- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #32.941
azıcık azıcık ikisindende yesem olmazmı vazgeçemiyorum yaaa
oda olur tabii ya doğru.ekmekte yemiyosun nasılsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
azıcık azıcık ikisindende yesem olmazmı vazgeçemiyorum yaaa
oda olur tabii ya doğru.ekmekte yemiyosun nasılsa
Ben akşama balık yapıcam bakalım.birazdan çıkınca somon alıcam fırında yapmayı düşünüyorum.
yok ekmek yamiyorum sadece sabahları kahvaltıda yiyorum afiyet olsun canım bende balık yeme özürlülüğü var kılçıkları ayıklayıpta yiyemiyorum bi türlü illa et balığı olacak da fırınlayıp yiycem
ilk defa duydum mudanyayı anlat anlat ne güzel ya ailece bişeylerin sürdürülmesi çok güzelben mudanyalıyım.bilirmisin bilmem tabii ama bursanın bi içesi.kıyı ilçesi.yani balığın en bol olduğu yer.biz herhafta sonu balık yerdik evde.şimdide hafta sonu annemlere giderek aynı geleneği sürdürüyoruz.bugünde ben yapıcam bakalım.yarın anlatırım size nasıl oldu die
ilk defa duydum mudanyayı anlat anlat ne güzel ya ailece bişeylerin sürdürülmesi çok güzel
vaktin olursa bak bi mudanya die netten.çok güzeldir
Görüşürüz canım,bende çıkıyorum.öptümmmmm
yakışmışta zaten şekerim.
gülhancım afiyet olsun.bende bi yeşil çay içiyim hazır sen çay içiyoken şöyle karşılıkı
şimdi o sorduğunuda şöyle yapıyosun
1-diyelim şuan bu mesajı okuyosun ve yorum yapıcaksın.mesajın sağ alttında en sağda bi kutucuk var alıntı yaparak cevaplanın yanıdaki ona tıklıyosun,
2-tıklayınca orda bi tik işareti çıkıyo
3-sonra geçmişi okurken başka birinin mesajınada yorum yapmak istedin.yorum yapmak istediğin tüm mesajlara aynı işlemi uyguluyosun.
4-son olarak mesaj kutularının en solunda pembe konuya cevap ver kısmına tıklıyosun ve herkesin yazmış olduğu mesajının altına yorum yapıyosun
5-bitti![]()
ama okurken bile midemi bulandırdı bu benim
merhaba irem.aramıza hoş geldim.malum burda hepimiz aynı şeylerden muzdaribiz.birlikte,birbirimize destek olarak veriyoruz kilocuklarımızı
ahhh gülhancım,o 4.kk 1 olsaymış keşke yine fena olmazmış amaOlmamış şimdi
Bu sabah ki mönüm de şöyle
1,5 dilim light ekmek
yine üzerine sürülücek kadar lor peyniri
2 çay kaşığı kadar bal
domates,salatalık,maydonoz,biber
2 fincan çay
ara:yarım yeşil elma
Selam kızlar yemekten geldim ben de şimdi.
Öğle yemeğim: 1 kase çorba, 1 pors ıspanak, 4 kaşık kereviz
Yemek öncesi de ara öğünde çorba içmiştim bir kupa.
1,5 kepçe tarhana ( kepçem küçük ama )
1 yk patates salatası
yeşillik salatası
3 tane mercimek köfte
yemekten sonra 5 yarım ceviz
yarım saat önce de 1 bardak greyfurt suyu içtim
1 kase işkembe çorbası
1 kase tavuklu araka
1,5 dilim ekmek
bol yeşil salata
bencede bunları ancak spor paklar gülhan :))))
Ben akşama balık yapıcam bakalım.birazdan çıkınca somon alıcam fırında yapmayı düşünüyorum.
Arkidişler napıyosunuz? Ben işlerimi toparladım kardeşimin varmasını bekliyorum (yol üzerinden alıyorum onu). Nasıl uykum var anlatamam yaa, evde uyuyakalırsam toplantıya katılamayabilirim, beni affedin şimdiden.
gülhancım nasılsın canım iyileştinmi biraz ??
iyi akşamlar arkadaşlar bugün dışarıdaydım şimdi de abimlerdeyiz.yemeği burda yedik.adet olmak üzereyim baskül sinirimi bozuyor.
sabah:1elma
öğle:ıspanak çorbası,1dilim ekmek,zeytin
ara:1elma 1 mandalina
akşam:1küçük karnıyarık,2kaşık pilav,1kase cacık
açlıktan midem içine girdi.1saat sonra 1meyve 1bardak süt düşünüyorum