Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kollontai morordek ve diğer tüm takım.. dur toplu listeyi bulam da etiketliyem herkesi

1. ebrusonmez
  2. @deryalimm07
  3. T tatlitambak
  4. savurgan
  5. @denhizx
  6. M melampusefe
  7. parkbyull
  8. inatettimolacak
  9. M minnakkelebekim
  10. btlbetul
  11. B blanche_ea
  12. Ozaly
  13. nilsub
  14. morordek
  15. kollontai
Bu kadarız sanırım var mıdır unuttuğum acep

canım ben zaten oruçluyken perşembe iftardan önce tartılıyordum.Buyuk ihtimalle öyle olur.

anammm 30 dk step videosunun 20 dk zor yaptım ulen boynumdan aşağı ter akıyor ne zormuş kızlar ben leslimi seveyim

Ay ben leslie yi bir türlü sevemedim. Bana sıkıcı geliyor. Hoplayın zıplamak bana göre. Biraz daha bu düzen gideyim. Hiit Cardio yapcem

arkadaşa sandviçten 300 zıpzıp sandviçi marullamı yaptında yazımıyon yavrum, ne kadar ekmekten o sandviç!!!! inatettimolacak

aaaa bak ne kadar iyi bişey yapmışım hala tatlı yemiyo iki gözümün çiçeği :)

canım ramazanda oruçlu olanlar perşembe iftardan önce tartılıyo bütün takımlarda öyle yani telaşa gerek yok :) oruçlu olmayanlar aynı sistem cuma sabah aç karna :)

ay bende aldım okudum 1 aya yakında yaptım uzak durun şu adamdan akıl işi değil valla biz muskayla çok sıkıştıkmı 2 gün saf pro yapıyoduk o kadar yani, ben artık 3 gün bile yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…