- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #192.621
Allah im bu cocuklarim ne zaman yatacak özellikle büyük... Sabah 7.30 da mesai başlar. 5 dk konuşmadan duramaz. Hala diyor ki kahve yaptı sohbet edelim biraz daha...
Maşalllah canım.Kaçamak yapıyon ama kiloda veriyorsun.abidik gubidik twist lapluplabadaba twist
twiste gel twsite gellllll
Eki Görüntüle 1841670
61.3/60.3/1/%1.63
İyisin rakibemm.günaydınlar
kollontai morordek nilsub ebrusonmez
dünkü menüm:
sabah:dukan ekmeği peynir domates maydonoz şekersiz çay salam
öğlen:ızgara kırmızı et yanına ayran ekmeksiz
akşam mercimek çorbası yarım muz az yoğurt
kilo bildirimim
geçen hafta 95.2
bu hafta 94,8
fark 0,4
0,420 fark
canım bende bir deneyeyim bu kabızlık belasına denemediğim şey kalmadıkaptanım dün ben bu tarifi tv doktordan duydum çocuklar için doğal müsil dedi bende akşama yatmadan yaptım 1 bardak kaynayan süte 1 kuru incir doğranıyor 5 dk kadar incir ile kaynatılıyor sonra blendırdan geçirilip buzdolabına koyuluyor akşam yaptım sabah kalkar kalmaz yedim ben birazda tarçın serptim ama çok güzel olmuş tadı ben çok sevdim biraz önce ebruda yaptı oda beğenmiş kabızlık için aslında tarif...:)
canım benim bende mezun olmuştum ama biraz kg aldım tekrardan listelere de girmedim dolanıp duruyorum işte buralarda
çok sağol canım benim
10 kilo güzel vermişsin maşallahh 3 kilo nedir ki uçuppp gider.
Gerçi bu kilolarda zor oluyor ama sağlık olsun burda bu takımla olmakta sana keyif veriyordur
çok sağol canım
sene olacak hergün akşam namazından sonra kuranımız okunur. Her kandil bayram ona ait özel günlerde asla unutmayız zaten haftanın 2 3 günü yanındayız. Bazen diyorum ki çok şanslı arkasından bu kadar dua eden onu seven insan bıraktı. Yanına giderken en az 2 araba gidiyoruz
şahnurcumm canım benim ne özlemişim senii
yine 4. takımdayım canım liste dısı kilo vermeye devam ediyorum.
O dönemlerde bir koptum bi daha da adapte olamadım zaten. Yoksa biliyorsun nasıl bağlıydım buralara.
Sen mezun oldun diye biliyorum nasılsın şimdi ?
Ay canım vallahi korkumdan soramıyorumMaşalllah canım.Kaçamak yapıyon ama kiloda veriyorsun.
Geçmiş olsun kaptanım hayırdır kötü bişi yok umarımgünaydınlar
kızlar hepinize bol kg vermeli bir cuma diliyorum durumlar ne alemde bilmiyorum ben biraz rahatsızdım sabah akşam iğne vuruluyorum bugün işe başladım raporluydum geçmişi okuyayım dedim ama 700 mesaj var okuyaömadım umarım herkes iyidir
canım bende bir deneyeyim bu kabızlık belasına denemediğim şey kalmadı
canım benim bende mezun olmuştum ama biraz kg aldım tekrardan listelere de girmedim dolanıp duruyorum işte buralarda
Sen onlara ne bakıyon kuzu geçen hafta rahat 150 kilo gelen 2 bayan futbol sahasının etrafında koşuyorum diye dalga konusu yaptılar bide çerezlerini almışlar nerem komikse bi ara sordu buhar olup uçuçan herhalde dedi yok ben şimdiden önlem alıyorum malum kilo almak kolay vermek zor dedim aslında açında totonuza gülün demek vardıda asaletimi bozmak istemedim ahhhh ahhhhhKızlar menüm kabarık görünüo ama ben 1000 kalorinin altında besleniyorum. Kalori sayıyorum
Ee hergün jillianımı yapıorm nöbet çocuk demeden.
Devlet dairesinde çalışıyorum ama öle sürekli masa başı değil bizim iş.geniş bi alan o bloktan o bloğa giderken bile tempolu yürüyorum
Güvenlikten kaloriferciye temizlikden kantincilere kadar herkes tiye alıo beni :))
Olsun artık kabullendiler gülüolar geçiolar :))
Eki Görüntüle 1841707
canım faranjitim azmış bronşite çevirmiş o yüzden iğne yiyorumAy canım vallahi korkumdan soramıyorum
Ama dünki menümdeki kaçamağı inanki bulamadım
Çaktırmadan söleyiversene)
Geçmiş olsun kaptanım hayırdır kötü bişi yok umarım
Ay öyle de canım istedi pazarda görünce
Ay tatlım aynen yaSen onlara ne bakıyon kuzu geçen hafta rahat 150 kilo gelen 2 bayan futbol sahasının etrafında koşuyorum diye dalga konusu yaptılar bide çerezlerini almışlar nerem komikse bi ara sordu buhar olup uçuçan herhalde dedi yok ben şimdiden önlem alıyorum malum kilo almak kolay vermek zor dedim aslında açında totonuza gülün demek vardıda asaletimi bozmak istemedim ahhhh ahhhhh
Ay kaptanım faranjite iyi gelirmi bilmiorm ama pastil ve tarçınlı su ikilisi benim boğaza öksürüğe çok iyi geldicanım faranjitim azmış bronşite çevirmiş o yüzden iğne yiyorum
Canım sporunu toplam dakika olarak yazar mısın bundan sonra? 30 şınav ve 30 mekik kaç dakika örnegin? Dakika üzerinden liste tutuyorum cunku2 haziran spor listesi
1. Tatlitambak 45 dk kondisyon bisikleti + 30 dk ip atlama bacak-kol egzersizleri --> toplam 75 dk
2. inattettimolacak : 3mile leslie --> 45dk
3.minnakkelebek: 30 dk yürüyüş. 30 duvarda şınav 30 ayakta mekik
Gecmis olsun kaptanımcanım faranjitim azmış bronşite çevirmiş o yüzden iğne yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?