- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #192.421
canım dunden degil cezası o mesajı gordum, dun bastan beri yazılmayan menulerin uyarılarını yazdım :)kaptanım M melampusefe bıldırdı ayrıca ceza da yazdın ya.. bı de o telını suya dusurmus galıba cok kısa gırebıldı.yarın sabah gelır
mesajı da bu
Menümü yazayım ki bir uyarı daha almayayım. Kahvaltı 1 dilim tost çay
Öğle dondurma
Akşam cısss adı bende kalsın.
Su 2 litre. Çok düzensiz bir gün oldu benim içinkollontai morordek nilsub
aman diyim yapma emziriyosunEve döneyim 5 günlük dukan yapayım diyorum. Sonra sebzelere dönüş yaparım mantıklı mı sizce
aman diyim guzelim dukan bobrekleri de ayrıca yorar yulaf kepegi yemezsen kabızlık falan yapar sen bildigin gibi devam et bulasma sakınnasıl yapıyosun kolaysa bendemi yapsam
kız sen dayanamıyorsan ben ölürüm herhal hiç bulaşmayım baricanım dunden degil cezası o mesajı gordum, dun bastan beri yazılmayan menulerin uyarılarını yazdım :)
aman diyim yapma emziriyosunparkbyull menulerine bakarak dukan diyosanız onun ki dukan degil ozellikle dukan atak da kesinlikle bir lokma dahi sebze meyve domates vs yok oyle istersen ekmegi yiyip proteini kısma diye biseyde yok, takım en uzu sure atak yapanlardan biri benim 3 gunde pert oluyorum sen emziriyosun kesinlikle yapma !!!
aman diyim guzelim dukan bobrekleri de ayrıca yorar yulaf kepegi yemezsen kabızlık falan yapar sen bildigin gibi devam et bulasma sakın
inatettimolacak parkbyull un uyarısı silindi canım ama 20 dk yuruyus ceza yazdım parkbyull
Malatya canım.
@deryalimm07 | | - |
T tatlitambak | | |
@denhizx | | - |
M melampusefe | | - |
M minnakkelebekim | | - |
kızzz gormuyon mu sen mesajları menu yazmama sıkıntı cıkaracak sana..ayrıca kaptan ceza yaptı yap onları bak fena yaparım pesınden kosuyom kızz rakıbeeeeBugün ben daha ayılamadım. Oğlum uyuduysa ben de uykuya kacarim. Belki kendime gelirim.
canım dunden degil cezası o mesajı gordum, dun bastan beri yazılmayan menulerin uyarılarını yazdım :)
aman diyim yapma emziriyosunparkbyull menulerine bakarak dukan diyosanız onun ki dukan degil ozellikle dukan atak da kesinlikle bir lokma dahi sebze meyve domates vs yok oyle istersen ekmegi yiyip proteini kısma diye biseyde yok, takım en uzu sure atak yapanlardan biri benim 3 gunde pert oluyorum sen emziriyosun kesinlikle yapma !!!
aman diyim guzelim dukan bobrekleri de ayrıca yorar yulaf kepegi yemezsen kabızlık falan yapar sen bildigin gibi devam et bulasma sakın
inatettimolacak parkbyull un uyarısı silindi canım ama 20 dk yuruyus ceza yazdım parkbyull
kızzz gormuyon mu sen mesajları menu yazmama sıkıntı cıkaracak sana..ayrıca kaptan ceza yaptı yap onları bak fena yaparım pesınden kosuyom kızz rakıbeeee
60.4ee yaz bakalım kaçmışsın:)
bu sefer 4 tanecik peynir 4 tanecik domates vardı geneli aynıydı 2 de kayısı vardı pazartesiden getirip buzdolabına koyuyorum iş yerimin kalmamışlardabugun ne yedin kahvaltının resmini yolla bakem
ay hadi inşallah60.4
bay bay 900 grrrrraaaammmmmm
Yarına 60.3 olup tam 1 kilo vermiş oalcağım inşallah kısmetse umuyorum hayırlısı
Nasıl tatlısın yaEn sevdiğim renk mor
En sevdiğim hayvan ördektir
Bunu da belirtmek istedim
Evet hep bi haset hep bi fesatlıkBenimde en sevdiğim renk mor ama en sevmediğim ince ve uzunlardır...
Ben deryalimm'in menülerini görüyorum da benim görmem yetmiyor maalesef kollontai'nin görmesi önemli
neden bu sefer naptım ki kollontaicim akşam yemeğide yemedim halbusicanım dunden degil cezası o mesajı gordum, dun bastan beri yazılmayan menulerin uyarılarını yazdım :)
azalt bacım o kahvaltıyla günlük kalorinin yarısını alıyorsun nerdeyse hani öğlen akşam ara öğünler sağlıklıda olsa sonuçta kalori yaneeee..............bu sefer 4 tanecik peynir 4 tanecik domates vardı geneli aynıydı 2 de kayısı vardı pazartesiden getirip buzdolabına koyuyorum iş yerimin kalmamışlarda
Nasıl tatlısın ya
Ama kaptan ceza yaz demis yazmam lazım üzgünüm, 200 zıplama verelim sana. Aslında o kola daha fazla eder de bugun persembe cok cok zıplayıp sisme
Evet hep bi haset hep bi fesatlık
Ben deryalimm'in menülerini görüyorum da benim görmem yetmiyor maalesef kollontai'nin görmesi önemli
çok seviyor seni ondanneden na
neden bu sefer naptım ki kollontaicim akşam yemeğide yemedim halbusi
ya bana acıması gerekmiyor mu bu aralar çok acınası durumdayımdaçok seviyor seni ondan
ay oda bişeymi bacım ben diyete ilk başladığım haftaydıneden na
neden bu sefer naptım ki kollontaicim akşam yemeğide yemedim halbusi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?