- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #198.181
Gezsin gezsin o güzelliği herkesler görsün :) mahrum kalmasınne kuşanmış bi başlayamadık anacım sen elife bakma habire geziyor
Tatilin ne zaman bitecek canım?bencede sen böyle devam edersin dönüşte şok geçircek seninki :)Ayy ins canim yaa..tatilden dönünce bizimkini gıcık ederim azıcıkannem yedirir seni orda alip gelirsin diyordu
dur gelecegim yeni fikirlerle; biraz arastirma yapayim ama ptesinden itibaren?Bana ne dersen uyar canım... net diyet derken. Fikirlere açığım. Kuşhan da seviyorum. Kararı sen ver.
yahu ben hem yaparim hem gezerim ama ctesi pizzaciya gidecegiz bir tane ona simdiden yerimi yapayimne kuşanmış bi başlayamadık anacım sen elife bakma habire geziyor
eveet, cok guzel gecti valla dedikodunuzu da yaptik sevgili 5.takimKızlarr bugün B blanche_ea elifciğimle beraberdik akşam bir muhabbet bir muhabbet sizleride andık bol bol kulaklarınız çınladımı
benim 3.5 yaşında bi de oğlum var canım onu devamlı evde tutamıyorum sklyor illaki skntlaninca egzema si artıyor hamileyken her gün parka markete götürdüm üşenmeden kiz doğdu 20 günlüktu hiç unutmuyorum yine götürdüm şimdi de fırsat oldukça kız ı arabaya koyuyor um oğlumun gönlünü ediyorum bir nevi bana da yürüyüş oluyorValla canım en iyisini yapıyorsun :)
Zaten emziren anneler de en kötü ihtimal alsınlar bebelerini akşamüzeri bi yürüyüse cıksınlar, hem bebisler de temiz hava almıs olur
dur gelecegim yeni fikirlerle; biraz arastirma yapayim ama ptesinden itibaren?
yahu ben hem yaparim hem gezerim ama ctesi pizzaciya gidecegiz bir tane ona simdiden yerimi yapayim
eveet, cok guzel gecti valla dedikod unuzu da yaptik sevgili 5.takim
deniz spor diyordum ya yalan ettim su an yatiyorum valla
Canim suyu sporu unutuyosun hepbugünkü menümmorordek nilsub inatettimolacak
kahvaltı 1 yumurta ile yapılmış mantar kavurma 1 dilim ekmek
öğle 4 yk yeşil fasülye 2 yk yoğurt 2 kayısı
akşam 3 yk saç kavurma salata 1 dilim ekme
Donerim 10gun icinde sanirim aslinda hoca elinde sopayla bekliyodur labdaTatilin ne zaman bitecek canım?bencede sen böyle devam edersin dönüşte şok geçircek seninki :)
Neler konuştunuz bakayim bizim arkamizdan..savurganin dediği gibi bana söyle demem kimseye valla bakKızlarr bugün B blanche_ea elifciğimle beraberdik akşam bir muhabbet bir muhabbet sizleride andık bol bol kulaklarınız çınladımı
canım tebrikler çok sevindim büyük başarıEki Görüntüle 1862820 Eki Görüntüle 1862818 Kızçelerrr ben burayı neden sevdim biliyormusunuz çünküüü burası benim başarım olduuuubakınız kaç ay önce bu tarçın rengiii kazak tam geliyordu burayada koymuştum hatırlayanlar vardır şimdiii çok büyük geliyorrrrr
hemde nasıl değişmişsin aferin kızzzzzz at gitsin attttt çabukEki Görüntüle 1862821 Kazakkk gideceklerin içinde olduğu için kırışıkkk kusura bakmayın siz işlevine bakın nasıl değişim büyükmüüüü
ya ne kadar buyuk bir değişim var en başdaki foto ile birde bacakların çok incelmiş maşallah sanaEki Görüntüle 1862820 Eki Görüntüle 1862818 Kızçelerrr ben burayı neden sevdim biliyormusunuz çünküüü burası benim başarım olduuuubakınız kaç ay önce bu tarçın rengiii kazak tam geliyordu burayada koymuştum hatırlayanlar vardır şimdiii çok büyük geliyorrrrr
sağol canım sana da hayırlı sabahlarrbe arada herkese günaydınlarrr..... hayırlı sabahlar olsun hepimize inşallah :)
bencede bacaklar baya incelemiş tişörtte baya bol gelmiş tebrik ederim canım çok sıkı duruyor vücudunya ne kadar buyuk bir değişim var en başdaki foto ile birde bacakların çok incelmiş maşallah sana
ay daha bi heveslendirdin beni canım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?