Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sagol canım, şaka bi yana takılıyorum sana ama takımdaki herkesin yeri ayrı, senin de öyle :)

Evet bi ara kacamaklar kralicesi derlerdi ama ben mezun oldum, unumu eledim elegimi astım yani. Siz öyle seyler yapmayın sakın

geçmiş olsun canım Allah dermansız dert vermesin yeterki

Belki sizleri zorlayacam ama benim de mezun olduğum günler gelecek. Inaniyorum kendime

Bu ne sıcak ya Rabb .. Bu kulların oruç tutacak acı bize çok bunaldım bugün yaa Allah yardımcımız olsun valla kızlar

kızz zaten incesin sen ondan göremiyolardır yani seni bacım şaka bi tarafa ben de geçiş dönemlerini atlatmak için bikaç parca küçük kıyafet aldım kendıme eskıler olmuyo artık cunku

Teşekkür ederim canım.Burada deniz suyunda bulunur mu yaa :)))
Şoksuz bulsak bikaç kilo alıp buluğa atıyorum. Oda bazen balıksız kalıyorum sen hesap et
ayy balık balık dediniz bugün canım çekti..bizim burda çok güzel bi balıkçı var oraya mı gitsek haftasonu önü ramazan o kadar açlığın üstüne yenmez mübarek de

inatettimolacak parkbyull un uyarısı silindi canım ama 20 dk yuruyus ceza yazdım @parkbyull
yazmış canım kaptan yine sormustun bugun nerden geldı dıye..dunku menu de spor yerıne sadece cezan vardı baska spor yoktu dıye yazdı sanırım..yanı benım aklıma o geldı aksama sorarsın bı daha olmadı sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…