Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Akilliya bak sen
Zeroyu da kucult
mrb 4. takımdanı iyi akşamlar
Iyi aksamlaaaar

Bak canım akşam menunde 1 dilim esmer ekmek ve benzeri ekmeklere çok çok kızamıyorum insan çok acıktımı başka şeylere saldırmamak için yiyebilir kaptan kızıyor ama :)
Zeroda olsa kolaya kesinlikle karşıyım şimdi sen ekmekten daha fazla ve zararlı kalori aldın lütfen kolayı bırak canım

Darılma canım ama bu menüye yırum bile yazmıcam sen anla ;[

Ya bu tatlitambak akıllanmayacak diyorum size... Ben umidi kestim kendisinden
Valla bende üzülüyorum eşim çok ısrar ediyor diyor ama muskacımın kulakları çınlasın onunda eşi her gece büyük bir ekmeğe tost yaptırırmış birde yer dermiş ona rağmen 50kilo verdi azim meselesi...

Çok iyi bir gün geçirdim hiç kaçamaksız güzel menu oldu bugün izinde olunca bir rahatlık oluyor anladım ki korumak çok zor...
Evet bugunku menulerin guzeldi gordum
Kesinlikle haklisin cok fena sapıtıyor insan ben kac oldum kimbilir korkuma tartılmıyorum kac gundur. Bu ara zaten cok yogunum, bi de hastane isleri falan cikinca iyice saldim vallahi

Bu haniminki eşinden öte bir şey bence.. Neyse umarim toparladigi gunleri de goruruz

Bak uyanıga ekmegi pire gibi yazmış görümesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…