Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bak karadenız kökenli biliyo biz de güneş çıktı mı balık yenmez daha ama biz deniz suyunun içinde atıyorz dondurucuya belkim öyledir diye ses etmedim.. güzelsen yine de afiyet olsun ebrusonmez cim
Bizde yemeyiz canım marttan sonra annem balıkmı yenir kurtlanmıştır der

canım cezaları yapınca benı de etıketlersen sevınırım kontrolunu ben yapıp kaptana bıldırıyom topluca

1 Haziran Ceza Listesi (2haziran/11:00 güncellendi)

M melampusefe --> 300 zıp
ebrusonmez --> 300 zıp (31mayıstan) + 100 zıp (ceza bitirilmediği ıcın) +300 zıp(1hazıran menusunden) ( bi daha yazmış menuye bı sormak lazım total ne kadar dıye ) tatlım onaylandı totalin 700 zıpmış
M minnakkelebekim -->200 zıp-->200 zıp yapıldı
parkbyull --> 15dk yürüyüş --> 15dk yürüyüş yapıldı
M melampusefe --> 500 zıp
T tatlitambak --> 500 zıp

Cezalar cumaya kalmasın didi kaptan hanımlar bilginize !!!

kollontai

canım menüyü yazdığında bi yerine @ bu işareti koyup kaptanın ismini yazabilirsin.. ya da bi süre alışana kadar yazan birinden o kısmı kopyalayıp yapıştırabilirsin menüne mesela kollontai gibi

kollontai morordek nilsub kaptanım arkadas etıketlemeye alısana kadar kım goruyosa ekler senı artık

bak karadenız kökenli biliyo biz de güneş çıktı mı balık yenmez daha ama biz deniz suyunun içinde atıyorz dondurucuya belkim öyledir diye ses etmedim.. güzelsen yine de afiyet olsun ebrusonmez cim
Teşekkür ederim canım.Burada deniz suyunda bulunur mu yaa :)))
Şoksuz bulsak bikaç kilo alıp buluğa atıyorum. Oda bazen balıksız kalıyorum sen hesap et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…