Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam kronometre çalıştırırım yaparken

ebrusonmez rakibem de bildirmis meger kilosunu gormemisim :)
Y Yuppiyayye bildirim yapmayabilir sanırım tatilde oldugundan dolayı

@deryalimm07 sen kaldın canım

***5. Takım 468. Etap***

ebrusonmez (57,7/) kilosu sabit
deryalimm07 (74,3/
tatlitambak (82,4/81,2/1,2/%1,46)
savurgan (70,5/70/0,5/%0,71)
denhizx (70,3/
melampusefe (72,3/) kilosu sabit
parkbyull (95,2/94,8/0,4/%0,42)
Ay Isigim (66,4///) kendi isteğiyle ayrıldı.
inatettimolacak (81,5/81/0,5/%0,61)
minnakkelebekim (79,8/) kilosu sabit

5. takım ortalaması: %

blanche_ea (58,6/
btlbetul (64,2/
Ozaly (61,6/61,3/60,3/1/%1,63)
kollontai (65,0/
morordek (60,3/60,2/0,1/%0,17)

Ay geberiyorum kızlar çok yoruldum sabah 5ten beri ayaktayım kızımın bilim fuarı vardı okulda her veli yemek hazırladı banada mercimekli köfte düştü yaptım götürdüm şimdi geldim uzanıcam biraz belim ağrıdı çok ay 1 kilo mercimek 2kilo kısırlık bulgurdan yaptım :)

morordek eline sağlık tatlım :) denhizx bana mesaj atacaktı daha ses yok olmadı az sonra ben yazarım ona
toplight çok geçmiş olsun kaptanım

arkadaşa 20 dk yürüyüş cezası daha inatettimolacak

Ben sabitim kızlar. Aslında olsaydı mezun olmak istiyordum.Ama morordeğim sağolsun baktı.Daha var mezuniyete

Ay canım vallahi korkumdan soramıyorum
Ama dünki menümdeki kaçamağı inanki bulamadım
Çaktırmadan söleyiversene )

Geçmiş olsun kaptanım hayırdır kötü bişi yok umarım
sen yaz bana menünü tekrar ben söylerim kaçamağını ayrıca bence fatscreet kullanma senin menülerinin 1000 kcal altı olma ihtimali pek yok bence gr gr yaz bende hesaplayım bugün bakalım fark var mı? ben s healt kullanıyorum:)

1 Haziran Ceza Listesi (2haziran/21:00 güncellendi)

1. M melampusefe --> 300 zıp(daha öncekini yapmadın sanırım görmedim ben) + 500 zıp(Dünden yazdı bunu kaptan)
  2. ebrusonmez --> 300 zıp (31mayıstan) + 100 zıp (ceza bitirilmediği ıcın) +300 zıp(1hazıran menusunden) ( bi daha yazmış menuye bı sormak lazım total ne kadar dıye ) tatlım onaylandı totalin 700 zıpmış -->700zip yapildi
  3. savurgan -->300zip yapildi
  4. parkbyull --> 15dk yürüyüş --> 15dk yürüyüş yapıldı + 20dk daha yazdı sana kaptan canım
  5. M minnakkelebekim -->200 zıp-->200 zıp yapıldı
  6. T tatlitambak --> 500 zıp -->500 zıp yapıldı

Cezalar cumaya kalmasın didi kaptan hanımlar bilginize !!!

kollontai

1hazirandam sadece M melampusefe nin 800zipi ve parkbyull un 20dk yuruyusu kaldi bilginize..gecmisten yaziyorum ilerde yapildigini gorursem duzeltirim

işte geldim burdayım.... çok iş birikmiş çok çok çoook yoğun günler geçiriyorum.... ben bitik haldeyim.... akşam olsuuuuun lütfeeennnnn devrilip yatmak istiyom......

kollontai inatettimolacak 20 dk lık yürüyüş cezamı 30 dk olarak tamamladım +10 dk bir daha ceza verirseniz düşersinizof bu sıcakta piştim.

Sabah
1 haşlanmış Yumurta
4 salatalık

Öğlen
Yarım porsiyon mantar sote
Azıcık salata
5 çay kaşığı sade dondurma
Şekersiz Türk kahvesi

Akşam
Semiz yemeği
2 kere Şekersiz nescafe
2 adet kremalı bisküvi
5 erik

Su 1 litre
Spor
20dk koşu bandında yürüyüş
Jillian level 2
8 dakika abs workout

Ay unuttuğum bişi var mı
Yok herhalde
Tamam bu kadaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…