- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #193.341
Aaaa hoşgeldin canımmm :) Biz de seni özledik yaaSelam fıstıklar KV den anca vakit buldum.. Bugün tartida 76 yi gördüm .. Bakalim bu cuma 75 görmek istiyorum inşallah olur..
KV den önce ve kv den sonra diye sanki 2 ayri hayatim var.. Allah basimizdan eksik etmesin ama 2 dk oturamiyorum temmuzun sonuna kadar burada bakalim .. İyi olsun ,mutlu olsun, kalbi kırılmadan evine ulaşasın inşallah.. Bugün ne mi yedim sanirim sabah normal kahvalti yaptim hatirlamiyorum öğlen 2 girişini kepekli aksam da 1 kase çorba icicek kadar zamanim oldu .. Regl olduğumdan oruç yok .. Olsa da hem kv ne hem de kendi anneme kosturdugumdan bu sene tutamiycam sanirim ...sizi cok ozledim bennnn
yakışır ortimeSelam fıstıklar KV den anca vakit buldum.. Bugün tartida 76 yi gördüm .. Bakalim bu cuma 75 görmek istiyorum inşallah olur..
KV den önce ve kv den sonra diye sanki 2 ayri hayatim var.. Allah basimizdan eksik etmesin ama 2 dk oturamiyorum temmuzun sonuna kadar burada bakalim .. İyi olsun ,mutlu olsun, kalbi kırılmadan evine ulaşasın inşallah.. Bugün ne mi yedim sanirim sabah normal kahvalti yaptim hatirlamiyorum öğlen 2 girişini kepekli aksam da 1 kase çorba icicek kadar zamanim oldu .. Regl olduğumdan oruç yok .. Olsa da hem kv ne hem de kendi anneme kosturdugumdan bu sene tutamiycam sanirim ...sizi cok ozledim bennnn
evet canım dönüyorum öyle dedi kızlar ama bu hafta bildirim yapıcam diye..Aaaa hoşgeldin canımmm :) Biz de seni özledik yaa
Kilo vermeye devam demek, 77'li bi kiloyla izne ayrılmıstın diye hatırlıyorum :)
Bu cuma dönüyor musun peki listeye?
Kıznilsub bak rakiben sana yetismis :)
heeeeeeeee gördüm ne olmuş mahallenin dedikoducu teyzeleri gibi hemen yapıştır haberleriAaaa hoşgeldin canımmm :) Biz de seni özledik yaa
Kilo vermeye devam demek, 77'li bi kiloyla izne ayrılmıstın diye hatırlıyorum :)
gelicem burası tek kaçış noktam akşam girerim gene girerim ..yakışır ortimehelal sana eee baya kalıcaklarmış gelmicekmisin artık aramıza?
Aaaa hoşgeldin canımmm :) Biz de seni özledik yaa
ay gel çok sessiz buralar artıkıngelicem burası tek kaçış noktam akşam girerim gene girerim ..
gündüzleri yat, kalk, koş, zıpla modun da geçiyor
evet canım 76,4 en son tartım geçmişsin beni :) düşürdüm biraz mahvoldum ama biraz daha var düşürmeye çalışıyorum bakalım:)nilsub kız sen kaç kilosun ki cidden yetiştimmi ki pek sevindirik olurum bak.. bu arada senin ameliyat nasıl geçti bakiimm sorcam sorcam giremeyince kalıyor..
geldim geldimmay gel çok sessiz buralar artıkın
iyi geceler canım öp yakışıklını benim için ..ay kızlar çok öpüyorum hepinizi oğluşum ağlıyo yanıma yat diye herkese hayırlı geceler
kızz geldım kactı o oglusunun yanına benle muhabbet etgeldim geldimm
muhabbet etmeye ihtiyacım varr ama cidden anlayabildiğim muhabbet.. kv anlatıyo ben dinliyorum ama anlattığı kişileri ömrümde görmedim kadıncağız ne anlattım diye sorsa moron moron bakarım o noktoya geldim
ayy etmem mi muhabbet ederim tabiii :)))kızz geldım kactı o oglusunun yanına benle muhabbet etnasılsın nasıl gecıyo ramazanın canım
Tamam canım gel tabi ki :)evet canım dönüyorum öyle dedi kızlar ama bu hafta bildirim yapıcam diye..
Aaa kaçar mı hiçheeeeeeeee gördüm ne olmuş mahallenin dedikoducu teyzeleri gibi hemen yapıştır haberleri
Evet yaa. Neyse şimdi Duygu da dönüyor,ay gel çok sessiz buralar artıkın
Ayy cok iyi anlıyorum seni, genelde ben de o modda oluyorum aile ortamlarındageldim geldimm
muhabbet etmeye ihtiyacım varr ama cidden anlayabildiğim muhabbet.. kv anlatıyo ben dinliyorum ama anlattığı kişileri ömrümde görmedim kadıncağız ne anlattım diye sorsa moron moron bakarım o noktoya geldim
ay bizim de öğrenci evinde minnak minnak geçiyo işte..annem hergün alın herşeyinizi kızım aç kalmayın bak günahı boynunuza demek için özel olarak 3posta arıyoayy etmem mi muhabbet ederim tabiii :)))
iyi hamdolsun bu sene baya koşturmalı geçiyor ama bugünümüzede şükür .. 1 ay önce evde vurup kafayı saatlerce uyuduğum günleri özlemiyo değilim .. 2 ay sonra yemek düzenimde ev düzenimde normale dönecek inşallahhh
sen neler yapıyorsun ?
Ya ben siz takip ediyorsunuz diye takip etmeyi bırakmıstım :)kızlar bu arada uyarı ve ceza lıstesını bılerek guncel yayınlamıyorum kaptan dönsüb aramıza toplu rapor verıcem..cunku o soyluyo ben toparlıyorum sadece..ama takıpteyım hepınızı merak etmeyın
bana en son kaptanın yazdıgı ve kızların yaptıklarından kalanlar soyleYa ben siz takip ediyorsunuz diye takip etmeyi bırakmıstım :)
kollontai ile benim uyarılar birbirine uymuyordu zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?