- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #192.601
Kız avatarımın altında yazıyo yaadım özge,25yaşındayım,165 boyunda 91kilo ile başladım 60kilo olmak istiyorum,yarışmaya ist katılıyorum aslen trabzonluyum.Yarışmacı arkadaslara basarılar dılerım
verdım mı tum sorularına cevap sevgılı rakıbem
yazın brokolimi yenir kızım ya kış sebzesi onlar hep
Evet 300 zıpladım zıplacaz kaçarı yok anacım tak diye buluyor kaptan yahuuu
sporları da menünün altına iliştiriver canım listeyi gözden kaçırırım boşuna ceza yazmayım spor yok diye :)Sabah kahvaltı 9.30
1 kase yoğurt
3 yumurta üstüne azcık ta kaşar rendeledim.
Ara 12 de
sodalı yesilcay
1 kuru incir
17.30
sade Türk Kahvesi
1 kuru incir
akşam.18.30
3 yk patates oturtmanin kıymasından
1 kase cacık tuzsuz
şu 2 lt geçti
nilsub inatettimolacak kollontai morordek
içme bacım içme sade nescafe çay soda su ve bitki çayları sadeceKızlar cezama karşı geldiğimden değil Vallahi meraktan soruyorum
Zero da sıfır şeker dio gene de kilo yapar mı ya
Mesela canım limonata çekti soğuk soğuk
Şekersiz aldım kalorisi yok gibi bişi
Gene de içmeyemmi
Içemmi
Içem dimi Içem Içem :))
eline sağlık tatlım :)1 Haziran Ceza Listesi (2haziran/21:00 güncellendi)
- @melampusefe --> 300 zıp(daha öncekini yapmadın sanırım görmedim ben) + 500 zıp(Dünden yazdı bunu kaptan)
ebrusonmez --> 300 zıp (31mayıstan) + 100 zıp (ceza bitirilmediği ıcın) +300 zıp(1hazıran menusunden) ( bi daha yazmış menuye bı sormak lazım total ne kadar dıye ) tatlım onaylandı totalin 700 zıpmış parkbyull --> 15dk yürüyüş --> 15dk yürüyüş yapıldı + 20dk daha yazdı sana kaptan canım - M minnakkelebekim -->200 zıp-->200 zıp yapıldı
- @tatlitambak --> 500 zıp -->500 zıp yapıldı
Cezalar cumaya kalmasın didi kaptan hanımlar bilginize !!!
kollontai
ay ne güzel menülerin ceza yazma isteğimi içimden alıp götürüyorsun şevk geliyor bana :)Menüyü de yazayım kızlar
kollontai morordek nilsub @tatlitambak
Sabah
Dukan krepcık
bol yesıllıklı omlet
domates az peynır
3 y.zeytın 2dl salam cay
Öğle
1bardak kefır
Akşam
1kase tarhana corbası
1servıs kasıgı z.yaglı fasulye
2yk yogurt
Ara
1kupa yesılcay
Su:3lt tamamlanır
Spor: 3mile leslie
bu menülerde ki ısrarın sebebiyle sana 1000 jumping jack cezası yazdım kollarda çalışsın morordeğim yazıyor normalde ama seni caydırmak lazım başka yolu yok, en geç cumartesi akşama kadar yapılacak, not alıver tatlımBugünki menümkollontai
Sabah
1 haşlanmış Yumurta
4 salatalık
Öğlen
Yarım porsiyon mantar sote
Azıcık salata
5 çay kaşığı sade dondurma
Şekersiz Türk kahvesi
Akşam
Semiz yemeği
2 kere Şekersiz nescafe
2 adet kremalı bisküvi
5 erik
Su 1 litre
Spor
20dk koşu bandında yürüyüş
Jillian level 2
8 dakika abs workout
Ay unuttuğum bişi var mı
Yok herhalde
Tamam bu kadaaaaa
ye tatlım ye iki gözümün çiçeği ama zıplamayı da unutma :)Evet 300 zıpladım zıplacaz kaçarı yok anacım tak diye buluyor kaptan yahuuuçokda zararlı birşey değildi sandeviçim 1 dilim hindi füme 10 gr beyaz peynir 1 dilim sandeviç ekmeğiyle yapıldı evde hiçbirşey yoktu onudamı yemeseydim açımdan ölüp serum yisem şişerim kollontai şişdim diye yine cezaya sokar beni
aa o zaman bir göreydin burayı gır gır sabahlara kadar sayfa okumaya yetişemiyorduk
Üzgünüm akşam sızmışım. Ama yaptım yaptım.ebrusonmez in okuya okuya gelmesını beklıyom... kızz yaptın mı zıpzıp cezalarınııı
Bu arada bugun agir gunlerin sonuncusudur umarim..kilo bildirimini yapayim aksama girerim anca bi daha..
Gecen hafta:81,5kg
Guncel:81kg
Fark:0,5kg
Yüzde:%0,61
Haftaici daha asagidaydim ama regl yaklasti sismeye basladim o yuzden bu hafta biraz minik kaldi yuzde..
Neyse bu arada kizlar an itibariyle tam olarak 10 kilo vermisimmmm..6hafta oldu baslayali tam
olsa daha yiycekti biz dün duvarlara konuştuk a dostlarrr
Artık benimle özdeşleşti geriden gelmeler....o uzakta ya saat farkı var ondan geriden geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?