Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

callaneticse baktim 1 saat 10 dakika sürüyor ama bu yenilenmis seklimi desem degisik yani yarim saat hareketli sanki isinma hareketleri gibi sonra asil esneme hareketlerine geciyor ben bunu ilk görüyorum.
begendim mutlaka yapacagim.ben bugün biraz disarda yürüdümde evde hic yürümedim ne yapsamki totom kalkmiyor cok tembelim su anda. dün 10bin adimimi tamamladim zorlada olsa. bugünde birsey olmaliki kalkayim of ya cok tembelim

evet mustangcigim sor sorustur neyimeshursa getir iste biz nerden bilelim sürpriz olsun . samsunda bir resim cektir mesela sonrada bize göster alla alla

Selaam arkadaşlar. Kimsecikler kalmamıs galıba . Nete ancak sımdı girebiliyorum. Diyetimi daha tam oturtamadım maaleseff... Pazartesi okulla bırlıkte yasamımda duzene girer..Sohbetlerinize bayıldım :))

Motivasyonn ıcınn renkli bi kagıt aldımm üzerine de su ankı kılomu yazdım ve dolabımın uzerıne astım. Gözümün önünde olsun dıye .. Kilo verdıkce ustunu cızıp yenı kılomu yanına yazacagım.. ınsan o cızılmıs yuksek rakamları goruncee rahatlıyo , mutlu oluyo , hırslanıyo :) Sizlere de öneririm arkadaşlar.

Bu araadaa dunden ıtıbaren her aksam bir bardak suya 1 tatlı kasıgı elmalı sırke koyarak ıcmeye basladım. Bakalım yararını gorecek mıyız...:)

bugün yine misafirim var,birazdan gelirler..o yüzden dün ve bugün yediğimi yazamayacağım.hepinizi öpüyorum şekerler
misafirin olayım anamm :jeyyar::jeyyar:

anaa o teyze yoksa ben de indireyim acaba beli zorluyor mu yapanlar bir fikir verseniz şu garibe :çok üzgünüm:

ah ah tombilicim ben de ne yapsam etsem de bacaktan gitmese diyorum herkesin derdi başka.. çöp gibi kaldılar poff :bbo:
bu fikri bi yerden hatırlıyorum kallisim hayatımm kaydirigubbakcemile3 aynı şeyi düşünmüşüz arkadaşla :)

selam arkadaşlar şuan itibariyle samsundan sesleniyorum :) ablamları bıraktık 1 gece kalıp yarın çıkacağız inşallah yola. varmı buralardan bi isteği olan arkadaşlar
hayırlısıyla dön inşallah mustangcım opuyorumnanaktan

şööyle en şişmanından bir fotonu da as, kilonu yazıp as buzdolabına bence bi de işe yarıyor emin ol yerimseniben

çayımı aldım kahvaltımı yaptım dolanıyorum buralarda erkenciyim herzamanki gibi. hava buz gibi, artık düzelse de yürümeye başlasam offffffff

Son düzenleme:
reyhan abla baktım şimdi inceledim bizim callanetics cardio olanmış ehh daha ne isteriz ki yağ yakımına odaklanıyor biliyorsunuz ki kan dolaşımını tam anlamıyla çalıştırıyorolumunekankayizsmile

ay şu sirkeye birde ben bağımlı olabilsem yaaa benim nasıl bir hastalığım var anlamadım ki hiç bir şeye 2 günden fazla odaklanamıyorum off bende içmek istiyorum yaa sirkesempatiksalakcinni

o teyze yok bijom callaneticsin kendi sayfasına bak orada var bizimki dediğim gibi cardıi olanmış.. diğerlerindende bulmaya çalışayımsempatiksalakcinni

pasta yarışması evet yaa ama diğerleride gelecek yemek katogorisi için bir kaç tane yaparız...

