- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #193.361
bebeğim neden pizzaSabah kahvaltısı 12
1.5 haşlanmış yumurta
2yk lor peyniri
4 zeytin
ceri domates
1 bardak süt
öğlen 15.00
1 tavuk pirzola
1 kepçe kayısı komposto
akşam
yarım dilim pizza
1 dilim karpuz
salata
1 kepçe soğuk mehir corbasi
şu 3lt
Spor yok maalesef.
sabahtan beri hic oturmadım. Misafir im vardı yeni gittiler
temizlik yemek bayagi yoruldum. Bu iki gün spor yapamayacagim. Hem misafiri var hemde
regl den dolayı kanamam çok fazla. Ikinci defa böyle çok oldu
kollontai morordek nilsub inatettimolacak
Bence de melampusefe'nin uyarılarından silinir diye dusunuyorum :)bana en son kaptanın yazdıgı ve kızların yaptıklarından kalanlar soyle
M melampusefe nın 800zıpı kalmıstı tamamlamadı henuz dıye bılıyorum onun cezası baya kabarıktı cunkubi de @denhizx 300 zıp cezası kalmıstı..en son lıstede olanların dıgerlerı de tamamladı haftaıcınde..ama soyle de bısey var kaptan 6-7 hazirandan berı ceza yazmıyo kacamak yapanlar acsın kollarını beklesın kaptanı
uyarı lıstesınde de en fazla melampus un vardı uyarısı o da baya guzel yuzdeyle geldı bu hafta kaptan da bı guzellık yapar ona artık
T tatlitambak | | - |
@denhizx | | - |
| | - |
M melampusefe | | |
bebeğim neden pizzayapma böyle litfeeennnn kalan menun guzel bence.reglı de spor yapamaman normal,dıger zamanlarda guzel yapıyosun artık zaten masallah sana
bu arada bu aksam andık baya ne zaman donecekmıs kaptan canım bısey demıs mıydı sana?? en son konustugumda sınavlarım var calısıcam demıstı baska ıslerımı cıktı yoksa??Bence de melampusefe'nin uyarılarından silinir diye dusunuyorum :)
6-7 Haziran'dan beri ceza yazılmıyorsa o tarihe kadar geri dönüp ceza yazar mı bilemedim :) Neyse kısmet
ayy ne guzel ben bekleyemıyorum valla bu haftadan hıc umutlu degılım 1-2gunum kaldı reglıye fena bı kazık atabılır bana bu hafta 'korkuyorum çiko' modundayımYaa yemezdim de oğlumdan 2 lokma kaldı attım agzima. Ama hiç oturmadım bugün. Oğlum uyusun yarınki misafir hazırlık yapacam biraz. Kiz ben bu yoğunlukla o Pizzayi eritirim..
spor yapmadan icim rahat etmiyor ama yaa 79 lar gelsin artik...
pazartesiyi sabirsizlikla bekliyorym
ayy ne guzel ben bekleyemıyorum valla bu haftadan hıc umutlu degılım 1-2gunum kaldı reglıye fena bı kazık atabılır bana bu hafta 'korkuyorum çiko' modundayımben olamıcam sen ol barı azımlı karınca rakıbem benım kaldırdık senı ayağı dönüşün muhteşem oldu resmen bebegım kutluyorum senı
sütlaç daha kolay geldi bana da..hem sütlü tatlı hafif olur nispeten ramazan için..ben değişik aromalı denemeyi seviyorum..mesela damla sakızlı deneyebılırsın cok hos oluyo..ama mısafırlerıne yap sadece sen yeme olar mı bebegımAllah im ne kadar yoruldum anlatamam. Yarına garniturlu tavuk sarma yapacam. Tavukları sosladim attım dolaba. Kıymalı börek te yapacam. Iç harfini hazırlıyorum. Kızlar tatlıya karar veremedim. Fırın sutlac mi yapsam yoksa Şerbetli bir tatlımı. Şerbetli tatlı daha kolay geliyor aslında.
sütlaç daha kolay geldi bana da..hem sütlü tatlı hafif olur nispeten ramazan için..ben değişik aromalı denemeyi seviyorum..mesela damla sakızlı deneyebılırsın cok hos oluyo..ama mısafırlerıne yap sadece sen yeme olar mı bebegım
Bi de annemden huydur şekerini koyarken biraz da tuz atarım ben sütleca daha başka oluyo lezzeti söyleyeyim dedim
Canim cok detayli bilmiyorum ama cuma gunu konustugumda islerinden dolayi pek ugrayamadigini soylemisti. Yogun heralde bu aralarbu arada bu aksam andık baya ne zaman donecekmıs kaptan canım bısey demıs mıydı sana?? en son konustugumda sınavlarım var calısıcam demıstı baska ıslerımı cıktı yoksa??
Simdi gordum mesajini ya :)ördekim gittin mi burda mısın bişey sorucaktım ben.. kafama takıldımorordek .. listelerden bir şekilde çıkan- izinli,mezun,diskalifiye- yeniden takıma dönüp listeye girince bölünmüyo mu yüzdesi..son haftanın 9.takımında giren bi arkadaşı almıslarda direk sasırdım..gecen hafta donenlerı bölmüşler etap sayısına ama..bellı durumlarda mı bölünmüyo acaba??
Olsun tatlım kurban bayramında çok daha güzel fit olursun75 olduğum zaman ilk iş anne kiz elbiselerden almak. Keşke zamanında dikkat etseydim de bayram da Kizimla gitseydiniz ne güzel. Olmadı kurban Bayramına giyer napalım. .
yok canım ya bende tutmuyorum ama bilemedim tutan arkadaşlar cevap yazar :)Ya kızlar niyetli olan arkadaşlarımızı gün içinde menü bildirimi rahatsız etmiyordur inşallah
Olmadı iftardan sonra mı söylesek
Yani benim menülerim çok cezbedici değil ama ya canı çekerse
Ay bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?