmiş olsun rakibemHanımlar ben bugun tesadüfen Hashimato hastalıgım oldugunu ogrendim. Vucudum tiroid bezime savas acmıs :)
Gebelikde düşük değilde çocuğun gelişimini etkileyebiliyor diye biliyorum canım. Benim hamileliğimde bu hastalıkla geçti şükür oğlumda bir sıkıntı olmadı. Hattaben ilacımı çok düzenli kullanmadım.İyiki öğrendin canım gebelikte düşük riski bile oluyordu çok şükür tedavisi var ...
Evet bencede kilo almanı diyetle engellemeseydin çok daha fazla kilo alırsın eğer bundan kaynaklı ise..
Evet engelledim ama ne yaparsa yapsin kilo vermeyenler de varmis. Benim oyle degil Allahtan...İyiki öğrendin canım gebelikte düşük riski bile oluyordu çok şükür tedavisi var ...
Evet bencede kilo almanı diyetle engellemeseydin çok daha fazla kilo alırsın eğer bundan kaynaklı ise..
Tesekkur ederim canim :)geçmiş olsun canım,ilaç takviyesiyle daha kaliteli bi hayat sürdürürsün inşallah
Tiroid bezime karsi vucudum savas acmis. Yabanci bir cisim gibi gorup savasiyorlarmis :)) sanirim tamamen tedavisi yok sadece ilac takviyesiyle tiroid hormonlari duzende tutuluyormus.Çok geçmiş olsun rakibem
Nasıl bişeyki bu hastalık.Umarım çabucak iyileşirsin.
Öyle bi baslamissin ki dedim pastalar borekler geliyor. Evet iyi degil menun ama kirk yilda bir oldugu icin cooook kotu de sayilmazMrnümü yazsam mı yazmasam mı bilemedim. Zaten bir kırmızı kartım var. Bu hafta ikincisini alırsam kötü olacak. En iyisi yazayım ben. Ailemle yıkda ili ya da üç kez bir araya geliyorum. Bu zamanı da onu yeyim bunu yamayayim diye kasarak heçirmek istemedim. Bana kızacaksınız sen zayıflamak istemiyor musun diyeceksiniz ama bu da çok özel bir durum benim için. Buraya gelmeden önce 1 hafta hariç hep %1 in üzerindeydim kilo bermede. Ve inanıyorum ki evime geçince devam edecek bu durum. Çünkü azimliyim ve istekliyim. Neyse çok konuştum.bugünkü menümkollontai morordek
Kahvaltı yarım porsiyon menemen 2 dilim ekmek 4zeytin 1 dilim kaşar
Öğle 1 tane kaşarlı sucuklu tost çay
Akşam 2 köfte biraz patates 1 dilim ekmek
Su 2 litre.
Evetttt durum bu kızlar
Bebekte zeka geriligine sebep olabiliyormus galiba.Gebelikde düşük değilde çocuğun gelişimini etkileyebiliyor diye biliyorum canım. Benim hamileliğimde bu hastalıkla geçti şükür oğlumda bir sıkıntı olmadı. Hattaben ilacımı çok düzenli kullanmadım.
200'ü bitti canım.Kaldı 300
tamamdır canım200'ü bitti canım.Kaldı 300
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?