- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #192.441
olsun yinede güzel kapatmışsın menünü :)helloooooo ladiessssss
Sabah
Omlet
Salatalik
Domates
Ogle
Evde hicbirsey kalmamis buzlukdan kofte diye cikardim kiyma cikdiiiii
Bende sandevic yaptim mecburrrrr peynirli hindi fumeli
Aksam
Sabahkiii kiyamayi kavurdum ustune yumurta kirdim
Yanindada aci biber yedim amannnn allahimmm deyimmmm
Tuvaletle dost olduk
2,5 litre su ictim
20 dk merdiven indim cikdim
35 dk yurudum surekli hareket halindeydim bugun
Yarinnnn acilen alisveris yapmaliyim buzdolap tam takir kuru bakirrr
yani baklavayla peyniri aynı kefeye koymayaydın iyiydiay oda bişeymi bacım ben diyete ilk başladığım haftaydıkollontai beni bir azarladı
öğlen 2 dilim baklava yediydim yemek yemedim ama üzerine kv yapıp getirmişti anammmmm senmisin yiyen ........
ezdi beni ezdi günlerce ceza üstüne cezaaaa.......
sonra takımda 3 gün dalga geçtiler benimlemorordek sen varmıydın canım o zaman yeni girmiştin galiba hatırlıyormusun bilmem ben hala unutmadımda bir ara kv eve bile almıcaktım o derece yaneeeee
o günden beride yemedim psikolojik travma yaşıyorum baklava görünce
anlamadın ki insan sevdiğini yerden yere vurur hesabı dediydim baklava ve peynir aynı olmaz herhal delüüüüüyani baklavayla peyniri aynı kefeye koymayaydın iyiydi
kaptanıııııımanlamadın ki insan sevdiğini yerden yere vurur hesabı dediydim baklava ve peynir aynı olmaz herhal delüüüüü
ben kaptanın tepkisinden bahsediyorum
perşembe akşamı iftardan önce mantıklı bildirim yapmak diğer takımlar nasıl yapıcak acaba ? kaptana soralım birKızlarrr aklıma bişey geldi tecrübeliler bi ses etsin bakem..
Ramazanda nasıl oluyo tartı faslı.. Yine cuma bildirimi oluyodur ama sabahtan mı tartılıyosunuz.. Biraz düşününce Persembe akşam iftardan önce tartılmak daha mantıklı gibi geldi.. Napıyonuz bacım ramazanda anlatın bakemMalum haftaya oruç ağız verecez bildirimleri
ebrusonmez ne yaptın ben ancak bitirdim işlerimi başlıcam şimdi:)
Kızlarrr aklıma bişey geldi tecrübeliler bi ses etsin bakem..
Ramazanda nasıl oluyo tartı faslı.. Yine cuma bildirimi oluyodur ama sabahtan mı tartılıyosunuz.. Biraz düşününce Persembe akşam iftardan önce tartılmak daha mantıklı gibi geldi.. Napıyonuz bacım ramazanda anlatın bakemMalum haftaya oruç ağız verecez bildirimleri
okuldayım canım aksama yapıyom ben sporları unuttun muSpor yaptın mi kız naabbeeerrr
cezaları yaptın mı cezaları..hem lısteyı tutuyom hem rakıbem cezada ayıp bıze vallaAy
Ay kız ben bir posta sporu mu yaptım bir postayı da akşam yapicam mm. ..
canım çıktı vallahi
dıger takımlar ıstedıgını yapabılır ama gün-gece kavramımız degısecek bıraz boylesı en mantıklısı.. ıftar yapıp 4-5saat sonra sahur yapıp 2saat sonra tartılmak cok scma olur bence bız boyle yapalımperşembe akşamı iftardan önce mantıklı bildirim yapmak diğer takımlar nasıl yapıcak acaba ? kaptana soralım bir
cezaları yaptın mı cezaları..hem lısteyı tutuyom hem rakıbem cezada ayıp bıze valla
ben çok sıkı diyetlere karşıyım insanı psikolojik olarak çok yoruyor ve bıraktınmı çok feci saldırıyor çevremde örnekleri çok o yüzden insan kendi vucudunu tanımalı ne iyi geliyor ne şişkinlik yapıyor ekmeği ve karbonhidratı sabah kahvaltıda tüketip bırakmalı yavaş yavaş bedeninide ruhunuda hazırlamalı ben mesala moralim bozukken yemeğe saldırırım bazılarınında iştahı kesilir betüşün dediği en güzel diyet akıl fikir diyetiBi de kızlar dukan konuşulmus arka sayfalarda kimlerdi simdi hatırlamıyorum etıketlıyemıcem ama gecmısı okurken denk dusersınız zaten mesajıma..
ben ilk geldiğimde Dukanla başlıcaktım.. Kitaplarını aldım 2-3tane okudum.. Ama öğrendım kı ozellıkle atak evresınde saglam bı ırade ve bıraz fazla enerjı gerektırıyo. ben de malum okuldayım sınavlar fılan derken erteledım. Bi de baslayınca devamlılık esas dukanda.araya ramazan gırecektı nasıl yaparım dıye dusunurken ramazandan sonraya erteledım dukanı.
Yulaf kepegı ordan kaldı bana ekmek yerıne lif yerıne onu tuketıyorum. Sebze meyve sevenler ıcın ozellıkle ılk bası cok zor gelecektır. 1dal maydanoza bıle ızın yok.Atak evresını de en fazla 5gun verıyo.boyuna kılona cocuk duruma gore bı hesaplaması var..sonra sonrakı rıtımde saf proteın gunlerı de var sebze proteın gunlerı de..ayrıca emzırenler ıcın tavsıye edılıyor mu arastırmak lazım.
Su tuketmek ve hareket etmek cok onemlı ayrıca. Sımdılık aklımda kalanlar bunlar. Ama en önemli tavsıyem yapmadan once alın kıtaplarını okuyun anlatmıs tane tane Dukancım
çek ipinin resmini at bakem:)Yaptım canım 500 tane zıpladım. Bitti yanee
bencedeBana göre de perşembe iftardan önce mantikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?