Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yaa denizcim cok tatlisin, tesekkurler Sensin esas guzel olan, deniz de cok zayiflamis bir de arklar

bir dahakine sen de gel kaptanim ama ganita olmasin, salata yiyelim
ganita bozmuş zaten salatası güzel olan bi yere gideriz
ya ben de sabah tartildim, bugun regl bekliyorum soyleyeyim mi size korkuyorum beni bombalamayin
yaa benimki kadar kötü değildir heralde sonuç söyle hadi

bi ara betüş yapıyordu ama şu an yapan yok sanırım
uzun bir aradan sonra karatayla başlamak mantıklı geliyor hem emzirdigim için etkilemez diye düşünüyorum toplight cim heralde sen idael kilona ulaşmışsindir benim kilo tavan yapti birde hatirliyorsan calllan niye ayrıldı mezun mu oldu

bu söz bana de mi cadı sporu yapamadığım için yazmıyorum, sıyumu da 2 kez unuttum
eeeeee insanın kendini bilmesi kadar güzel birşeyde yok
Nasıl da değişmişsin tatlım ya, maşallah sana. bacaklar da baya inceymiş. sen 70 olduğuna emin misin kız? sporun faydaları bu olsa gerek.
bende bayıldım ya süper ol
muhteşemin sözlükteki karşılığı olmuşsun sen
sende pide ye bol bol
olcan sen
Çok iyi ben de 60.5 le izne ayrilmistim tabi boy da önemli kaç kilodan düştünüz
canım kendinden bahsedermisin ?

canım tebrikler çok sevindim büyük başarı
Sağol canım inşallah darısı tüm diyet arkadaşlarımın başına

hemde nasıl değişmişsin aferin kızzzzzz at gitsin attttt çabuk
Atmakdan vaz geçtim diyet arkadaşimmm bu kazakla ben daha çok poz verip motivasyonumu artırırım anladınız siz onu mesala 1 ay sonra

ya ne kadar buyuk bir değişim var en başdaki foto ile birde bacakların çok incelmiş maşallah sana
ay daha bi heveslendirdin beni canım yaaa
O bacaklar hep yürümekden inceldi heveslen heveslen kuzum böylelikle hep beraber çıtır oluruz azimli istikrarlı kararlı yürürüz hedefe

sağol canım sana da hayırlı sabahlarr

bencede bacaklar baya incelemiş tişörtte baya bol gelmiş tebrik ederim canım çok sıkı duruyor vücudun
Yürümek demekki çok faydalı diyete başladığımdan beri yürüyorum teşekkürler tebrik için tatlım

Nasıl da değişmişsin tatlım ya, maşallah sana. bacaklar da baya inceymiş. sen 70 olduğuna emin misin kız? sporun faydaları bu olsa gerek.
Ayy bende bazen diyorum tartımmı bozuk acaba 65 kgdayken benim pis görüntülü şiş göbeğim vardı 69 kgda hiç kalmadı sayılır yani istediğim gibi değil ama eskiye göre süper

muhteşemin sözlükteki karşılığı olmuşsun sen
Sağol bebişim

bravo benim ortime çok çok güzel bi gelişme.Süpersin valla
Sağol tatlım inşaallah hepimiz burda çığlık atarız istediğimiz kiloya geldiğimizde
Hepinize teşekkür ederim kızlarrrr böylelikle dahada sıkı sarılırım ben bu ara az gidiyor diye sıkıntı yaptım hatta bi ara aman zaten gr gidiyor diye bırakmayıda geçirdim aklımdan

Çok iyi ben de 60.5 le izne ayrilmistim tabi boy da önemli kaç kilodan düştünüz
boyun kilon yaşın kaç kilosun hedeflediğin kilo evlimisin çalışıyormusun çocuk varmı gibi seni tanımamıza yardım edicek şeyler birde 1. sayfadaki kuralları okuyup buraya kuralları okudum ve kabul ediyorum yazarsan takımımıza girmiş olursun canım

konuştuk işte bişeyler ama kızlar B blanche_ea o kadar güzel o kadar güzel bir kızki fotoğrafları güzelliğinin 5 te 1 ini ancak yansıtıyo varın siz hesap edin :)
Güzele güzel demem ben güzel benim olmadıkçaaa
Kızzz güzel olmasa manitası zırtttt pırttt gezdirirmiii bakem onu yanında kız mühendismi turizmcimi belli değil full geziyor şaka bir yana tabikii B blanche_ea resimlerden anladığım güzelliğinden haricende çekici bir kıza benziyor

ev
evet o yüzden sevmiyoruz onu B blanche_ea hem zayıf hem güzel hem mühendis hem turist rehberi gibi hemde bekar gelde sev bunu şimdi

Ayyy nilsubbb adamı öldürürsün sen elin çoçuğunu ne yapıcan nufüsunamı geçircenyaaa evlimisin ne demeliiiiyani @denhizx btlbetul bekarda kocamı bulduk yada sınır dışımı ediliyor grubamı alınmıyor

bekarlık sultanlıktır.... dengesiz adamların kahrı çekilmez.....

kız delüüüüüüüüüüü takımın kuralları bunlar yeni katıldı ya arkadaş ne içtin kız bu sabah zayıflık sarhoşumu oldun

ev

evet o yüzden sevmiyoruz onu B blanche_ea hem zayıf hem güzel hem mühendis hem turist rehberi gibi hemde bekar gelde sev bunu şimdi
Şeyyy hımmm hömmm hmm Yaniii aslına bakarsakkk bizde çok güzeliz nilsubum anayız biz anaaa biz doğurduğumuzdan dondikkk olmuş olabilirizz ama zayıflıyoruzzz sen bide B blanche_ea doğurdukdan sonra gör demiii kankaaillakiii kusur bulmalıyız huyumuz kurusunnn fesadukkk biz fesattt dibine kadar hemdeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…