Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet yaaa sorma ödem atayım bağırsak düzenimi kazanayım diye bekliyorum şimdi :)

anaammm sen yazınca hiç üstüme alınmadım sabah ben utandım şimdi daha iyilerini başka arkadaşlarım yapar inşallah
Yani aslında belliydi senin birinci olacagın en azimli sendin bu hafta hem spor hem de diyet konusunda :) Digerlerini de gaza getirmeye calıstın, birinciligi hak ettin yani
canım genelde başlatan kişiler belliydi dün yogundu herkes sanırım ben de gıremedım..menuyu gec yazınca ayrı bı spor lıstesı de olusturmadım..dıkkat ederız kaptancım mesaj alınmıstır
Fark ettim aslında cuma rehaveti oldugunu ama hazır yeri gelmisken hatırlatayım dedim :)

Kızlar bende menümü paylaşayım bugünli
kollontai morordek nilsub

Sabah:1 dl ekmek+2 dl sucuk 1 yumurtalı+yarım kk peynir
Öğlen: 1 dl tam buğday ekmeği +1 yumurrta+1 kk peynir+ domates,salatalık,maydonoz +yarım dilim karpuz(sabah kahvaltıyı keyifli yapamamıştım eve gelince yeniden yapasım geldi :) )
Akşam:yarım tabak patlıcan yemeği+1 tabak salata
Su:3 lt üstü
Spor:yok henüz bugün yol yorgunluğumu bahane ettim :) yarın yapıcağım

Menüyü de yazayım
kollontai morordek nilsub
Sabah
Dukan krepcık
2yk menemen
az peynır 2dl salam
2y.zeytın cay

Öğle-akşam karısık
2yk kısır
1bardak ayran
Belli bi aradan sonra 1demlik cay

Su:3lt
Spor:5mile leslie+30dk zumba

Kızz T tatlitambak bu hafta yüzde güzeldi diye saldın mı nerde bakem 2gündür sporlar

3 Haziran Ceza Listesi(4Haziran 23:55 güncel)

1. Ozaly : 1000 zıp+500zıp (bunlar şekerpareden sanırım ) -->270 tanesi yapıldı (Senin pazartesine kadar vaktin var)
  2. T tatlitambak :500 zıp (sen daha fazlasına hazır ol bence rakibem)
  3. savurgan : 200 zıp (kendi yediği puftan kendine kesmiş ve yapmış ) -->200 zıp yapıldı

Ayrıca
  1. M melampusefe nin 800 zıp cezası var 1 Hazirandan beri geri dönüşte görmedim
  2. parkbyull nin de toplam 20dk+20dk yürüyüşü vardı 30dk yapmıştı geri kalanını yoğun hareketli günlerine saydırmak istiyor anladığım kadarıyla takdir kaptanın o 10dknın peşine düşer mi yoksa seni azat eder mi bilemicem canım
kollontai

Hanımlarrrrr hani bugün kimse yapmamış cezaları koca gün bittiiii Basacak kaptan yine uyarıları kınamaları ben söyliym

Son düzenleme:
canım denhizx in 1 deryalimin 3 uyarısı var ebru da listeden çıktı. eline sağlık :)

Sevgili kaptanım kollontai ben bugun kahvaltı dan sonra yarım dilim kek yedim de onun cezasını da kessen toplu yapsam pazartesi gününe kadar.

sen 700 zıpla bacım inatettimolacak

inatettimolacak 1 öğün güzel bi ödül sana :) T tatlitambak bir uyarısını silelim yani tatlıtambağın 2 uyarısı var kınaması yok şuan :)

200 zıpla sen bacım inatettimolacak

tatlım ya kısır için 2oo zıpla ya da onu hak ettiğin ödüle say zıplama :)

Biliyorum ya benim de hiç hoşuma gitmedi. Zıplamadim canım. Şimdi toplama bakip zıplar im pazartesi iftardan öncesine kadar bitiririmm

Yok yok salmadim canım. 2 gün çok yogundum. Ramazandan önce evi tamizleyeyim dedim. Yoksa ben 1 hafta pert oluyorum.hic bişey yapamıyorum.
Spora devam bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…