- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #192.361
Biberiye yag yakmada bir numara zaten....
Organik hatun spor aletlerini deneyimledin mi??İnsan bıraktımı sapıtıyor donelim tam gaz:)
Olur haraldeEve döneyim 5 günlük dukan yapayım diyorum. Sonra sebzelere dönüş yaparım mantıklı mı sizce
- Mate yaprağı: Yağ emilimini engelleyerek vücuttan su atımını kolaylaştırıyor ve iştahı kapatarakzayıflamaya yardımcı oluyor. Zaten bu çay tüm dünyada obezite tedavisi olarak kullanılıyor.
- Yeşil çay: En büyük özelliği vücutta biriken toksinleri atması…
- Funda yaprağı: Böbrekleri çalıştırma ve idrar sökücü olma özellikleriyle zayıflamaya katkı sağlıyor
- Biberiye: Yağ eritici ve hazım kolaylaştırıcı, çok faydalı bir bitki
- Kekik: Yemeklerde de çok yaygın olarak kullandığımız kekik sindirimi kolaylaştırarak kilo vermede etkili bir rol oynuyor.
İnşallah işe yarar hayatım.Mate iştahı kapatıyormuş tam ihtiyacım olan şey :))
valla ben hiç araştırmadım dukanı yapmadım da bilemicem:)Eve döneyim 5 günlük dukan yapayım diyorum. Sonra sebzelere dönüş yaparım mantıklı mı sizce
Olur haralde
Ben ramazana kadar çok sıkı tutacağım.Gerekirse yoğurt hurma diyeti yaparım.Ramazanın 2-3'nde memlekete gideceğiz
ay yok yaa step tahtamı çok beğendim ama başlamadım dahaOrganik hatun spor aletlerini deneyimledin mi??
Bugunden başla artıkın.
işte doğadan nın 7 otlu çay 5 i bir yerde diye hazırları satılıyor onlardan kullan..Mate iştahı kapatıyormuş tam ihtiyacım olan şey :))
valla ben hiç araştırmadım dukanı yapmadım da bilemicem:)
Sen zaten emziriyorsun.Seni zorlarBen oruç tutamayacagım herhalde ramazamdayapabilirsem iki gün tutup bir gün ara veririm olmazsa
bende oyle yapıcam bakalım duruma göre böbreklerimde iltihaplanma çok çünkü bi dünya ilaç içiyorumBen oruç tutamayacagım herhalde ramazamdayapabilirsem iki gün tutup bir gün ara veririm olmazsa
Bugün spor süreleri üzerinden yarışalım mı sanada bir motivasyon olur belkim.ay yok yaa step tahtamı çok beğendim ama başlamadım daha
beni bahane etme sen kendini motive edicek yer arıyon dimi seni çakal yapasın yokta beni kullanıyonBugün spor süreleri üzerinden yarışalım mı sanada bir motivasyon olur belkim.
işte doğadan nın 7 otlu çay 5 i bir yerde diye hazırları satılıyor onlardan kullan..
nasıl yapıyosun kolaysa bendemi yapsamDukanın başlangıcında atak dönemi var. 2-3 kg birden veriyorsun.
en fazla 3 fincan üzerinde de yazıyor mate çayı zaten metabolizma çalıştırıyorbugün yürüyüşe gittiğimde alayım bu çaydan akşam içeyim hemen. Günde kaç kere içiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?