- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #192.381
en fazla 3 fincan üzerinde de yazıyor mate çayı zaten metabolizma çalıştırıyor
nasıl yapıyosun kolaysa bendemi yapsam
Kız ne haziranı sanki ocaktayız.Buralar buz gibi buraya yaz mı geliirrr. Çok soğuk.Elektirikli yakıyoruz burdayeme bacım hamsi falan artık haziranda hamsimi yenirrr
eski bir dukancı olarak şayet emziriyorsan yanlış yapıyorsun hemde çok çocuğuna vereceğin sütü yok edersin haberin olsun..Dukanın başlangıcında atak dönemi var. 2-3 kg birden veriyorsun.
beni bahane etme sen kendini motive edicek yer arıyon dimi seni çakal yapasın yokta beni kullanıyon
tamam yapalım
eski bir dukancı olarak şayet emziriyorsan yanlış yapıyorsun hemde çok çocuğuna vereceğin sütü yok edersin haberin olsun..
emziren anneler dukan GÜÇ 2 yi yapıyorlar başkasını değil.bilgin olsun
Naber rakibemeski bir dukancı olarak şayet emziriyorsan yanlış yapıyorsun hemde çok çocuğuna vereceğin sütü yok edersin haberin olsun..
emziren anneler dukan GÜÇ 2 yi yapıyorlar başkasını değil.bilgin olsun
kesinlikle canım..bende gözden kaçtığını düşünüyorum..çünkü geçen hafta bildirim yaptığım halde yapmadığım söylenmişti..çoktan yaptım yazdım bende..tatlım kaptanı etıketlemeyı unutma bı de suyu sporu da ekle menune gozden kacıyo olabılır
ok..geçmiş olsun kaptanım..kızlar hastanedeyim cepten giriyorun haliyle liste onumde degil bl daha uyarı yazarken niye yazdıgımı da yazarım ama ufak bi hatırlatma gecmisi okursanız uyarı sebeplerini zaten gorursunuz canlarım
Çok basit etiketlemek isyediğin kişinin isminin onune @ koyucaksın boşluk bırakmadan etiketliceğin ismi yazıcaksınkesinlikle canım..bende gözden kaçtığını düşünüyorum..çünkü geçen hafta bildirim yaptığım halde yapmadığım söylenmişti..çoktan yaptım yazdım bende..
ama ben kişi etiketlemeyi bilmiyorum..nasıl yapıcam..
Evet oldu:) rica ederim her zamannilsub oldumu acaba..
Ay evet teşviğe çok ihtiyacım varYok bee ben senin için diyorum.
Ay burası yanıyor evde şort tişört oturuyoruz ...Kız ne haziranı sanki ocaktayız.Buralar buz gibi buraya yaz mı geliirrr. Çok soğuk.Elektirikli yakıyoruz burda
Hem ben her ay yerim balık.Çok çok severim.Özellikle yazın mangalda alabalık yaparız körili çok hoş oluyor.
Benim deAy evet teşviğe çok ihtiyacım var
Ayy ne güzel yaaAy burası yanıyor evde şort tişört oturuyoruz ...
bak karadenız kökenli biliyo biz de güneş çıktı mı balık yenmez dahayeme bacım hamsi falan artık haziranda hamsimi yenirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?