- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #192.301
valla Allah büyük yardımcın olsun..ben kendime bakamıyorum daha hergün çıkıyorum gidip geliyorum.. bi de evinin düzeni işin sana ihtiyacı olan çocuklar zor gercekten..deli işi yani aklı basında ınsan planlasa kalkamaz altındansabah ben mi hazırlanayım eşim evdeyse (ki bir gün evde bir gün iş yerinde bir gün gece komple yok ertesi gü karşılaşmıyoruz bir gün kapıdan bana anahtarı veriyor ben eve giriyorum o işe Polis olunca) önce oğlanın altını değiştiriyorum sonra mama getiriyorum sonra o bizim yüzümüzle az oynuyo sonra mızırdanıyor sallıyorum uyutmaya uğraşıyorum baktım olmadı saatte 7:30 olduysa oğlanı yatağına bırakıp eline yeşil bir araba var 15 dk oyalanabiliyor onu verip hemen eşarbımı ütüleyip üstümü giyinip oğlanın ceketini giydirip taksiyi çağırıp bakıcımızın evine gidiyorum ordan da yardır babam iş yerine.akşamda taksiye atla bakıcıdan oğlanı al eve gel iki kat merdiveni kucğıunda balık gibi kayan çocukla çık kapğıyı açmaya uğraş aç gir sıkıyosa sırtı yere değsin bağırır hemen yürüteçe koyarım ben hemen giyinir gelir oğluma sofra kurarım önce daha yemeği görünce bağırmaya başlıyor ver yiycem diye Allah affetsin bazen direkt mama veriyorum önce sussun sonra benim yediğimden de yesin diye..velhasıl kelam 00:30 da kıçım koltuğu görüyor artık horlar mıyım ağrılardan kıvranır mıyım sen hesap et.
Tipe bak emojiye bak serseri yaaalaaaaaaaaaaayn bende mi uyarı aldıydım görmedim bile mapıslıktık biz yeaaaaaaaaaaa
gel ablacım gel özlettin kendini valla sen de bizle ilgilenKızlar bugünden itibaren bende spor ve menü paylaşıcam lütfen benimlede ilgilenin...:)
Bence o kür dısında suyun 2 lt olursa iyi olurKahvaltı. 2 haslanmış yumurta. 2 yk acılı menemen. 2 dilim tbe.
Ara: incirli tarçınlı süt.
Akşam: 4 yk etli sebzeli güveç(kabak, patlıcan, biber). 2 kepçe marullu semizotlu cacık.
Su 2.5 litre. Bunun içinde 700 ml. Sodalı yesilçaylı karışım var. Suyu bunfsn ayrı mı tüketeyim. Ben su yerine bu kürü içiyorum ama yanlış mı yapıyorum acaba?
Spor.: 30 dk acıkhavada yürüyüş. 15 duvarda şınav 15 ayakta mekik. 200 zıplama (ceza)
bende öyle yapıyorum 2 lt su kür ile 3 lt oluyorBence o kür dısında suyun 2 lt olursa iyi olur
Bence o kür dısında suyun 2 lt olursa iyi olur
Kızlar telim bozuldu benim. Suyla temas etmiş galiba pirincin içine koydum düzelsin diye ama daha düzelmedi. Hazır telin aklı başındayken yazayım dedim. Ben telden giriyorum kk ya. Yazamazsam bilin ki tel gitti. Burada bilgisayarda yok. Yarına kadar inşallah düzelir.
tatlım yazılmıs butun gun ben de fıkrımı soyleyeyım domateslerle peynırlerın yarısı olabılır bence deEki Görüntüle 1840764 bu da benden..domatesler çeriden küçük kokteyl peynirlerde finduk ekmekte gece yaptım dukan .
cezaları kaptanKız ben bir dün yazmadim menümü ve 2 uyarım var nerden acep. Hani bana ip atlama cezası nerde
kaptan yazmıstır nedenını canım ben gerıden yazıyorum bırazgünaydın ben neden uyarı aldım..
tatlım kaptanı etıketlemeyı unutma bı de suyu sporu da ekle menune gozden kacıyo olabılırdünkü menüm..
sabah:1 dilim ekmek yumurta salatalık domates peynir zeytin
arada elma
öğlen 5 kaşık fasülye 1 dilim ekmek ayran
akşam 3 kaşık enginar 3 kaşık nohut ayran
çay ıcın gecmıs olsun yanmaman ıyı olmus,yenı ısın de hayırlı olsunGunaydinnnnn diyet arkadislerimmmmbugun ilk gunumdu is icin eneeemmm sen termosa yaptigim yesil kahvenin kapagini iyi kapatma ani fren yapinca sen termosdaki butun cay uzerime dokul buz gibi havada pantalonum gol gibi islan arabanin koltugu halisi haliyi cikardim arka koltuga koydum isitici actim pantalonum kurusun diye daha direksiyonun oldugu yerden ben ise giderken sippp sippp damlatan cesme gibi damladi bacagima kaza olmus yol kapanmis bu neeee beee sanki bu ise gitmeyim diye biri tuzak kurmus dedim pesss etmedim her kotu baslayan sey guzellikle bitermis deyip yoluma devam ettim 1 dk kala kapidan girdim iceri basardimmmm islak donlada olsa
Sabah
Omlet peynirli
Domates
Salatalik
Ogle
Peynirli karisik yesillikli salata
Aksam
1 kase corba
Kiymayla yapilmis 4-5 tane sarma
Salatalik yedim kucucuk kucucuk
3 litre su
40 dk yuruyus
Mmmmm fena değilmiş ıspanaklı omlet deneyeyim ben deKizlar bugunkiii tanisdigim bayan ramazanda gecen yil 5 kilo vermis nasil nasil verdin hemen soyle dedim oda soyledi
Iftarda
Corbaa
Salata
7-8 kasik zeytinyagli herhangi bir sebze yemegi yedim dedi
Yagsiz makarnada yemis 1 kase kadar bazi aksamlarkollontai ya duymasin aramiszda ceza keser bize tamammi
3 litre su icmis 30 dk yurumus
Sahurda
Yumurta peynir 3-4 dilim kepek ekmegi yedim dedi enterasan
Domates
Salatalik
En cokda ispanakli omlet yedim dedi iste bunu tuttum2 litrede su icmis yatmis
Sizce nasil bize uyarmi
Yok tatlım %2 verırsen sildirirsin uyarınıAnam mm kıznilsub ben şimdi bir uyarı daha alsam atılacak miyim leennnn
ipsiz de zıplayabılırsın canımHaaa eğer öyleyse tamam o zamanakşama zıplama cezasını ipsiz yapmamin bi sakıncası olur mu peki? Evin içinde zor oluyor iple
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?