Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bende günün menüsünü paylaşayım
nilsub inatettimolacak morordek savurgan
Sabah:1 dl tbe+1haşlanmış yumurta+1 kk peynir+6 zeytin+domates,salatalık
Öğlen:1 /2 kase çorba+1 porsiyon tavuk döner+3 kaşık bulgur pilavı+1 kase salata
Akşam: dışarda salata yedim tavuklu peynirli avakadolu+limonlu sade soda
Su:3 lt üstü
Spor:yok

Bana ne dersen uyar canım... net diyet derken. Fikirlere açığım. Kuşhan da seviyorum. Kararı sen ver.
dur gelecegim yeni fikirlerle; biraz arastirma yapayim ama ptesinden itibaren?

ne kuşanmış bi başlayamadık anacım sen elife bakma habire geziyor
yahu ben hem yaparim hem gezerim ama ctesi pizzaciya gidecegiz bir tane ona simdiden yerimi yapayim

Kızlarr bugün B blanche_ea elifciğimle beraberdik akşam bir muhabbet bir muhabbet sizleride andık bol bol kulaklarınız çınladımı
eveet, cok guzel gecti valla dedikodunuzu da yaptik sevgili 5.takim
deniz spor diyordum ya yalan ettim su an yatiyorum valla

Valla canım en iyisini yapıyorsun :)

Zaten emziren anneler de en kötü ihtimal alsınlar bebelerini akşamüzeri bi yürüyüse cıksınlar, hem bebisler de temiz hava almıs olur
benim 3.5 yaşında bi de oğlum var canım onu devamlı evde tutamıyorum sklyor illaki skntlaninca egzema si artıyor hamileyken her gün parka markete götürdüm üşenmeden kiz doğdu 20 günlüktu hiç unutmuyorum yine götürdüm şimdi de fırsat oldukça kız ı arabaya koyuyor um oğlumun gönlünü ediyorum bir nevi bana da yürüyüş oluyor

bende yatıyorum canım 10 u geçiyodu geldiğim.Olsun bizde spor yaptık sayılır bugün çene kaslarımızı çalıştırdık bol bol

Tatilin ne zaman bitecek canım?bencede sen böyle devam edersin dönüşte şok geçircek seninki :)
Donerim 10gun icinde sanirim aslinda hoca elinde sopayla bekliyodur labda ama gidesim hem var hem yok tuhafim biraz..
Ama diyet acisindan cok şükür güzel geciyo tatilim

Kızlarr bugün B blanche_ea elifciğimle beraberdik akşam bir muhabbet bir muhabbet sizleride andık bol bol kulaklarınız çınladımı
Neler konuştunuz bakayim bizim arkamizdan..savurganin dediği gibi bana söyle demem kimseye valla bak şurada biz bizeyiz datlum

canım tebrikler çok sevindim büyük başarı
Eki Görüntüle 1862821 Kazakkk gideceklerin içinde olduğu için kırışıkkk kusura bakmayın siz işlevine bakın nasıl değişim büyükmüüüü
hemde nasıl değişmişsin aferin kızzzzzz at gitsin attttt çabuk

kızlar suyu ve sporu yazmayı unutmayın suyu kesin yazın zatende

spor yok = bu şekilde belirtin spor olmadığınıda baştan savma yapmayın rica ediceğimmmmm

ya ne kadar buyuk bir değişim var en başdaki foto ile birde bacakların çok incelmiş maşallah sana
ay daha bi heveslendirdin beni canım yaaa

be arada herkese günaydınlarrr..... hayırlı sabahlar olsun hepimize inşallah :)
sağol canım sana da hayırlı sabahlarr

ya ne kadar buyuk bir değişim var en başdaki foto ile birde bacakların çok incelmiş maşallah sana
ay daha bi heveslendirdin beni canım yaaa
bencede bacaklar baya incelemiş tişörtte baya bol gelmiş tebrik ederim canım çok sıkı duruyor vücudun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…