- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #197.961
haklısın canım sende menülerine dikkat et emzirdiğin için zaten veriyorsunevde yemek bile yapamayacak durumdayım canım. ufaklık dirlik vermiyor, olan vakitte de evi ancak toparlıyorum
bildirimimi sabah yapmıştım zaten fıstık. şimdi listeyede yazdım
geçmiş olsun canım menün çok güzel aferin çekirgemize
Teşekkür ederim inşallah toparlanırim hemen bi evde anne hasta olmasın hersey anneye bakıyorMenun cok güzel canim..gecmiss olsun cokca canim toparlanirsin en kisa zamanda inssss
evet canım ne demek istediğini çok iyi anlıyorum iyi ol bir an önceTeşekkür ederim inşallah toparlanırim hemen bi evde anne hasta olmasın hersey anneye bakıyor
Gözden kacirdim sanirim canim eline saglikbildirimimi sabah yapmıştım zaten fıstık. şimdi listeyede yazdım
İyi geceler şekercimay kızlar iyi geceler benim uyku vaktim geldi geçiyor
Afiyet olsun canım don artık hadi bekliyoruz :)İyi geceler şekercim
Bugünden geçtin aklımdan annemlere geldik köye ot çöp meyve ne bulduysam yedim dalından organik
Offff tatilden falan geçtim ben artık yaaaa evime gidip kahvemi içip üç kişilik çekirdek ailemle vakit geçirmek istiyoruuumm
Valla bende bekliyorum canım dört gözle tatilimin yarısı bitti bendaha tatile çıkamadımAfiyet olsun canım don artık hadi bekliyoruz :)
Teşekkür ederim inşallah toparlanırim hemen bi evde anne hasta olmasın hersey anneye bakıyor
Aaaa ödem atıcı tarifler nerde ben kaçırdım mı emziren annelerde yapabiliyor mu???Kizlarrr saat 21.30 nerede herkes..menulerrr nerdeeeeee???
Ayrica ödem atici tarifler yapiliyo mu??
yarın sabah tartılup yazayım tatlımPazartesi takim ici bildirim listesi
nilsub (76,6/75/1,6)
@savurgan (69/69,5/-0,5)
Y Yuppiyayye (69,5/ 69,1/0,4)
M melampusefe (68,6/ kizlar kilo??
parkbyull (93,1/ kizlar kilo??
inatettimolacak (77,3/76/1,3)
umutlayasasen (76,5/74/2,5)
tugce1325 (60,3/sabit)
Takimici listedekiler
@btlbetul (65,8/sabit) aburcubur canavari seni
@morordek
toplight kaptanim sen de yaz motivasyon baslangici olur
@d_mndc
@tatlitambak
Unuttugum varsa ekler listeye artik
kızlar oğluşumu aşı yaptırmaya götürüyorum öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?