- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #192.641
Gunaydın hanımlar :) Ben bugun 60.2 geldim. Üstelik pazar gunu regl bekliyorum, o yuzden cok sevindim :)
Canım sporunu toplam dakika olarak yazar mısın bundan sonra? 30 şınav ve 30 mekik kaç dakika örnegin? Dakika üzerinden liste tutuyorum cunku
Gecmis olsun kaptanım
Yaklaşık dakika olarak da yazabilirsinTamam kronometre çalıştırırım yaparken
Yaklaşık dakika olarak da yazabilirsin
Geçen hafta 82.5
bu hafta 81.2
fark -1.3 kg
arkadaşa 20 dk yürüyüş cezası dahagünaydınlar
kollontai morordek nilsub ebrusonmez
dünkü menüm:
sabah:dukan ekmeği peynir domates maydonoz şekersiz çay salam
öğlen:ızgara kırmızı et yanına ayran ekmeksiz
akşam mercimek çorbası yarım muz az yoğurt
kilo bildirimim
geçen hafta 95.2
bu hafta 94,8
fark 0,4
0,420 fark
Ben sabitim kızlar. Aslında olsaydı mezun olmak istiyordum.Ama morordeğim sağolsun baktı.Daha var mezuniyete
sen yaz bana menünü tekrar ben söylerim kaçamağını ayrıca bence fatscreet kullanma senin menülerinin 1000 kcal altı olma ihtimali pek yok bence gr gr yaz bende hesaplayım bugün bakalım fark var mı? ben s healt kullanıyorum:)Ay canım vallahi korkumdan soramıyorum
Ama dünki menümdeki kaçamağı inanki bulamadım
Çaktırmadan söleyiversene)
Geçmiş olsun kaptanım hayırdır kötü bişi yok umarım
sabit gelen arkadaşlar nurtopu gibi birer uyarını daha oldu, sizden %2 yapıp o uyarıları silmenizi beliyorum
Afferim sana kizz..aksama tek tek yazicam herkese..tebrikler ama rakibecimmmGeçen hafta 82.5
bu hafta 81.2
fark -1.3 kg
Aslında arastırmaya baslayınca asırı zor da degil gibi geldi. Tahıl proteini gluten, bugday, cavdar ve arpada temel olarak varmıs. Artık çölyak hastalıgı da baya yaygınlastıgı icin glutensiz unlar satılıyormus, nilsub da asagıda demis kara bugdayda falan da yokmus. Bakalım gözüm yerse belki de baslarım :) Ama kötü yanı şu ki, diyetteki gibi kacamak yapamıyormussun bu gluten olayında yani az yiyeyim ne olacak diye bir sey yokmus azı da cogu da aynı etkiyi gösteriyormus, o yuzden iyi irade lazım :)
Butun camasırlarımı döktün sen de be
Evet onda yokmus :)
Bakalım ya kendimi yavastan alıstırayım kafa olarak belki glutensiz yasamaya karar veririm kimbilir :)
Sorma yaa ne güzel günlerdi :)
btlbetul nerdesin ya bana satasmanı bile özledim :))
Yarın getirecegin eksiye göre bakarız
1 Haziran Ceza Listesi (2haziran/21:00 güncellendi)
- M melampusefe --> 300 zıp(daha öncekini yapmadın sanırım görmedim ben) + 500 zıp(Dünden yazdı bunu kaptan)
ebrusonmez --> 300 zıp (31mayıstan) + 100 zıp (ceza bitirilmediği ıcın) +300 zıp(1hazıran menusunden) ( bi daha yazmış menuye bı sormak lazım total ne kadar dıye ) tatlım onaylandı totalin 700 zıpmış -->700zip yapildi savurgan -->300zip yapildi parkbyull --> 15dk yürüyüş --> 15dk yürüyüş yapıldı + 20dk daha yazdı sana kaptan canım - M minnakkelebekim -->200 zıp-->200 zıp yapıldı
- T tatlitambak --> 500 zıp -->500 zıp yapıldı
Cezalar cumaya kalmasın didi kaptan hanımlar bilginize !!!
kollontai
1hazirandam sadece M melampusefe nin 800zipi veparkbyull un 20dk yuruyusu kaldi bilginize..gecmisten yaziyorum ilerde yapildigini gorursem duzeltirim
Kaymaklı bisküvi vardı sanki.Ay canım vallahi korkumdan soramıyorum
Ama dünki menümdeki kaçamağı inanki bulamadım
Çaktırmadan söleyiversene)
morordek eline sağlık tatlım :) denhizx bana mesaj atacaktı daha ses yok olmadı az sonra ben yazarım ona
toplight çok geçmiş olsun kaptanım
arkadaşa 20 dk yürüyüş cezası dahainatettimolacak
sen yaz bana menünü tekrar ben söylerim kaçamağını ayrıca bence fatscreet kullanma senin menülerinin 1000 kcal altı olma ihtimali pek yok bence gr gr yaz bende hesaplayım bugün bakalım fark var mı? ben s healt kullanıyorum:)
Afferim sana kizz..aksama tek tek yazicam herkese..tebrikler ama rakibecimmm
Aaaa buna çok üzüldüm.sabit gelen arkadaşlar nurtopu gibi birer uyarını daha oldu, sizden %2 yapıp o uyarıları silmenizi beliyorum
Hııı tabi tabi öyle de oluyordu zaten.kollontai inatettimolacak 20 dk lık yürüyüş cezamı 30 dk olarak tamamladım +10 dk bir daha ceza verirseniz düşersiniz of bu sıcakta piştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?