- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #192.801
yaaaa utandırmayınnnHepinizi takrik ederim kızlar. Özellikle açıkara farkla birincimiz olaninatettimolacak
Evet yaaa sorma ödem atayım bağırsak düzenimi kazanayım diye bekliyorum şimdi :)Hoşgeldinnn özlettin kendiniben burda bile gezmeye çıkınca yorulan bi insanım tam ev kedisiyim ben insan varlığı bile yoruyo benı tatilinin iyi geçmesine de sevindim hadi tam gaz yola devam önce bi ödem atarsın sonra sporlar menüler ooh miss
Yani aslında belliydi senin birinci olacagın en azimli sendin bu hafta hem spor hem de diyet konusunda :) Digerlerini de gaza getirmeye calıstın, birinciligi hak ettin yanianaammm sen yazınca hiç üstüme alınmadım sabah benutandım şimdi daha iyilerini başka arkadaşlarım yapar inşallah
Fark ettim aslında cuma rehaveti oldugunu ama hazır yeri gelmisken hatırlatayım dedim :)canım genelde başlatan kişiler belliydidün yogundu herkes sanırım ben de gıremedım..menuyu gec yazınca ayrı bı spor lıstesı de olusturmadım..dıkkat ederız kaptancım mesaj alınmıstır
canım denhizx in 1 deryalimin 3 uyarısı var ebru da listeden çıktı. eline sağlık :)Kaptanın Listesine Göre Uyarı Alanlar
Güncel 04.05.16
[tr] [td] 5.TAKIM [/td] [td] Uyarı [/td] [td] Kınama [/td] [/tr]
@deryalimm07 - T tatlitambak Y Yuppiyayye - M melampusefe @minnakkelebekim - @ebrusonmez -
Arkadaşlar, çok söyledim ama tekrar edeyim. Bu kararları ben vermiyorum. Kaptanın söylediklerini daha derli toplu görelim diye tablo yapıyorum sadece. Bi sorunuz varsa kaptana sormanız daha sağlıklı sonuç verecektir sizlere...
Ayrıca bazı arkadaşlar güncel uyarılarını sabit geldikleri için almış kaptanın mesajını da alta bırakıyorum o yüzden. Umarım haftaya bol bol %2 ve giden uyarılar görürüz
kollontai
sabit gelen arkadaşlar nurtopu gibi birer uyarınız daha oldu, sizden %2 yapıp o uyarıları silmenizi bekliyorum
Sevgili kaptanımkollontai ben bugun kahvaltı dan sonra yarım dilim kek yedim de onun cezasını da kessen toplu yapsam pazartesi gününe kadar.
sen 700 zıpla bacımSabah kahvaltısı
1 yumurta
salatalık domates
3 zeytin
1 kase yoğurt
yarım dilim ekmek
ara
yarım dilim kek
ara
1 kase kiraz
akşam 17.30
5 yk mantı
2-3 catal patates haşlama
Kıymalı yumurta
şu 2lt
Spor yapmadım yaparsam etiketlerim.
kollontai morordek nilsub inatettimolacak
Menüm den hiç memnun değilim ama bugun ev temizle dim ve kocaman bu ev temizlemek beni yordu.duzensiz oldu hersey
27 Mayıs - 2 Haziran 5. Takım Spor Yarışması SonuçlarıTebrikler hanımlar, umarım haftaya daha da güzel sonuclarla gelirsiniz
1.inatettimolacak : 540 dakika
2. T tatlitambak : 360 dakika
3.ebrusonmez & savurgan : 185 dakika
200 zıpla sen bacımKızlar bende menümü paylaşayım bugünli
kollontai morordek nilsub
Sabah:1 dl ekmek+2 dl sucuk 1 yumurtalı+yarım kk peynir
Öğlen: 1 dl tam buğday ekmeği +1 yumurrta+1 kk peynir+ domates,salatalık,maydonoz +yarım dilim karpuz(sabah kahvaltıyı keyifli yapamamıştım eve gelince yeniden yapasım geldi :) )
Akşam:yarım tabak patlıcan yemeği+1 tabak salata
Su:3 lt üstü
Spor:yok henüz bugün yol yorgunluğumu bahane ettim :) yarın yapıcağım
tatlım ya kısır için 2oo zıpla ya da onu hak ettiğin ödüle say zıplama :)Menüyü de yazayım
Sabah
Dukan krepcık
2yk menemen
az peynır 2dl salam
2y.zeytın cay
Öğle-akşam karısık
2yk kısır
1bardak ayran
Belli bi aradan sonra 1demlik cay
Su:3lt
Spor:5mile leslie+30dk zumba
Kızz T tatlitambak bu hafta yüzde güzeldi diye saldın mı nerde bakem 2gündür sporlar
Ne güzel demiBen de sallandım vallahi doya doya
Ne mütevazi bir birincili yahuanaammm sen yazınca hiç üstüme alınmadım sabah benutandım şimdi daha iyilerini başka arkadaşlarım yapar inşallah
Bu hafta seni geçeceğim için utanacak bişey kalmayacakyaaaa utandırmayınnn
Ooo heralde seni geçmem için ölmem lazım.4 Haziran 2016 Spor Listesi 1.ebrusonmez: 95dk yürüyüş 45dk tempolu
2.inatettimolacak : 5mile leslie +30dk zumba --> toplam 2saat arada hoplama zıplama da varhaftasonunu seviyorum
Hiç hoşş değil bugün rakibemm bak dün ne güzel yüzden vardı emeklerine zayi etme..ekmek,kek,mantı,patates ohhooooo..zıpzıplara hazır ol..ayrıca dün ceza yazmıstı sana kaptan gordun mu etıketımı 500zıp cezan var dünden hem dondurma vardı hem spor yoktu ondandı sanırım..zıpladın mı kızzzz de bakem
Menüyü de yazayım
Sabah
Dukan krepcık
2yk menemen
az peynır 2dl salam
2y.zeytın cay
Öğle-akşam karısık
2yk kısır
1bardak ayran
Belli bi aradan sonra 1demlik cay
Su:3lt
Spor:5mile leslie+30dk zumba
Kızz T tatlitambak bu hafta yüzde güzeldi diye saldın mı nerde bakem 2gündür sporlar
Günaydın herkese :)
Erkenciler burda naber:)Gunaydin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?