- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #19.521
misafirin olayım anamm :jeyyar::jeyyar:bugün yine misafirim var,birazdan gelirler..o yüzden dün ve bugün yediğimi yazamayacağım.hepinizi öpüyorum şekerler
anaa o teyze yoksa ben de indireyim acaba beli zorluyor mu yapanlar bir fikir verseniz şu garibe :çok üzgünüm:reyhan ablaaaaaaaakaydirigubbakcemile3 kimseye söyleme ama bizim callanetics teyze taş gibim sempatiksalakcinni sanırım eskisii yeniden yapıladırmışlar 3 bayan var hepside fıstık fıstıkkkkkkalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ah ah tombilicim ben de ne yapsam etsem de bacaktan gitmese diyorum herkesin derdi başka.. çöp gibi kaldılar poff :bbo:iyi oldu bu teşekkür ederim piacım inşallah erir gider bacaklarım üstü de kalın zten altı da kalın. ben bi kaç hareket yapıyordum zaten ama daha ağırlık vermeliyim ve aksatmamalıyım. şimdi callen teyzemi de indirdim bakalım yapabilcekmiyim?
bu fikri bi yerden hatırlıyorum kallisim hayatımm kaydirigubbakcemile3 aynı şeyi düşünmüşüz arkadaşla :)piacık ve mersamı pasta yarışmasına davet ediyorum lütfen katılın arkadaşlar çok hoş oluyor yarışmalar.. son katılım 8 şubat yani pazartesi ...artık yarışmalarda da görevliyim yarışmalar için öneri bekliyorum sizden istediğiniz yarışmaları uygun olduğunca yapacağız zemuszemushttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=11445233&posted=1#post11445233
hayırlısıyla dön inşallah mustangcım opuyorumnanaktanselam arkadaşlar şuan itibariyle samsundan sesleniyorum :) ablamları bıraktık 1 gece kalıp yarın çıkacağız inşallah yola. varmı buralardan bi isteği olan arkadaşlar
şööyle en şişmanından bir fotonu da as, kilonu yazıp as buzdolabına bence bi de işe yarıyor emin ol yerimsenibenMotivasyonn ıcınn renkli bi kagıt aldımm üzerine de su ankı kılomu yazdım ve dolabımın uzerıne astım. Gözümün önünde olsun dıye .. Kilo verdıkce ustunu cızıp yenı kılomu yanına yazacagım.. İnsan o cızılmıs yuksek rakamları goruncee rahatlıyo , mutlu oluyo , hırslanıyo :) Sizlere de öneririm arkadaşlar.
reyhan abla baktım şimdi inceledim bizim callanetics cardio olanmış ehh daha ne isteriz ki yağ yakımına odaklanıyor biliyorsunuz ki kan dolaşımını tam anlamıyla çalıştırıyorolumunekankayizsmilecallaneticse baktim 1 saat 10 dakika sürüyor ama bu yenilenmis seklimi desem degisik yani yarim saat hareketli sanki isinma hareketleri gibi sonra asil esneme hareketlerine geciyor ben bunu ilk görüyorum.
begendim mutlaka yapacagim.ben bugün biraz disarda yürüdümde evde hic yürümedim ne yapsamki totom kalkmiyor cok tembelim su anda. dün 10bin adimimi tamamladim zorlada olsa. bugünde birsey olmaliki kalkayim of ya cok tembelim
ay şu sirkeye birde ben bağımlı olabilsem yaaa benim nasıl bir hastalığım var anlamadım ki hiç bir şeye 2 günden fazla odaklanamıyorum off bende içmek istiyorum yaa sirkesempatiksalakcinniSelaam arkadaşlar. Kimsecikler kalmamıs galıba. Nete ancak sımdı girebiliyorum. Diyetimi daha tam oturtamadım maaleseff... Pazartesi okulla bırlıkte yasamımda duzene girer..Sohbetlerinize bayıldım :))
Motivasyonn ıcınn renkli bi kagıt aldımm üzerine de su ankı kılomu yazdım ve dolabımın uzerıne astım. Gözümün önünde olsun dıye .. Kilo verdıkce ustunu cızıp yenı kılomu yanına yazacagım.. İnsan o cızılmıs yuksek rakamları goruncee rahatlıyo , mutlu oluyo , hırslanıyo :) Sizlere de öneririm arkadaşlar.
Bu araadaa dunden ıtıbaren her aksam bir bardak suya 1 tatlı kasıgı elmalı sırke koyarak ıcmeye basladım. Bakalım yararını gorecek mıyız...:)
o teyze yok bijom callaneticsin kendi sayfasına bak orada var bizimki dediğim gibi cardıi olanmış.. diğerlerindende bulmaya çalışayımsempatiksalakcinni
misafirin olayım anamm :jeyyar::jeyyar:
anaa o teyze yoksa ben de indireyim acaba beli zorluyor mu yapanlar bir fikir verseniz şu garibe :çok üzgünüm:
bu fikri bi yerden hatırlıyorum kallisim hayatımm kaydirigubbakcemile3 aynı şeyi düşünmüşüz arkadaşla :)
iyi pazarlar takımcığım,
kimse bana birşey yazmamış bijom dışında,gel anam misafirim ol gel,senden iyi misafir mi olur...keşke yakın olaydık kııııızz
bugün öğleden sonra teyzemlere gideceğim,eşim çalışıyor bugün.teyzemde günümüz var,pazar günü olur mu demeyin.teyzecim böbrek hastası ve diyalize girdiği için bugün müsait.o yüzden onun için bugün yapıyoruz.
nasıl dayanacağım pasta böreklere bakalım , bari yürüyüş yapıp gideyim,gelince de yaparım inşallah!
görüşürz.....
ay demin geldimdeeeee birsey yazamadim kizlar geldi asagi indim. valla ben bir yere gitmiyorum kallisim yinede haftasonlari cok firsat bulamiyorum.
boncuk iyi fikir ama benim cocuklar dalga gecer .. göze alamiyorum öyle.. ajandamda yalniz nü bir hatun cizmistim "secret" olayi:roflol::roflol:
bak üstünü cizme giden kiloya mesela 500 gr gitti.. yanina tarih yazip (takip acisindan ) hadiiii yürrüüüü ense trasini görelim... yada elveda 500 gr,, git ve geri dönme,,,defolll,,,kaybolll,,hadi cicim sagdan sagdan:roflol::roflol: gibi takil iste yaaa
yaa burada deprem oldu bayağı hissedildi yani yalnızızda eşim yok çocuklar çok korktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?