- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #192.341
@deryalimm07 | | - |
T tatlitambak | | |
@denhizx | | - |
M melampusefe | | - |
M minnakkelebekim | | - |
M minnakkelebekim | | - |
yaaa nasıl tatlı yerimmmEn sevdiğim renk mor
En sevdiğim hayvan ördektir
Bunu da belirtmek istedim
En sevdiğim renk mor
Estapitipitiyaaa nasıl tatlı yerimmm
Büyük puntolarla yaz bence
Benimde en sevdiğim renk mor ama en sevmediğim ince ve uzunlardır...En sevdiğim renk mor
Daha bi dikkat çekmiş benceHerkeste yakaladı amaaaaa........
Vayy vayy vayyy1 Haziran Ceza Listesi (2haziran/00:30 güncellendi)
M melampusefe --> 300 zıp
ebrusonmez --> 300 zıp (dünden) + 100 zıp (güncel) +300 zıp ( bi daha yazmış menuye bı sormak lazım total ne kadar dıye ) tatlım onaylandı totalin 700 zıpmış
M minnakkelebekim -->200 zıp-->200 zıp yapıldı
parkbyull --> 15dk yürüyüş
M melampusefe --> 500 zıp
T tatlitambak --> 500 zıp
Cezalar cumaya kalmasın didi kaptan hanımlar bilginize !!!
kollontai
Günaydın Organik hatun. Ben bugun tam gaz dönüyorum.1 haftadır sapıtmıştım. Bugun sadece yoğurt yiemeyi düşünüyorum.Dayanabilirsem tabiHerkese günaydın yoldaşlarım yoldan sapmayın...
Afiyet oılsun canım.Tam kararındaEki Görüntüle 1841185
Çok şükür bu sabahta kahvaltıya oturduk Allah bugünümüzü aratmasın :)
Canım bende bi ara içmiştim.Cidden aşırı iyi gelmişti.Ama burada bulamıyorum. Van'a gittiğimde alayım bikaç paket.Eki Görüntüle 1841191
Sabah kahvaltımın yanında bu çaydan içtim ben içince faydasını görüyorum ödem atıyor
Bu sabah tartıldım kızlar 76.7 çıktım bakalım yarın sabah kaç olucam valla aslında sevindim 78 falan oldum diyordum ama olmamışım:)
Eki Görüntüle 1841191
Sabah kahvaltımın yanında bu çaydan içtim ben içince faydasını görüyorum ödem atıyor
Bu sabah tartıldım kızlar 76.7 çıktım bakalım yarın sabah kaç olucam valla aslında sevindim 78 falan oldum diyordum ama olmamışım:)
Ben 7:30 da uyandım.Eşime kahvaltı hazırlayıp işe gönderdim.Sonra 1 kase yoğurdumu yedim.Kendi kendime konuşuyor gibi olmuşum uyanın ulennnnn.....
İnsan bıraktımı sapıtıyor donelim tam gaz:)Daha bi dikkat çekmiş bence
Vayy vayy vayyy
Ben daha öliyim beee
Günaydın Organik hatun. Ben bugun tam gaz dönüyorum.1 haftadır sapıtmıştım. Bugun sadece yoğurt yiemeyi düşünüyorum.Dayanabilirsem tabi
Afiyet oılsun canım.Tam kararında
Canım bende bi ara içmiştim.Cidden aşırı iyi gelmişti.Ama burada bulamıyorum. Van'a gittiğimde alayım bikaç paket.
Ben memlekette bayağı abartıyordum.Ama bu çayı içerek az da olsa sabit kaldım. Şimdide demleme usulü yaptım: mate çayı- kekik- yeşil çay - funda yaprağı- biberiye çubuk tarçın kök zencefil koydum.İyiymiş.. Ben de alayım bari eksik kalmayim :)))
Orucu bırakınca bende de bayağı gevşeme oldu.İnsan bıraktımı sapıtıyor donelim tam gaz:)
Günaydınnn.Günaydınlar olsun herkese
Ben memlekette bayağı abartıyordum.Ama bu çayı içerek az da olsa sabit kaldım. Şimdide demleme usulü yaptım: mate çayı- kekik- yeşil çay - funda yaprağı- biberiye çubuk tarçın kök zencefil koydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?