- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 133
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #196.241
belli belliii demek yeni ortyiler var hayatındaevet canım sıkı yönetim ilan edelim artıkın....
hoş geldin yaaa şükür kavuşturana ....bizde seni özledik
amin Canım o merhamet hepimize lazım. anneanne de geçmiş olsunzor stresli ama inan şu son iki gün daha stresli ve üzgündüm yazıklarına aynen katılıyorum bütün kuzenlerim ve yiğenlerim askeriyede.. 8 nin de şuan hepsi izinleri iptal geri gittiler Allahım tez vakitte insanların kalbine merhamet versin erlerin başına gelenleri içim kaldırmadı uyuyamadım çok fena oldumannanem kuzenlerimi geri göreve çağırdıklarında bide fotoğrafları görmüş sanırım fenalaştı hastaneye kaldırdık ..içim buz kesti Allah size de yardımcı olsun canım çok zor yaşadığımız şeyler hele hele bu yapılanı askeriyenin geneline maletmeye çalışanlar oldukça ... Rabbim vatanımızı milletimizi korusun içimizdeki bu kendini bilmezlere de tez vakitte kalplerine merhamet tohumlasın
kimse yokki nereye döneyim ....nilsub kız sen sahalara dönmedin mi daha! tez Zaman'da listeye girip yarışa başlamalısın. kaç kilosun bakayım?
duyguda benim ortim olurhahhaha azıcık hakettin sende canım neyse güldürdün bizi Allah razı olsun
merhaba hoşgeldin ben yeni üyeyim ismim Tuğçe
denemek lazım güzel gözüktü gözüme baya baya gece olmuş sizin orda.Yaz sıcağında mükemmel gider tatlım benim smoothielerde kışın soğukda miğdemi ağrıtıyoryalnız eğer smoothie içip kalori hesabı yapmıyorum 3 litre su 700 ml yeşil çay bide 30 dk yürüyüş ertesi sabah hoppp -1 kilo çıkıyor kaç kez denedimde şimdi 1 gün öyle yaptım diğer günler sabah normal kahvaltı akşam smoothie içtim burda saat şuanda akşam 10:13
kımıldarsan peşinden gelirimkv gitti evden benn koşa koşa geldim valla
çok özledim kız sizi valla kv ne spora nede rejime izin verdi resmen gün saydım
pc yede format atılmıştı şuan şartlar gayett uygun bir yere kımıldamam
ne yapayım talep çok...Bak hemen ben fesatlik yapayimbu senin orti kendine yeni ortiler buldu sen yokken
Ayyy benim kayınvalidemde kızımı doğurdukdan epey sonra 63 kilo olmuşdumda isveç diyeti yapıyordum oda bende kalmışdı kayınpeder türkiyeye gezmeye gidince neyse diyeti gr gr saat saat uyguluyorum sporumuda yapıyorum kv bunlara şahit ne yiyip içtiğime sporuma kadar kv demesinmi kız sen ne kadar zayıfladın dana kadarda yiyorsun heekv gitti evden benn koşa koşa geldim valla
çok özledim kız sizi valla kv ne spora nede rejime izin verdi resmen gün saydım
pc yede format atılmıştı şuan şartlar gayett uygun bir yere kımıldamam
Nilgün oğlun 4 yaşında değil mi kız,gündüz uyuyor mu hala?Anam oğluşu uyutmaya gittiydim dolmuş taşmış buralar hemen pc açıyorum bekleyin...
evet canım ben yakın temas everimaynen canım lazım hemde bol miktarda.. saol bu arada şuan daha iyi şükür
vay vayyyy demek öyle gözden uzak olan gönüldende uzak olurmuş :) hiç uzak mesafe ilişkilerin insanı değilsinnilsub cum hıhh sana
Hee tabi tabiduyguda benim ortim olur
Satmican ortini bak ben biricik rakibemne yapayım talep çok...
evet canım uyuturum her gün öğleden sonra 2 saat uyur seviyor gündüz uykusunuNilgün oğlun 4 yaşında değil mi kız,gündüz uyuyor mu hala?
