- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #193.141
inşallah tutabilirsin canım. ilk birkaç günü tutabildiğine göre devamı da gelir diye düşünüyorum.Valla benim şimdilik zorlamıyor.Uzun yıllardan beri ilk defa tutuyorumdayanabildiğim kadar tutmak istiyorum bakalım
kaloriden ziyade saglikli kaloriyi dusunmek lazim bence; mesela 500 kalorilik patates kizartmasi yemek var; guzel bir firinda somon yemek var. Vucudumuzun iyi kaloriye ihtiyaci var, yeterince vermezsek de dusuruyor metabolizmayi.2 mile lesli 30 dk
step 10 dk toplam 40 dk geberiyorum:)
insan yemek yemicek oturdukmu 500 600 kaloriyi kolaylıkla yiyiyoruz ama 40 dk 135 kaloriyi zor yakıyoruz adaletmi bu
Tabi canım sağlıklı yağlara ve sağlıklı kaloriye vucudun ihtiyacı var ondan bahsetmiyorum tatlılardan fasd food dan bahsediyorum zaten....kaloriden ziyade saglikli kaloriyi dusunmek lazim bence; mesela 500 kalorilik patates kizartmasi yemek var; guzel bir firinda somon yemek var. Vucudumuzun iyi kaloriye ihtiyaci var, yeterince vermezsek de dusuruyor metabolizmayi.
yakın olsaydık ben her akşam davet ederdim bacım seni yemeğe olmadı kutular eline verirdim ...:)Bi de unutmadan ben normalde de kararsız bırıyımdır ay ne yesek nereye gıtsek dıye..ramazan da ıyıce sasırıyorumm..sız gun ıcınde de yazın ıftara ne hazırlık yapıyosanız olur mu fıkır olsun en azından bana dagünde 10kısıyı arıyorum ee ıftara ne yapıyosun dıye maksat menu alayım bılmeyen gorse der kı kendını davet ettırmeye yol arıyo
Evet bi bünyelerimiz terslendi.Bende açlık susuzluk değilde yavaştan uykusuzluk sıkıntı çıkarmaya başladı tüm gün uyukluyorumEve geldim ben de bırazdan bı mutfaga kacıcam az toparlıym dıye.. Ya kızlar sızın oruc nasıl gıdıyo..ben cıkmıyorum ama sırf metabolızmam durmasın dıye yıyorum bısyler ama az kalacak duracak dıye de korkmuyo degılım.. Allah gunah yazmasın gec saatlere kalıyo yemek normal duzenıme gore midem almıyo cok rahatsız oluyorum bısey yıyınce..
Sizde de boyle oluyo mu napıyosunuz ıftarda fılan..
ya aynen onlar faydadan cok zarar, vucut her gun yenileniyor aslinda hicrelerimiz vs.Tabi canım sağlıklı yağlara ve sağlıklı kaloriye vucudun ihtiyacı var ondan bahsetmiyorum tatlılardan fasd food dan bahsediyorum zaten....
Dışarda ayyy ben bilmem bütün müslüman öğretmenler şokkkdaa kız sen oruçlu nasıl bu kadar enerjiksin diyorlar unlu ürünler şekerli ürünler yemiyorum yaaa ondanmıdır nedir vallahi çok yüksek enerjim var bende şoklardayım bide eve gelip 11 kadar heryerievde mi yaptın dışardamı adımı?
350 jumping jack yapıldı kaldı 300 zıp6 Haziran Ceza Listesi (Güncel 7Haziran 23:50)
- Y Yuppiyayye : 200 zıp (önceden) + 300 zıp +300zıp(bugünden) : toplam 800 zıp --> 200 zıp yapıldı
- M melampusefe : 800 zıp (önceden) + 300 zıp (bugünden) : toplam 1100 zıp --> 300 zıp yapıldı
Ozaly : 1000 zıp+500zıp--> Toplam 1500zıp (3hazirandan bu ceza tamamlanmadı henüz) -->870 tanesi yapıldı - inatettimolacak : 200zıp --> fazlasıyla tamamlandı
min 400zıplamısımdır bugun (Not : bu 200 zıp 2çatal kepeklı makarnaya kesıldı duyun istedim )
kollontai
Sağol canım allah razı olsun rabbim hepimizin oruçunu ibadetini kabul etsin aminnnafiyet olsun Allah kabul etsin canım:)
yaaa yerimm..sagol canım mısafır etmıssın kadar memnun olsumyakın olsaydık ben her akşam davet ederdim bacım seni yemeğe olmadı kutular eline verirdim ...:)
valla oyle canım amin diyelim aminEvet bi bünyelerimiz terslendi.Bende açlık susuzluk değilde yavaştan uykusuzluk sıkıntı çıkarmaya başladı tüm gün uyukluyorumilerleyen zamanlarda asıl zorlar diye düşünüyorum çünkü ne yaparsak yapalım su olayında dengeyi tutturamıyoruz.Uykuda eve gel iftar yap geç yatıyoruz zaten sahurda kalk ye yat derkende uykunun en tatlı zamanı gidiyo.Allah hepimize sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?