Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

amin Canım o merhamet hepimize lazım. anneanne de geçmiş olsun

nilsub kız sen sahalara dönmedin mi daha! tez Zaman'da listeye girip yarışa başlamalısın. kaç kilosun bakayım?
kimse yokki nereye döneyim ....
hahhaha azıcık hakettin sende canım neyse güldürdün bizi Allah razı olsun

merhaba hoşgeldin ben yeni üyeyim ismim Tuğçe
duyguda benim ortim olur
denemek lazım güzel gözüktü gözüme baya baya gece olmuş sizin orda.

kv gitti evden benn koşa koşa geldim valla
çok özledim kız sizi valla kv ne spora nede rejime izin verdi resmen gün saydım
pc yede format atılmıştı şuan şartlar gayett uygun bir yere kımıldamam
kımıldarsan peşinden gelirim
Bak hemen ben fesatlik yapayim bu senin orti kendine yeni ortiler buldu sen yokken
ne yapayım talep çok...

kv gitti evden benn koşa koşa geldim valla
çok özledim kız sizi valla kv ne spora nede rejime izin verdi resmen gün saydım
pc yede format atılmıştı şuan şartlar gayett uygun bir yere kımıldamam
Ayyy benim kayınvalidemde kızımı doğurdukdan epey sonra 63 kilo olmuşdumda isveç diyeti yapıyordum oda bende kalmışdı kayınpeder türkiyeye gezmeye gidince neyse diyeti gr gr saat saat uyguluyorum sporumuda yapıyorum kv bunlara şahit ne yiyip içtiğime sporuma kadar kv demesinmi kız sen ne kadar zayıfladın dana kadarda yiyorsun hee bütün günde oturuyon

ben de dur demeseydim kendime ve burada olmasaydım obez okurdum heralde durmadan yerdim kesin

fesat kaynana

kımıldarsan peşinden gelirim

ne yapayım talep çok...
vay vay talep çok demek .. valla sana yat kalk spor yaptırırım heee bak tuğçede ortim olmaya hazır koştururum vallaa sizi

benimkiside ben yanımda istemiyorum spor diyet lafı dedi gömdü beni dk da .. kendisi ileri derecede obez gelininide öyle tombik seviyomuş içimden ruhumu yellendirdim bol bol sormaa
evet canım ben yakın temas everim
hee yanındaymışım gibi kaçıcan benden valla acayip gazla geldim kızzz ona göre kollontai bile yanımda hafif kalır

hatta kızlar ben videolarımı indirdim az leslie yapıyım vücut alışsın bayadır yapmıyorum malum.. siteyi kapamıycam ama 1 saat kadar msj yazamayabilirim
Cani sagolsun napalim
Dondugunde ben ona sadik bi sekilde burda olacagim
işte bu yaaa ortiyee geeelllllll

kız tugce1325 ne giriyon ortimle arama

kızlar benim bu minik oğluşum erkenden emeklemeye başladı durmuyor hiç yerinde yav.yavaştan ek gıdaya da başladım emmesi azalırsa benim de zayıflamamak zorlaşır mu acep? şimdi ne güzel hem yeyip hem zayıflıyordum.rn önemlisi de bu oğluşumda sütüm çok güzel oldu o da annesi gibi obez

hatta kızlar ben videolarımı indirdim az leslie yapıyım vücut alışsın bayadır yapmıyorum malum.. siteyi kapamıycam ama 1 saat kadar msj yazamayabilirim

işte bu yaaa ortiyee geeelllllll
Oo masallah ya senden gaza gelir belki millet

Bakin gorun hanimlarr! Siz de kaldirin totolari hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…