Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın arkadaşlar :3::3:

CANIM dün VE BUGÜN melankolik takılıyomm :1::1::1: şaka bi yana da sigarayı bırakmak istiyorum onun için kafam çok karışık dün çokk yorgundum öğleden sonra toplantı vardı eve gidince hürremi bile izlemeden yattımm

canım menün çok güzel ama et göremedim tabi türlüde et varsa sorun yokk

gerçekten menün dengeli sporda yapılmışşş :46::46::46:

makarna götürülmüş ohhh afiyet olsun. böyle çok karbonhidrat alarak kilo vermeyi unutt :9::9::9:

akşam börülce çok yalnız kalmış yanına 1 dilim kepekli ekmek yanına domatesle şenlendirebilirdin çünkü uyurkende vücudumuzun yakıta ihtiyacı varrr:34::34: ama menün güzell

canmmm nereyee :26::26::26:

tam istediğim gibi protein menüsüüüüü :46::46::46: keşke bende böyle beslenebilsemmm

eriğim cezam bitti mi :26::26::26::26:
kilo bildirimi yapıyoz mu ben sabah tartıldım
Yarin sabah yapiyoruz canim bende tartilmadim wc ye cikmadim yarin tartilirim dedim. Cezan bitti bi daha olmasin.sigarayi birakman cok iyi benim esim ilk evlendigimizde iciyordu gunde on tane filan sana bi teklifim var sigarayi birak araba almana izin veriyim dedim cunku henuz gerek yok diye izin vermiyodum sieket arabasini kullanabiliyorduk tamam desi ve birakti iki ay deneneden sonra arabayi aldik cok fenayim ya :27:

Olcaz inşallah bu azimle :)

Bence çorba , yoğurt ve köfte.....

canım dün püsküüte sordum bayram haftası bildirim yok ben kayınvaldeme gideceğim dikkat etmeye çalışacağım ama bilmiyorum ne olacak 9 gün şehir dışındayım fırsat buldukça yazmaya çalışırım ama biraz zor olur şimdiki gibi olmaz bayramdan sonraki hafta bildirim yapıp 2 ye böleceğiz

çorba kadınbudu köfte ve yoğurt köfte kaç tane bilmiyorum eğer 4 tane ise 3 ü yeter ona göre

iki tane oluyo köfteler ama avuç içi kadar uygun mu bilmem ?? :)

Yarin sabah yapiyoruz canim bende tartilmadim wc ye cikmadim yarin tartilirim dedim. Cezan bitti bi daha olmasin.sigarayi birakman cok iyi benim esim ilk evlendigimizde iciyordu gunde on tane filan sana bi teklifim var sigarayi birak araba almana izin veriyim dedim cunku henuz gerek yok diye izin vermiyodum sieket arabasini kullanabiliyorduk tamam desi ve birakti iki ay deneneden sonra arabayi aldik cok fenayim ya :27:

:1::1::1: ama işe yaramış.. benim korkumda kilo almakkk. birde eşim içmiyooo ama karışmıyooo bana

Super olur sahnurcum ya puskuut sagolsun tamda regl donemimin siskinligine denk geliyordu.

Tugba bayramda cozutmak yok bayram bize bayram selbest anlami tasimiyor digwr takimlar bayramda kilo alip gelecek ben takimimda boyle bir olay istemiyorum hatta bol bol vakit var spor yapilsin lutfen

kızlar paylaşimlarınız takdire şayan benimde dünki menume bir yorum yaparsanız sevinirim

Sabah 10 gibi 1 kase kısır ve üzüm
Ara 1 elma 3 fındık 2 bardak yeşil çay
İkindi 4 gibi 6 kaşik makarna salatası 2 dilim sütlü irmik tatlıısı (şekeri azdı) biraz peynir azıcık kete
Akşam 8 gibi 2 tavuk budu 1 patlıcanlı köfte 1 -2 çatallık salata spor yok başliyacam inş su 1 litre kadar

günaydın arkadaşlar :3::3:

makarna götürülmüş ohhh afiyet olsun. böyle çok karbonhidrat alarak kilo vermeyi unutt :9::9::9:

tam istediğim gibi protein menüsüüüüü :46::46::46: keşke bende böyle beslenebilsemmm

eriğim cezam bitti mi :26::26::26::26:
kilo bildirimi yapıyoz mu ben sabah tartıldım

birsen sabah sabah çok güldüm kendi menüne yaptığın yoruma :37::37::37:

canım ben bu hafta şok yaşatmak için böyle bişey yaptım senin sonucun ne bugün alalım bi de yaın alırız merak ettim

