Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla Allah büyük yardımcın olsun..ben kendime bakamıyorum daha hergün çıkıyorum gidip geliyorum.. bi de evinin düzeni işin sana ihtiyacı olan çocuklar zor gercekten..deli işi yani aklı basında ınsan planlasa kalkamaz altından

Kahvaltı. 2 haslanmış yumurta. 2 yk acılı menemen. 2 dilim tbe.

Ara: incirli tarçınlı süt.

Akşam: 4 yk etli sebzeli güveç(kabak, patlıcan, biber). 2 kepçe marullu semizotlu cacık.

Su 2.5 litre. Bunun içinde 700 ml. Sodalı yesilçaylı karışım var. Suyu bunfsn ayrı mı tüketeyim. Ben su yerine bu kürü içiyorum ama yanlış mı yapıyorum acaba?

Spor.: 30 dk acıkhavada yürüyüş. 15 duvarda şınav 15 ayakta mekik. 200 zıplama (ceza)

kollontai morordek inatettimolacak

Bence o kür dısında suyun 2 lt olursa iyi olur

yok öyle cıs diyip kaçmak yaz bakalım neymiş birde neden princin içine koyuyorsun tel nemini alsın diyemi?

Canım keske iyice kuruyana kadar acmasaydın telefonunu

Kız ben bir dün yazmadim menümü ve 2 uyarım var nerden acep. Hani bana ip atlama cezası nerde
cezaları kaptan kollontai yazıyo ben kontrol edıyorum sadece canım..o uyarılar da bigünlük degıl oncelerden bıseyın lıstesını tutmustur mutlaka kaptan ondan yazmıstır

dünkü menüm..
sabah:1 dilim ekmek yumurta salatalık domates peynir zeytin
arada elma
öğlen 5 kaşık fasülye 1 dilim ekmek ayran
akşam 3 kaşık enginar 3 kaşık nohut ayran
tatlım kaptanı etıketlemeyı unutma bı de suyu sporu da ekle menune gozden kacıyo olabılır

çay ıcın gecmıs olsun yanmaman ıyı olmus,yenı ısın de hayırlı olsun

Mmmmm fena değilmiş ıspanaklı omlet deneyeyim ben de

Haaa eğer öyleyse tamam o zaman akşama zıplama cezasını ipsiz yapmamin bi sakıncası olur mu peki? Evin içinde zor oluyor iple
ipsiz de zıplayabılırsın canım hatta dun aksam da bı arkadasa yazmıstım jumpıng jack yapabılırsın..link de koyuyorum bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…