Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayy balık balık dediniz bugün canım çekti..bizim burda çok güzel bi balıkçı var oraya mı gitsek haftasonu önü ramazan o kadar açlığın üstüne yenmez mübarek de
iftarda bir salata çorba valla 1 ayda incecik oluruz :)
fikrim hergun iftarda
çorba+ karabuğdaydan yoğurtlu salata çeşitleri değişebilir
yatmadan 1 saat önce tarçınlı süt
sahur 1 haş yumurta 1 esmer ekmek
iftarla sahur arası 3 litre su

yavrucum kaptanları etiketle menune..ayrıca hatırladıgım kadarıyla da o sandvıce ceza kesıldı
kollontai morordek nilsub

Evet canım sodalı yesilcay ya da kahvenin yanında tuketiyorum.ve tatlı ihtiyacimiz çok güzel karşılıyor. Sevdim inciri
Canım acaba hergün yemesen mi?
Hani dedin ya wc sorununa iyi geldi diye. Hergün kullanırsan aynı verimi alamazsın.Bende btlbetul 'ün yalancısıyım.

Hatırlamaz mıyım ya vardım tabi ben sizin listeye girdiginiz hafta gecmistim bu takıma :)
Ya cok komikti, ben de baya laf etmistim ama sonra adım kacamaklar kralicesine cıkmıstı bi ara
Sende o hafta misafir alımıştın kalan börekleri milföyleri tatlıları yarım yarım yiyordun. Kollontai fena parlamıştı.

Çok sevindim canım.Peki ilaçlardan sonra düzeliyor mu? Yoksa troit yetmezliği gibi sürekli ilaç mı kullanılıyor.

Evet yaa oda doğru.
Dediğin gibi az değil fiyatları 1000'den başlıyor.Alıpta kullanmazsam üzülürüm.

Senin kadar değil di ama 2-3 gün yaptı sonra bıraktı kaçamakları.
Birtek haftada bir martılığı tutuyordu.
Hem benim rakibem hep eksi geliyordu.

Ya senin dambillar çok hoşuma gitti. Kaç kg
benimki eşim de kullanırım diye 5 kg lik aldırdı da
5 kg mıııı?
Naptın kız nasıl kaldırıyorsun o dambılları
Sende o hafta misafir alımıştın kalan börekleri milföyleri tatlıları yarım yarım yiyordun. Kollontai fena parlamıştı.
Evet yaa cok kızmıstı
Çok sevindim canım.Peki ilaçlardan sonra düzeliyor mu? Yoksa troit yetmezliği gibi sürekli ilaç mı kullanılıyor.
Hayır canım maalesef düzelmiyor. Bu ilaç tiroid bezime karsı üretilen antikorları düsürmüyor, sadece tiroid bezimin ürettigi hormona ek takviye hormon almıs oluyorum onu fazla yormamak icin :) Aslında dedigim gibi benimki cok ileri seviyede degilmis ama ilerleyebilir de bilemiyoruz... Takip edilecek sürekli.
Simdi o antikorları düzeltmek üzere alternatif yontemler arastırıyorum. Glutenli besinler yemek maalesef bu antikorları artıyor diye okudum cogu yerde. Gluteni kesen bir arkadasım da degerlerinde düsüs görmüs. Bi ayrım noktasındayım su an resmen, gluteni hayatımdan cıkarabilecek miyim, cıkaramayacak mıyım :)
1 haftadır ilk kez olunca bende heyecanladım.
Cok merak ettim vallahi

Ben de düşünüyorum onu almayi canim..etkisi azaltilmistir..hem butn gun telden bikgisayardan yediklerimizden kendimize verdigimiz zarari dusunursek devede kulak kalir benc o..var mi acaba bizim aramizda kullanan??

inatettimolacak canım akşam menüsü seninkilere benzemis oh oh iyi olmuş
pazartesi iftardan önce o 79 u görsem kafaya taktim. Bugün 82.8dim
Patateslerinden yemedim diyosan yememissindir sana güveniyorum rakibem..evet hafif guzel olmus..bi de bisey sorucam sabah o 3yimirtayi tek basina mi yidin...

Patateslerinden yemedim diyosan yememissindir sana güveniyorum rakibem..evet hafif guzel olmus..bi de bisey sorucam sabah o 3yimirtayi tek basina mi yidin...

Ya aynı soruyu ben de sormustum icimden. Ben 3 yumurta yesem gün boyu bir daha bi sey yemem heralde

Benim normalde de boyledir ramazanim canim..ama sut pek sevmiyorum burda hep kutu sut var tuhaf geliyo bana..caysizliktan ölüyorum ben asıl.. bi de hergun bi madensuyu icmeye calisiyorum cok sukur başağrısı çekmiyorum o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…