- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #192.521
iftarda bir salata çorba valla 1 ayda incecik oluruz :)ayy balık balık dediniz bugün canım çekti..bizim burda çok güzel bi balıkçı var oraya mı gitsek haftasonu önü ramazan o kadar açlığın üstüne yenmez mübarek de
olsa daha yiycekti biz dün duvarlara konuştuk a dostlarrrbu sefer 4 tanecik peynir 4 tanecik domates vardı geneli aynıydı 2 de kayısı vardı pazartesiden getirip buzdolabına koyuyorum iş yerimin kalmamışlarda
yavrucum kaptanları etiketle menune..ayrıca hatırladıgım kadarıyla da o sandvıce ceza kesıldıhelloooooo ladiessssss
Sabah
Omlet
Salatalik
Domates
Ogle
Evde hicbirsey kalmamis buzlukdan kofte diye cikardim kiyma cikdiiiii
Bende sandevic yaptim mecburrrrr peynirli hindi fumeli
Aksam
Sabahkiii kiyamayi kavurdum ustune yumurta kirdim
Yanindada aci biber yedim amannnn allahimmm deyimmmm
Tuvaletle dost olduk
2,5 litre su ictim
20 dk merdiven indim cikdim
35 dk yurudum surekli hareket halindeydim bugun
Yarinnnn acilen alisveris yapmaliyim buzdolap tam takir kuru bakirrr
Canım acaba hergün yemesen mi?Evet canım sodalı yesilcay ya da kahvenin yanında tuketiyorum.ve tatlı ihtiyacimiz çok güzel karşılıyor. Sevdim inciri
Sende o hafta misafir alımıştın kalan börekleri milföyleri tatlıları yarım yarım yiyordun. Kollontai fena parlamıştı.Hatırlamaz mıyım ya vardım tabi ben sizin listeye girdiginiz hafta gecmistim bu takıma :)
Ya cok komikti, ben de baya laf etmistim ama sonra adım kacamaklar kralicesine cıkmıstı bi ara
Çok sevindim canım.Peki ilaçlardan sonra düzeliyor mu? Yoksa troit yetmezliği gibi sürekli ilaç mı kullanılıyor.Bi sen merak etmisin bak beni, gozume girmek icin herhalde
Sabah tiroid ultrasonu cekildi, tescilli olarak hasimoto hastasıyım :) Bu ara hamilelik düsündügüm icin tiroid ilacına basladık en düsük doz. Cok ciddi bir durum degil dedi doktor :)
1 haftadır ilk kez olunca bende heyecanladım.Aaa hayırdır cok güzel bir menün var sanırım rakibem :))
Evet yaa oda doğru.Hatırlamaz mıyım ya vardım tabi ben sizin listeye girdiginiz hafta gecmistim bu takıma :)
Ya cok komikti, ben de baya laf etmistim ama sonra adım kacamaklar kralicesine cıkmıstı bi ara
Bi sen merak etmisin bak beni, gozume girmek icin herhalde
Sabah tiroid ultrasonu cekildi, tescilli olarak hasimoto hastasıyım :) Bu ara hamilelik düsündügüm icin tiroid ilacına basladık en düsük doz. Cok ciddi bir durum degil dedi doktor :)
Ne kalabalıkmısız ya cidden
Enee hayret seninle aynı fikirdeyim, Leslie'de ben de cok sıkılıyorum :)
Hoplamalı zıplamalı seyleri seviyorum ben de.
Aaa hayırdır cok güzel bir menün var sanırım rakibem :))
200 zıplama yerine 30 dk yürüyüs de olur ama o da bacak calıstıran bi sey :)
Bu zamana kadar ya zıpzıp ya yürüyüs olarak verildi ama bilemedim ki 200 zıpzıp edecek kardio yap bi sekilde
Valla ben de almak istiyorum ondan ya :) Lazer epilasyona gitmistim ama seanslar bitince gene cıktılar az da olsa. Diger yontemlere geri dönmek de istemiyorum, hazır elimin altında makinesi olsa yaparım diye dusunmustum hep ama pek pahalı yahuZararı hakkında söylentiler de cok ama direkt yumurtalıklara denk gelmiyor bence lazer atısı yapılan yerler
Senin kadar değil di ama 2-3 gün yaptı sonra bıraktı kaçamakları.morordek im canım. Olsun gözüne gireyim de o bana yeter ama gerçekten merak ettim. Allah beteri nden korusun. Inşallah en yakın zamanda bebisinde gelir..
