- 4 Şubat 2013
- 976
- 1.203
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #192.481
Amiiinnnnnnay hadi inşallah
Nasıl tatlısın ya
Ama kaptan ceza yaz demis yazmam lazım üzgünüm, 200 zıplama verelim sana. Aslında o kola daha fazla eder de bugun persembe cok cok zıplayıp sisme
Eki Görüntüle 1841365 Veeee
100 ayakta mekik
50 duvarda şinav
30 sumo squat
30 lunge
inatettimolacak cezamı bitirdim
kuru olarakmı yiyiyorsun canımnilsub canım incir i sütlü yapmadım ama hergün tuketiyorum ve bagirsaklarim çok güzel çalışıyor. Ayyy inşaallah yarına azcikta olsa ekşi de olsam çok mutlu olacam.
neden unuttun bakemAaa birlikte yapacaktık demi ben unuttum.
ay step tam sana göre o zaman in zıpla çık sağa sola zıpla anam ne terledim:)Ay ben leslie yi bir türlü sevemedim. Bana sıkıcı geliyor. Hoplayın zıplamak bana göre. Biraz daha bu düzen gideyim. Hiit Cardio yapcem
ne denemiştin adamı çatlatmasanabişey denedim ama olmamış
Çünküm philips lumea hakkında araştırma yapıyorum. Acaba alsam mı??neden unuttun bakem
link atmayı denedim ama beceremedim.ne denemiştin adamı çatlatmasana
kuru olarakmı yiyiyorsun canım
ay step tam sana göre o zaman in zıpla çık sağa sola zıpla anam ne terledim:)
Acıktım yaaa
ben yerim tatlı istedimi canım diyete başladığımdan beri gün kurusu kayısı ve incir tam ara öğünlük:)Evet canım sodalı yesilcay ya da kahvenin yanında tuketiyorum.ve tatlı ihtiyacimiz çok güzel karşılıyor. Sevdim inciri
bilmiyorumki araştırmadım hiçÇünküm philips lumea hakkında araştırma yapıyorum. Acaba alsam mı??
Yumurtalıklara zararı olduğunu duymuştum.Sonuçta yaşım genç çocuğum yok.Bi zararı olursa ( kısırlık gibi) sonradan pişman olmak istemem.
Acaba epilatör mü alsam. Braunun s.7 kullanıyordum.Çok düşürdüm bozuldu bir daha alsam mı.
ben yerim tatlı istedimi canım diyete başladığımdan beri gün kurusu kayısı ve incir tam ara öğünlük:)
Hatırlamaz mıyım ya vardım tabi ben sizin listeye girdiginiz hafta gecmistim bu takıma :)ay oda bişeymi bacım ben diyete ilk başladığım haftaydıkollontai beni bir azarladı
öğlen 2 dilim baklava yediydim yemek yemedim ama üzerine kv yapıp getirmişti anammmmm senmisin yiyen ........
ezdi beni ezdi günlerce ceza üstüne cezaaaa.......
sonra takımda 3 gün dalga geçtiler benimlemorordek sen varmıydın canım o zaman yeni girmiştin galiba hatırlıyormusun bilmem ben hala unutmadımda bir ara kv eve bile almıcaktım o derece yaneeeee
o günden beride yemedim psikolojik travma yaşıyorum baklava görünce
Bi sen merak etmisin bak beni, gozume girmek icin herhaldemorordek Dr gittin mi bişey dedi mi sonuçlar nasıl. Meraktayiz
Ne kalabalıkmısız ya ciddenkollontai morordek ve diğer tüm takım.. dur toplu listeyi bulam da etiketliyem herkesi
Bu kadarız sanırım
ebrusonmez - @deryalimm07
- T tatlitambak
- @savurgan
- @denhizx
- @melampusefe
- @parkbyull
inatettimolacak - @minnakkelebekim
- @btlbetul
- @blanche_ea
Ozaly nilsub morordek kollontai var mıdır unuttuğum acep
Enee hayret seninle aynı fikirdeyim, Leslie'de ben de cok sıkılıyorum :)Ay ben leslie yi bir türlü sevemedim. Bana sıkıcı geliyor. Hoplayın zıplamak bana göre. Biraz daha bu düzen gideyim. Hiit Cardio yapcem
Aaa hayırdır cok güzel bir menün var sanırım rakibem :))Bugun menümü yazmak için sabırsızlanıyorum.
Akşamı da yesem de yazsam.
200 zıplama yerine 30 dk yürüyüs de olur ama o da bacak calıstıran bi sey :)Amiiinnnnnn
Yedik bir halt sonucuna katlanacaz napalım
200 zıp yerine karın egzersizi falan olur mu
Gerçi zıp da olur farketmezde
bacak çok çalıştırıorm zati diye didim
Valla ben de almak istiyorum ondan ya :) Lazer epilasyona gitmistim ama seanslar bitince gene cıktılar az da olsa. Diger yontemlere geri dönmek de istemiyorum, hazır elimin altında makinesi olsa yaparım diye dusunmustum hep ama pek pahalı yahuÇünküm philips lumea hakkında araştırma yapıyorum. Acaba alsam mı??
Yumurtalıklara zararı olduğunu duymuştum.Sonuçta yaşım genç çocuğum yok.Bi zararı olursa ( kısırlık gibi) sonradan pişman olmak istemem.
Acaba epilatör mü alsam. Braunun s.7 kullanıyordum.Çok düşürdüm bozuldu bir daha alsam mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?