Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım greçka karabuğday glutensizmiş ve çok güzel araştır :)

yalan bacım şeker olmazsa tadı güzel olurmu hepsi pazarlama taktiği sakın içmeeeeeeee çok kızarım bak

Sekersizlerin kalorisi yok gibi gorunuyor ama dogal degil sonucta. Sekersiz limonata yine daha masum ama kolada zararlı bir sürü sey var :) Diyet topigindeki biri kola icmemeli bence
Tımam Tımam
Mesaj alındı
Ama yarın akşama ödül olsun bir bardak olmamı

yalan bacım şeker olmazsa tadı güzel olurmu hepsi pazarlama taktiği sakın içmeeeeeeee çok kızarım bak

Annecim seni çok seviyorum kendime koca bile bulmayacam hep yanında olacağım. Neden biliyor musun çünki öldüğünü zaman gömmek için. Kızımın şuanki sohbeti

Gülsem mi agla Sam mi bilemedim
ay benimkide diyor anne ben evleniyim sen ölünce yalnızmı kalıcam diyor ay bende ne garip şeyler konuşuyor diye üzülüyordum tek benimki değilmiş demekki

Canım yaa yediğimiz herşeyde de gluten var. Allah yardımcın olsun.Umarım ilerlemez.
Aslında arastırmaya baslayınca asırı zor da degil gibi geldi. Tahıl proteini gluten, bugday, cavdar ve arpada temel olarak varmıs. Artık çölyak hastalıgı da baya yaygınlastıgı icin glutensiz unlar satılıyormus, nilsub da asagıda demis kara bugdayda falan da yokmus. Bakalım gözüm yerse belki de baslarım :) Ama kötü yanı şu ki, diyetteki gibi kacamak yapamıyormussun bu gluten olayında yani az yiyeyim ne olacak diye bir sey yokmus azı da cogu da aynı etkiyi gösteriyormus, o yuzden iyi irade lazım :)
ay birde limonlu kek vardı hala aklımda
Butun camasırlarımı döktün sen de be
canım greçka karabuğday glutensizmiş ve çok güzel araştır :)
Evet onda yokmus :)
Bakalım ya kendimi yavastan alıstırayım kafa olarak belki glutensiz yasamaya karar veririm kimbilir :)
aa o zaman bir göreydin burayı gır gır sabahlara kadar sayfa okumaya yetişemiyorduk
Sorma yaa ne güzel günlerdi :)
btlbetul nerdesin ya bana satasmanı bile özledim :))
Tımam Tımam
Mesaj alındı
Ama yarın akşama ödül olsun bir bardak olmamı
Yarın getirecegin eksiye göre bakarız

Menüyü de yazayım kızlar
kollontai morordek nilsub T tatlitambak

Sabah
Dukan krepcık
bol yesıllıklı omlet
domates az peynır
3 y.zeytın 2dl salam cay

Öğle
1bardak kefır

Akşam
1kase tarhana corbası
1servıs kasıgı z.yaglı fasulye
2yk yogurt

Ara
1kupa yesılcay

Su:3lt tamamlanır
Spor: 3mile leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…