iyi pazarlar takımcığım,
kimse bana birşey yazmamış bijom dışında,gel anam misafirim ol gel,senden iyi misafir mi olur...keşke yakın olaydık kııııızz
bugün öğleden sonra teyzemlere gideceğim,eşim çalışıyor bugün.teyzemde günümüz var,pazar günü olur mu demeyin.teyzecim böbrek hastası ve diyalize girdiği için bugün müsait.o yüzden onun için bugün yapıyoruz.
nasıl dayanacağım pasta böreklere bakalım , bari yürüyüş yapıp gideyim,gelince de yaparım inşallah!
görüşürz.....

yazmamış dedinde aklıma geldi çikolatım hani çekiliş başlığı varya işte o bölümde kendini tanıtma yeri var sana hediye alacak kişi için tiyolar vermen gerekiyor yoksa cidden karşında ki kişi ip uçları bulmak için ciddi çabalıyor bir ara onu yapıver canım...

teyzene gitmeden daha niyeti bozmuşsun bilmiyorumkismile yemem demiyorda spor yapıp gideyim diyorsempatiksalakcinni

bende bu sabah uzun bir aradn sonra ilaçlarımı kullanmaya başladım diyetimede geri döndüm artık çünkü yememde problemim kalmadı sıcak soğuk içebiliyorum ağrılarım bitti çok şükür bir an önce toparlanmak istiyorum..çok vakit kaybettim offfeyvahedigeldismile

yahu misafir filan kabul etmeyin artıksempatiksalakcinni misafirliğe gezmeğede gitmeyinsempatiksalakcinni benim gibi oturun evinizde sempatiksalakcinni gelip gidiyorum canım sıkıldı yaaaaa:gitme:

ay demin geldimdeeeee birsey yazamadim kizlar geldi asagi indim. valla ben bir yere gitmiyorum kallisim yinede haftasonlari cok firsat bulamiyorum.

ay demin geldimdeeeee birsey yazamadim kizlar geldi asagi indim. valla ben bir yere gitmiyorum kallisim yinede haftasonlari cok firsat bulamiyorum.

Olmaz reyhan abla kızlarıda kabul etme bundan sonra hafta sonlarını bana ayırmanı istiyorum:roflol::roflol::roflol: bak yoksunuz diye bunalıma girdim ne bulsam yiyorum söylemedi demeyin:roflol:

selammmm.. ama kallisim geciktik yaa ben simdi nasil yapayim pasta resimliyim fln üstün körü olur... off dünde bir degisik pasta görmüstüm kiii aman allahimm..ancak böyle bir yarisma icin ugrasir yaparim o pastayi..yoksa ugrasamam.. ama gecti ben yetistiremem yarina..bidahakine insss

amanda chokoyaaa kimse yazmamisssssŞenizŞeniz

ayhh aksam yemegi yedim oturdum " oturan boga" kivamindayim .. cok actim .. ve yedim.. evet yedim

boncuk iyi fikir ama benim cocuklar dalga gecer .. göze alamiyorum öyle.. ajandamda yalniz nü bir hatun cizmistim "secret" olayi:roflol::roflol:

bak üstünü cizme giden kiloya mesela 500 gr gitti.. yanina tarih yazip (takip acisindan ) hadiiii yürrüüüü ense trasini görelim... yada elveda 500 gr,, git ve geri dönme,,,defolll,,,kaybolll,,hadi cicim sagdan sagdan:roflol::roflol: gibi takil iste yaaa

hayirdir ins.. devami gelmez ins

kallisim yarismaya katilicak resim bulursam eski pastalarimdan sana mi yolliyim? daha bakmadim ama belki vardir kenarda kösede dosyalarim da

aman kallisim allah esirgesin ya. geçmiş olsun .

ok annecim telefonumdaki resimleri aktarırı aktarmaz size bir samsun hatırası resmi koyacağım.

Çokkk güzel yöntemmıss gercekten :lepi: Bunu kesınlıkle yapmalıyımm Takip içinde hiç sorun yook.. Haftada bır yazacagım cunku ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…