Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kollontai nilsub morordek ebrusonmez
dünün menüsü:
Kahvaltı
Dukan ekmeği ,peynir,kokteyl domates,2 dilim salam şekersiz çay
Öğlen:
Karpuz Peynir ekmeksiz ekşili köfte
Akşam yemeği
YOK .
su:2 litre sporğluşumun bi tarafımdan akıttığı terlere spor diyorsak o..
Kollontainin 15 dk yürüyüşü yapıldı

yeme bacım hamsi falan artık haziranda hamsimi yenirrr
Kız ne haziranı sanki ocaktayız.Buralar buz gibi buraya yaz mı geliirrr. Çok soğuk.Elektirikli yakıyoruz burda
Hem ben her ay yerim balık.Çok çok severim.Özellikle yazın mangalda alabalık yaparız körili çok hoş oluyor.

Dukanın başlangıcında atak dönemi var. 2-3 kg birden veriyorsun.
eski bir dukancı olarak şayet emziriyorsan yanlış yapıyorsun hemde çok çocuğuna vereceğin sütü yok edersin haberin olsun..
emziren anneler dukan GÜÇ 2 yi yapıyorlar başkasını değil.bilgin olsun

eski bir dukancı olarak şayet emziriyorsan yanlış yapıyorsun hemde çok çocuğuna vereceğin sütü yok edersin haberin olsun..
emziren anneler dukan GÜÇ 2 yi yapıyorlar başkasını değil.bilgin olsun

Hadi ya. Ben protein ağırlıklı olduğu için zararı olacagini duşunmedim açıkçası. Güç 2yi araştırayım bakalım

tatlım kaptanı etıketlemeyı unutma bı de suyu sporu da ekle menune gozden kacıyo olabılır
kesinlikle canım..bende gözden kaçtığını düşünüyorum..çünkü geçen hafta bildirim yaptığım halde yapmadığım söylenmişti..çoktan yaptım yazdım bende..
ama ben kişi etiketlemeyi bilmiyorum..nasıl yapıcam..

kızlar hastanedeyim cepten giriyorun haliyle liste onumde degil bl daha uyarı yazarken niye yazdıgımı da yazarım ama ufak bi hatırlatma gecmisi okursanız uyarı sebeplerini zaten gorursunuz canlarım
ok..geçmiş olsun kaptanım..
ben kişi etiketleyeiyorum..nasıl yapıcam acaba..

günaydın arkadaşlar..
sabha 1 yumurta 1 domates 1 salatalık şekerli çay..peynir zeytin..
arada 1 elma
öğleden sonra yemek yedim..saat 15.00 gibi..1 lahmacun ayran salata..
akşam yemek yemeyecektim ama eve gittim ki eşim balık yapmıs..yemesem olmazdı..
3 tane kızartılmış uskumru ve su..

Çok basit etiketlemek isyediğin kişinin isminin onune @ koyucaksın boşluk bırakmadan etiketliceğin ismi yazıcaksın nilsub gibi

Ay burası yanıyor evde şort tişört oturuyoruz ...

yeme bacım hamsi falan artık haziranda hamsimi yenirrr
bak karadenız kökenli biliyo biz de güneş çıktı mı balık yenmez daha ama biz deniz suyunun içinde atıyorz dondurucuya belkim öyledir diye ses etmedim.. güzelsen yine de afiyet olsun ebrusonmez cim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…