Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

2 mile lesli 30 dk
step 10 dk toplam 40 dk geberiyorum:)
insan yemek yemicek oturdukmu 500 600 kaloriyi kolaylıkla yiyiyoruz ama 40 dk 135 kaloriyi zor yakıyoruz adaletmi bu
kaloriden ziyade saglikli kaloriyi dusunmek lazim bence; mesela 500 kalorilik patates kizartmasi yemek var; guzel bir firinda somon yemek var. Vucudumuzun iyi kaloriye ihtiyaci var, yeterince vermezsek de dusuruyor metabolizmayi.

Yeniden merhaba kızlarr. katılıyorum buralar baya sessizleşti..geçen gün de konustuk bısey yemıyoz kı oturup konusalım mıllet de oructan arta kalan enerjısıyle nefes almaya calısıyo

Eve geldim ben de bırazdan bı mutfaga kacıcam az toparlıym dıye.. Ya kızlar sızın oruc nasıl gıdıyo..ben cıkmıyorum ama sırf metabolızmam durmasın dıye yıyorum bısyler ama az kalacak duracak dıye de korkmuyo degılım.. Allah gunah yazmasın gec saatlere kalıyo yemek normal duzenıme gore midem almıyo cok rahatsız oluyorum bısey yıyınce..
Sizde de boyle oluyo mu napıyosunuz ıftarda fılan..

Bi de unutmadan ben normalde de kararsız bırıyımdır ay ne yesek nereye gıtsek dıye..ramazan da ıyıce sasırıyorumm..sız gun ıcınde de yazın ıftara ne hazırlık yapıyosanız olur mu fıkır olsun en azından bana da günde 10kısıyı arıyorum ee ıftara ne yapıyosun dıye maksat menu alayım bılmeyen gorse der kı kendını davet ettırmeye yol arıyo

kaloriden ziyade saglikli kaloriyi dusunmek lazim bence; mesela 500 kalorilik patates kizartmasi yemek var; guzel bir firinda somon yemek var. Vucudumuzun iyi kaloriye ihtiyaci var, yeterince vermezsek de dusuruyor metabolizmayi.
Tabi canım sağlıklı yağlara ve sağlıklı kaloriye vucudun ihtiyacı var ondan bahsetmiyorum tatlılardan fasd food dan bahsediyorum zaten....

yakın olsaydık ben her akşam davet ederdim bacım seni yemeğe olmadı kutular eline verirdim ...:)

Evet bi bünyelerimiz terslendi.Bende açlık susuzluk değilde yavaştan uykusuzluk sıkıntı çıkarmaya başladı tüm gün uyukluyorum ilerleyen zamanlarda asıl zorlar diye düşünüyorum çünkü ne yaparsak yapalım su olayında dengeyi tutturamıyoruz.Uykuda eve gel iftar yap geç yatıyoruz zaten sahurda kalk ye yat derkende uykunun en tatlı zamanı gidiyo.Allah hepimize sabır versin

Kızlar napıyosunuz?nerelerdesiniz bakalım.iftarlarda açıldı herkes sızdımı naptı :) neyse bende sızma ihtimalime karşı menümü paylaşayım
Sahur:1.5 haşlanmış yumurta+1 dl ekmek kadar pide+peynir+domates,salatalık

İftar:1 kase çorba+taze fasulye+1 dl ekmek kadar pide+salata
Aralarda kayısı yedim kızlar 7-8 adet olmuştur.
Su:herhalde sahurla beraber 2lt yi geçer
Spor: yapmadım gün içinde koşturdum yine yoruldum kızlar.
Ben yatayım artık uykusuzluk beni mahvediyor öptüm hepinizi

merhabalar :)

valla ben de menumu paylasayim:

sabah 7'de erken kalktim 2 hurma + turk kahvesi
kahvalti 9.30'ta yapabildim : kepek ekmegine zeytin ezmeli beyaz peynirli marullu domatesli sandvic
ogle: tavuklu sezar salata
ara: 2 yk fistik ezmesi
aksam: evde hazirladigim somon fumeli, beyaz peynirli, cig bademli domates-biber-rokali salata. Ekstra yag koymadim hic.

spor: kayla'ya bastan basladim, cunku onun oncesi 4 hafta hazirlik gerekiyormus ben onu atlamisim dedim bari londra kacamaklari donusu tam olsun oyle baslayayim. kaylanin bacak gunu + esneme ve bacak antrenmanina isinmak icin de oncesinde 1 mil leslie.
su > 2litre

