Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım dunden degil cezası o mesajı gordum, dun bastan beri yazılmayan menulerin uyarılarını yazdım :)

Eve döneyim 5 günlük dukan yapayım diyorum. Sonra sebzelere dönüş yaparım mantıklı mı sizce
aman diyim yapma emziriyosun parkbyull menulerine bakarak dukan diyosanız onun ki dukan degil ozellikle dukan atak da kesinlikle bir lokma dahi sebze meyve domates vs yok oyle istersen ekmegi yiyip proteini kısma diye biseyde yok, takım en uzu sure atak yapanlardan biri benim 3 gunde pert oluyorum sen emziriyosun kesinlikle yapma !!!

nasıl yapıyosun kolaysa bendemi yapsam
aman diyim guzelim dukan bobrekleri de ayrıca yorar yulaf kepegi yemezsen kabızlık falan yapar sen bildigin gibi devam et bulasma sakın

inatettimolacak parkbyull un uyarısı silindi canım ama 20 dk yuruyus ceza yazdım parkbyull

kız sen dayanamıyorsan ben ölürüm herhal hiç bulaşmayım bari

Kaptanın Listesine Göre Uyarı Alanlar
Güncel 02.05.16

@deryalimm07 -
T tatlitambak
@denhizx -
M melampusefe -
M minnakkelebekim -
[tr] [td] 5.TAKIM [/td] [td] Uyarı [/td] [td] Kınama [/td] [/tr]

kollontai
1. T tatlitambak canım bence yaz o kötü gecen günün menusunu al cezanı uyarıdan ıyıdır
2. M melampusefe canım kaptan etiketleyip yaptı açıklamayı dünle alakalı degılmıs sanırım senın uyarın bakarsın sen de yıne
3. parkbyull bacım sen de bi kahvaltıyı verdın bıze gıttın bak hemen takıldın radara sabaha yazarsan kaptan kaldırır uyarını sanırım --> Kaldırmıs uyarıyı ama 20dk yuruyus yazmıs onu da eklıyom ceza lıstesıne yapıverırsın canım

Arkadaşlar, çok söyledim ama tekrar edeyim. Bu kararları ben vermiyorum. Kaptanın söylediklerini daha derli toplu görelim diye tablo yapıyorum sadece. Bi sorunuz varsa kaptana sormanız daha sağlıklı sonuç verecektir sizlere...

1 Haziran Ceza Listesi (2haziran/11:00 güncellendi)

M melampusefe --> 300 zıp
ebrusonmez --> 300 zıp (31mayıstan) + 100 zıp (ceza bitirilmediği ıcın) +300 zıp(1hazıran menusunden) ( bi daha yazmış menuye bı sormak lazım total ne kadar dıye ) tatlım onaylandı totalin 700 zıpmış
M minnakkelebekim -->200 zıp-->200 zıp yapıldı
parkbyull --> 15dk yürüyüş --> 15dk yürüyüş yapıldı + 20dk daha yazdı sana kaptan canım
M melampusefe --> 500 zıp
T tatlitambak --> 500 zıp

Cezalar cumaya kalmasın didi kaptan hanımlar bilginize !!!

kollontai

Bugün ben daha ayılamadım. Oğlum uyuduysa ben de uykuya kacarim. Belki kendime gelirim.
kızzz gormuyon mu sen mesajları menu yazmama sıkıntı cıkaracak sana..ayrıca kaptan ceza yaptı yap onları bak fena yaparım pesınden kosuyom kızz rakıbeeee

Yok vazgeçtim zaten... En fazla aksam yemeğinds haslanmıs tavuk tuketırım sadece. Dukan başka bahara artık :)

kızzz gormuyon mu sen mesajları menu yazmama sıkıntı cıkaracak sana..ayrıca kaptan ceza yaptı yap onları bak fena yaparım pesınden kosuyom kızz rakıbeeee

Canim gördüm de o günü yazmayacam çünki hatırlamıyorum. Spora başladım cezam da yaparım canım.

En sevdiğim renk mor
En sevdiğim hayvan ördektir
Bunu da belirtmek istedim
Nasıl tatlısın ya
Ama kaptan ceza yaz demis yazmam lazım üzgünüm, 200 zıplama verelim sana. Aslında o kola daha fazla eder de bugun persembe cok cok zıplayıp sisme
Benimde en sevdiğim renk mor ama en sevmediğim ince ve uzunlardır...
Evet hep bi haset hep bi fesatlık
kollontai morordek nilsub kaptanım arkadas etıketlemeye alısana kadar kım goruyosa ekler senı artık
Ben deryalimm'in menülerini görüyorum da benim görmem yetmiyor maalesef kollontai'nin görmesi önemli

neden na
neden bu sefer naptım ki kollontaicim akşam yemeğide yemedim halbusi

bu sefer 4 tanecik peynir 4 tanecik domates vardı geneli aynıydı 2 de kayısı vardı pazartesiden getirip buzdolabına koyuyorum iş yerimin kalmamışlarda
azalt bacım o kahvaltıyla günlük kalorinin yarısını alıyorsun nerdeyse hani öğlen akşam ara öğünler sağlıklıda olsa sonuçta kalori yaneeee..............

helloooooo ladiessssss
Sabah
Omlet
Salatalik
Domates
Ogle
Evde hicbirsey kalmamis buzlukdan kofte diye cikardim kiyma cikdiiiii
Bende sandevic yaptim mecburrrrr peynirli hindi fumeli
Aksam
Sabahkiii kiyamayi kavurdum ustune yumurta kirdim
Yanindada aci biber yedim amannnn allahimmm deyimmmm
Tuvaletle dost olduk
2,5 litre su ictim
20 dk merdiven indim cikdim
35 dk yurudum surekli hareket halindeydim bugun
Yarinnnn acilen alisveris yapmaliyim buzdolap tam takir kuru bakirrr

neden na

neden bu sefer naptım ki kollontaicim akşam yemeğide yemedim halbusi
ay oda bişeymi bacım ben diyete ilk başladığım haftaydı kollontai beni bir azarladı
öğlen 2 dilim baklava yediydim yemek yemedim ama üzerine kv yapıp getirmişti anammmmm senmisin yiyen ........
ezdi beni ezdi günlerce ceza üstüne cezaaaa.......
sonra takımda 3 gün dalga geçtiler benimle morordek sen varmıydın canım o zaman yeni girmiştin galiba hatırlıyormusun bilmem ben hala unutmadımda bir ara kv eve bile almıcaktım o derece yaneeeee
o günden beride yemedim psikolojik travma yaşıyorum baklava görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…