o seni sattı..Hee tabi tabisattin kizi gittin simdi donunce orti demeye basladin hemen
Satmican ortini bak ben biricik rakibemebrusonmez 'i sattim mi?
ben de dur demeseydim kendime ve burada olmasaydım obez okurdum heraldeKızzz nilsub bizim kapının önüne koymuş komşu 2 haftadır öylece duruyor bisiklet koşu bandı bide birkaç alet duruyor kızz hiç kimse almıyor nekadanda tembel millet çöp olarak görüyorlar demekkinerden anladın dersen benim kızım yatak yorgan beşik bebek arabası kapsüllerini yıkanma ıvır zıvırlarını daha koyarken aldı millet canım aletlerin tarafına bakan yokkk bak burda olsa sana alırdım paracuklarında gitmezdiii dip notttt komşum epey kilolu hatta obez
bende bu ara o moddayım sürekli birşeyler yemek istiyorum neden acaba?ben de dur demeseydim kendime ve burada olmasaydım obez okurdum heraldedurmadan yerdim kesin
Ayyy benim kayınvalidemde kızımı doğurdukdan epey sonra 63 kilo olmuşdumda isveç diyeti yapıyordum oda bende kalmışdı kayınpeder türkiyeye gezmeye gidince neyse diyeti gr gr saat saat uyguluyorum sporumuda yapıyorum kv bunlara şahit ne yiyip içtiğime sporuma kadar kv demesinmi kız sen ne kadar zayıfladın dana kadarda yiyorsun heebütün günde oturuyon
vay vay talep çok demek .. valla sana yat kalk spor yaptırırım heee bak tuğçede ortim olmaya hazır koştururum vallaa sizikımıldarsan peşinden gelirim
ne yapayım talep çok...
benimkiside ben yanımda istemiyorum spor diyet lafı dedi gömdü beni dk da .. kendisi ileri derecede obez gelininide öyle tombik seviyomuş içimden ruhumu yellendirdim bol bol sormaaAyyy benim kayınvalidemde kızımı doğurdukdan epey sonra 63 kilo olmuşdumda isveç diyeti yapıyordum oda bende kalmışdı kayınpeder türkiyeye gezmeye gidince neyse diyeti gr gr saat saat uyguluyorum sporumuda yapıyorum kv bunlara şahit ne yiyip içtiğime sporuma kadar kv demesinmi kız sen ne kadar zayıfladın dana kadarda yiyorsun heebütün günde oturuyon
hee yanındaymışım gibi kaçıcan benden valla acayip gazla geldim kızzz ona göre kollontai bile yanımda hafif kalırevet canım ben yakın temas everim
Cani sagolsun napalimo seni sattı..
işte bu yaaa ortiyee geeelllllllCani sagolsun napalim
Dondugunde ben ona sadik bi sekilde burda olacagim
kızvay vay talep çok demek .. valla sana yat kalk spor yaptırırım heee bak tuğçede ortim olmaya hazır koştururum vallaa sizi
benimkiside ben yanımda istemiyorum spor diyet lafı dedi gömdü beni dk da .. kendisi ileri derecede obez gelininide öyle tombik seviyomuş içimden ruhumu yellendirdim bol bol sormaa
hee yanındaymışım gibi kaçıcan benden valla acayip gazla geldim kızzz ona göre kollontai bile yanımda hafif kalır
vay vay seni hain ördek...hatta kızlar ben videolarımı indirdim az leslie yapıyım vücut alışsın bayadır yapmıyorum malum.. siteyi kapamıycam ama 1 saat kadar msj yazamayabilirim
işte bu yaaa ortiyee geeelllllll
Oo masallah ya senden gaza gelir belki millethatta kızlar ben videolarımı indirdim az leslie yapıyım vücut alışsın bayadır yapmıyorum malum.. siteyi kapamıycam ama 1 saat kadar msj yazamayabilirim
işte bu yaaa ortiyee geeelllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?