Tabi canım sağlıklı yağlara ve sağlıklı kaloriye vucudun ihtiyacı var ondan bahsetmiyorum tatlılardan fasd food dan bahsediyorum zaten....
ya aynen onlar faydadan cok zarar, vucut her gun yenileniyor aslinda hicrelerimiz vs.
Hucrelerimiz de yenilenirken aslinda ne ile besleniyorsak onunla yenileniyor: fast food tatli tuketiyorsan kalitesiz hucrelerden olusuyorsun. Icimizde olan seyler bir yana; cilt guzelligi, sac sagligi vs de hepsi beslenme ile ilgili bu yuzden.

evde mi yaptın dışardamı adımı?
Dışarda ayyy ben bilmem bütün müslüman öğretmenler şokkkdaa kız sen oruçlu nasıl bu kadar enerjiksin diyorlar unlu ürünler şekerli ürünler yemiyorum yaaa ondanmıdır nedir vallahi çok yüksek enerjim var bende şoklardayım bide eve gelip 11 kadar heryeri silip süpürüyorum eşimde çok fazla hareket etme nazar olcangeçen yıl acayip uyuşuk başağrısı halsizlik olurdu ama iftarımı yazdım sahurdada illaki pizza börek olurdu yaniiii aman 15 lik yıllarıma geri döndüm

350 jumping jack yapıldı kaldı 300 zıp
Ay bitmiyor bitmiyor :)

afiyet olsun Allah kabul etsin canım:)
Sağol canım allah razı olsun rabbim hepimizin oruçunu ibadetini kabul etsin aminnn nilsub akşam otoparkda sen avustralyalı 16 yaşındaki öğrencim arabamın dibinde beni bekle herkesler gitmiş sen niye bekliyorsun dedim seni bekliyorum size gelcem dediok anne ara telden bana ver dedim telim bozuk dedi eyvahlar olsun dedim bi iş var bu işte neyse benim telden aradım hiç tanımıyorum ailesinin kızın kadın kıza biraz kızdı tamam öğretmen sana emanet akşam 7 de getir dedi eşim teraviye gitti kıza gözleme yapmayı öğrettimeşim bi geldi hooooohoooo ne ediyorsun kız elin avustralyasına takmışın tülbentii önünde mutfak örnüğü elinde oklava ayyy gülll gülll öldü adam aşkoş bunlar sabah akşam kflakes yiyorlar bende iş öğretiyorum dedimkızda marifetli çıkdı kısırıda öğrettim bidakine sarmayı öğretcem dedim tamam dedieşimde diyorkii3. Geldiğindede kızı müslüman eder buuuayyy onuda yaparım geçerse geçer geçmezse kendi sorunudaha neler öğretcem yine gelcem diyor kız çok sevmiş beniiibide bi gülüşü var dünyalara bedel ölürsün o gülüşe mavi boncuk gözlü gene kuzum benim yaaa

Iyi geceler kızlar
sahur
5 zeytin
marul
3 yurda peynirli omlet

iftar
kiraz -1 elma

45 dk sonra yemek
1 den az yarıdan fazla lahmacun
1 kase salata
yarım kase yoğurt
ta da yumurta

Su 3lt ama daha da içerim
spor 1.30 saat ütü sonrası
100 ayakta mekik
50 duvarda şinav
50 sumo squat
Dk tutmadım ama 20 dk sürmüştür.
Bugün çok kötü oldum yemek bile yapamadım. Eşim çocuklara baktı ben de yattım hep.
nilsub inatettimolacak @kollontai morordek

valla oyle canım amin diyelim amin

kızlar ben de sızdım yattım kalktım bı suru..menuyu yazayım barı
kollontai morordek nilsub T tatlitambak

sahur
4-5parmak sosıs+3yumurtadan omlet-->2kısı yedık tek basıma ymedım hepsını
peynır domates salatalık
5-6tane zeytın cay

iftar
1kase mantar corbası
1haslanmıs baget
kocaaaaaa kase salata->uzerınde 1tane haslanmıs yumurta vardı
2tane hurma+3tane kuru kayısı bıkac parca cevız

aralarda
bolca cay soda
bı de nilgün ablanın tarifini yapmıstım 1bardak süte 2tane incir doğrayıp hazırlamıstım soğuyunca üzerine tarcın ve bıraz cevız koyup onu yedım
not: kızlar bu tarıf aslında incir uyutması diye geçiyomuş içine ekstra seker de koyuyolar ama ben hıc bısey koymadan bıle tadı cok yeterlıydı sız de oyle deneyın bence

su: 3den fazladır durduramadım kendımı bu aksam
sporkulda yurumustum 30dk kadar+bı de gun ıcınde parca parca zıplamaya calısıyorum
eve gel yemek bulasık evın ıslerı derken oruclu oruclu baska spor cıkmıyo benden maalesef..
bugunluk bu kadar ben 1sıse daha su vurup yatıyom allah herkese rahatlık versın hayırlı sahurlar sekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…