1 haşlanmış patates
1 dilim çavdar ekmegi
Kk kadar peynir
Domates salatalık yedim kahvaltıda

1 bardak lahana kürü
1. 5 l su şimdiye kadar

Arada da 1 elma 10 gibi

birsen sabah sabah çok güldüm kendi menüne yaptığın yoruma :37::37::37:

canım ben bu hafta şok yaşatmak için böyle bişey yaptım senin sonucun ne bugün alalım bi de yaın alırız merak ettim

66,1 :42::42::42::42:

kızlar paylaşimlarınız takdire şayan benimde dünki menume bir yorum yaparsanız sevinirim

İkindi 4 gibi 6 kaşik makarna salatası 2 dilim sütlü irmik tatlıısı (şekeri azdı) biraz peynir azıcık kete
Akşam 8 gibi 2 tavuk budu 1 patlıcanlı köfte 1 -2 çatallık salata spor yok başliyacam inş su 1 litre kadar

canım akşam için 8 geç bi saat

günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrr nasılsınızzzz nasıl gidiyorr benimd eünküğ menüm
02.10.2013 çarşamba
sabah:kalkınca arı sütü bal polen 1 tatlı kaşığı
yarım çay bardağı ceviz
1 haşlanmış yumurta
salatalık domates
1 bardak süt
ara:yok
öğle:4 yk karnıbahar
3 kadınbudu köfte
1 bardak ayran
akşam:çeyrek simit
1 kepçe şhriye çorba
1 bardak ayran
3 dilim kaşar peynir
ara:1 avuç kabak çekirdeği
spor yok
yeşil çay sevmiyorum içemiyorum
su:2.5 lt
umarım bugün çok daha iyi olucakkkkkk :17::17::17::17:

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrr nasılsınızzzz nasıl gidiyorr benimd eünküğ menüm
02.10.2013 çarşamba
sabah:kalkınca arı sütü bal polen 1 tatlı kaşığı
yarım çay bardağı ceviz
1 haşlanmış yumurta
salatalık domates
1 bardak süt
öğle:4 yk karnıbahar
3 kadınbudu köfte
1 bardak ayran
akşam:çeyrek simit
1 kepçe şhriye çorba
1 bardak ayran
3 dilim kaşar peynir
ara:1 avuç kabak çekirdeği
spor yok
yeşil çay sevmiyorum içemiyorum
su:2.5 lt
umarım bugün çok daha iyi olucakkkkkk :17::17::17::17:

Canım,simit,3 dilim kaşar,3 kadınbudu köfte çok olmuşş

Super olur sahnurcum ya puskuut sagolsun tamda regl donemimin siskinligine denk geliyordu.

Tugba bayramda cozutmak yok bayram bize bayram selbest anlami tasimiyor digwr takimlar bayramda kilo alip gelecek ben takimimda boyle bir olay istemiyorum hatta bol bol vakit var spor yapilsin lutfen

Peki şekerim bol bol spor yaparız. sabah yürüyüşüne giderim ben parkura kocam uyanana kadar yürürüm :)

Çok yemişin ayrıca su çok az en az 2 lt içmen lazım bide spor yapmamışın olmamış. Bugün telafi et....

Her acıktığında boğazına birşey dürtmeden öğünü beklemek ne güzelmişş yaa.hem insan kendini hafif hissediyor.hem de şişkinlik olmuyor.neydi o ya şimdi oğlumun okulundayım.onlar yemek arası verdiğinde ben de mutlaka 1 yağda pişmiş patatesli börek,2 şekerle bir çay,hatta 2 çay gönderirdim mideye normalde.

Back
X