Ooo oo kaçamaklar kraliçesi hııı. .... yazdım ben bunu
5 kg mıııı?Ya senin dambillar çok hoşuma gitti. Kaç kg
benimki eşim de kullanırım diye 5 kg lik aldırdı da
Evet yaa cok kızmıstıSende o hafta misafir alımıştın kalan börekleri milföyleri tatlıları yarım yarım yiyordun. Kollontai fena parlamıştı.
Hayır canım maalesef düzelmiyor. Bu ilaç tiroid bezime karsı üretilen antikorları düsürmüyor, sadece tiroid bezimin ürettigi hormona ek takviye hormon almıs oluyorum onu fazla yormamak icin :) Aslında dedigim gibi benimki cok ileri seviyede degilmis ama ilerleyebilir de bilemiyoruz... Takip edilecek sürekli.Çok sevindim canım.Peki ilaçlardan sonra düzeliyor mu? Yoksa troit yetmezliği gibi sürekli ilaç mı kullanılıyor.
Cok merak ettim vallahi1 haftadır ilk kez olunca bende heyecanladım.
Senin kadar değil di ama 2-3 gün yaptı sonra bıraktı kaçamakları.
Birtek haftada bir martılığı tutuyordu.
Hem benim rakibem hep eksi geliyordu.
Ben de düşünüyorum onu almayi canim..etkisi azaltilmistir..hem butn gun telden bikgisayardan yediklerimizden kendimize verdigimiz zarari dusunursek devede kulak kalir benc o..var mi acaba bizim aramizda kullanan??Çünküm philips lumea hakkında araştırma yapıyorum. Acaba alsam mı??
Yumurtalıklara zararı olduğunu duymuştum.Sonuçta yaşım genD20ç çocuğum yok.Bi zararı olursa ( kısırlık gibi) sonradan pişman olmak istemem.
Acaba epilatör mü alsam. Braunun s.7 kullanıyordum.Çok düşürdüm bozuldu bir daha alsam mı.
Spor zaten harikaydı.Altın vuruş yapmış olursun.Yatmadan önce de zumba yapsam harika olacak bence
Ayy bütün gün bilgisayar başında geçti.ebrusonmez nerdesin bakem ne oldu bizim yarış:)
Patateslerinden yemedim diyosan yememissindir sana güveniyorum rakibem..evet hafif guzel olmus..bi de bisey sorucam sabah o 3yimirtayi tek basina mi yidin...inatettimolacak canım akşam menüsü seninkilere benzemis oh oh iyi olmuş
pazartesi iftardan önce o 79 u görsem kafaya taktim. Bugün 82.8dim
Patateslerinden yemedim diyosan yememissindir sana güveniyorum rakibem..evet hafif guzel olmus..bi de bisey sorucam sabah o 3yimirtayi tek basina mi yidin...
Kizzzz napacan 5kiloyuuu..1lik yeter bizim icinYa senin dambillar çok hoşuma gitti. Kaç kg
benimki eşim de kullanırım diye 5 kg lik aldırdı da
Benim normalde de boyledir ramazanim canim..ama sut pek sevmiyorum burda hep kutu sut var tuhaf geliyo bana..caysizliktan ölüyorum ben asıl.. bi de hergun bi madensuyu icmeye calisiyorum cok sukur başağrısı çekmiyorum o zamaniftarda bir salata çorba valla 1 ayda incecik oluruz :)
fikrim hergun iftarda
çorba+ karabuğdaydan yoğurtlu salata çeşitleri değişebilir
yatmadan 1 saat önce tarçınlı süt
sahur 1 haş yumurta 1 esmer ekmek
iftarla sahur arası 3 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?