Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yav bu soruya ben niye cevap verdim ki acep

yavrucum kaptanları etiketle menune..ayrıca hatırladıgım kadarıyla da o sandvıce ceza kesıldı
kollontai morordek nilsub
Evet 300 zıpladım zıplacaz kaçarı yok anacım tak diye buluyor kaptan yahuuuçokda zararlı birşey değildi sandeviçim 1 dilim hindi füme 10 gr beyaz peynir 1 dilim sandeviç ekmeğiyle yapıldı evde hiçbirşey yoktu onudamı yemeseydim açımdan ölüp serum yisem şişerim kollontai şişdim diye yine cezaya sokar beni

sporları da menünün altına iliştiriver canım listeyi gözden kaçırırım boşuna ceza yazmayım spor yok diye :)

içme bacım içme sade nescafe çay soda su ve bitki çayları sadece

eline sağlık tatlım :)

ay ne güzel menülerin ceza yazma isteğimi içimden alıp götürüyorsun şevk geliyor bana :)

bu menülerde ki ısrarın sebebiyle sana 1000 jumping jack cezası yazdım kollarda çalışsın morordeğim yazıyor normalde ama seni caydırmak lazım başka yolu yok, en geç cumartesi akşama kadar yapılacak, not alıver tatlım inatettimolacak

ye tatlım ye iki gözümün çiçeği ama zıplamayı da unutma :)

***5. Takım 468. Etap***

ebrusonmez (57,7/
deryalimm07 (74,3/
tatlitambak (82,4/
savurgan (70,5/
denhizx (70,3/
melampusefe (72,3/
parkbyull (95,2/
Ay Isigim (66,4///) kendi isteğiyle ayrıldı.
inatettimolacak (81,5/
minnakkelebekim (79,8/

5. takım ortalaması: %

blanche_ea (58,6/
btlbetul (64,2/
Ozaly (61,6/61,3/
kollontai (65,0/

Kizlarrr gunaydinlar hepinize.. bugun kim neyi diliyosa onu bulsun insallah..cok yogun bi donem bitiyo bugun sanirim.bunaldim gercekten gun bitsin hayirlisiyla baska bisey istemiyorum

Bu arada bugun agir gunlerin sonuncusudur umarim..kilo bildirimini yapayim aksama girerim anca bi daha..
Gecen hafta:81,5kg
Guncel:81kg
Fark:0,5kg
Yüzde:%0,61

Haftaici daha asagidaydim ama regl yaklasti sismeye basladim o yuzden bu hafta biraz minik kaldi yuzde..
Neyse bu arada kizlar an itibariyle tam olarak 10 kilo vermisimmmm..6hafta oldu baslayali tam

morordek kollontai nilsub parkbyull
Dünün menüsü:
Kahvaltı:
1 kase yoğurt
1 mini elma
Ara: 1 hurma
Öğle:
çeyrek haşlanmış patates
yarım kase yoğurt
Ara:
1 kase yoğurt
1 kuru incir
Akşam:
2 minik but fırında pişmiş
1y.k sebzesi( havuç domates biber soğan)
yarım kase cacık
Su: 2.5
Spor: leslie 2 miles
620 ip
80 jj ( bunlar cezalarım.)

tebrik ederim canım ya
1,5 ayda çok güzel bir kilo vermişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…