- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #55.401
Kızlar şu an 2. Görünüyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kurallarımız cumartesiden itibaren devre de ve sadece 4 kişinin oylamasına sunulacak.bildirimde bulunmama olayıda bu haftadan sonra iyi bir takipçiyse 3. Uyarı 4. Diskalifiye
orta haldeyse 2. Uyarı 3. Diskalifiye olacak.bu kez taviz vermeyi düşünmüyorum.[/QUsana guvenıyoruz canım.umarım hersey ıı olur
aslı gelmemıs:26::26::26::26:
Bence kendimi unutturmamalıyım.blreysellerde 1. Olmuşum :) çok mutluyum.
Aslıcım güzel bir tatil geçirmeni diliyorum , gerçekten insana çok iyi geliyor..bomba gibi dönersin artık , Hasret bizi geçti bak ....
Bence kendimi unutturmamalıyım.blreysellerde 1. Olmuşum :) çok mutluyum.
Valla kısa seyahat sayesinde oldu herşey.düzenli yeşilçay düzenli yürüyüş kopardı ipleri :)
Sabah:1 dl ekmek 2 zeytin 1 kk peynir 1 br yeşil çay yr bardak 5i1yerde bol domates
ara yr elma(büyüktü)
öğle 1 kase bamya 1 dl ekmek yoğurt
ara 1 br yr yağlı süt 3 badem
akşam 1.5 kase yağsız kabak yemeği(soğan falan da var) 4 yk yağsız bulgur pilavı (2 kaşığı 1 dl(25 gr) ekmeğe eşmiş.) bol yoğurt(1 kase eder herhalde)
en son 6 da yedim...
arkadaşlar merhaba, ben bir zamanlar - ilk doğumumu yaptığımda - 5. takımda idim. kilolarımı da buradaki destekle vermiştim. şimdi yine doğum yaptım ve yine geldim. kurallar değişmiş olabilir hiç bilmiyorum ama takımlara nasıl dahil olunuyor? ben de katılabilir miyim aranıza?