Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menun guzel canim afiyet olsun..su biraz daha tuketebilirsin emziriyosun nasilsa faydasini görürsun..ama cok fazla abartma vakti zamaninda su zehirlenmesi gecirenler olmustu

2 lt su 1 lt ödem çayı şimdide kiraz sapı çayı içiyorum
Kiz ortim biraz fazla ödem atici olmadi mi?? Tamam gideni hos gozukuyor ama abartma bak senin bobreklerinden daha yeni sorunlarin vardi kendine zarar verebilrisin.. sakin ol sampiyon tamam zayifliciiiizz hepimiz

Kiz ortim biraz fazla ödem atici olmadi mi?? Tamam gideni hos gozukuyor ama abartma bak senin bobreklerinden daha yeni sorunlarin vardi kendine zarar verebilrisin.. sakin ol sampiyon tamam zayifliciiiizz hepimiz
Konus valla, bi gaza geldi ki tutabilene ask olsun. Hızlı giden atın... diye bir söz vardır ona benzeyecek Allah korusun

yok ya kiraz sapı çayını bastısın diye içtim evi kızartma kokuları sarınca midemi doldursun diye ama bir tane bile patates atmadım ağzıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…