Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eriğim kaç kiloyla başlamıştın sen ve kaç ayda bu kiloya düştün, tebrikler ayrıca :)

Canim ben burda fazla faydali olamadim cunku zaten uzun zamandir diyetteydim ve bayramda aldim malesef diyet hikayem martta baadi haziranda biraktim 68 den 58 e indim sonra bayram ramazan derken 61, 3 oldum buraya geldim inisler cikislar oldu sizin ladar sansli degildim takim cok dusuk enerjiye sahipti o yuzden yeni kan aldik :9:

Canim ben burda fazla faydali olamadim cunku zaten uzun zamandir diyetteydim ve bayramda aldim malesef diyet hikayem martta baadi haziranda biraktim 68 den 58 e indim sonra bayram ramazan derken 61, 3 oldum buraya geldim inisler cikislar oldu sizin ladar sansli degildim takim cok dusuk enerjiye sahipti o yuzden yeni kan aldik :9:

iyi ama çok iyi kilo vermişsin bu dönemde bende 68 kiloyum eskisi gibi 56yı bi görsem, aklımdan diyet falan çıkıyo ne yaptığımın farkında değilim uzun zamandır kendimi toplayamadım, kendime inancım kalmadı eskisi gibi off off

Günaydın millet, hemen münümü paylaşıyorum,

sabah 07.15
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
şekersiz çay

ara 10.30
1 adet mandalin
1 bardak yeşil çay
3 adet biskrem

öğle 12.00
avuç büyüklüğünde fırında tavuk ve patates
1 bardak ayran

ara 17.00
1 yk menemen
yarım dilim ekmek

akşam 20.00
3 yk tavuk sote ( az yağlı)
3 yk pilav
1 tabak yağsız salata

1 saat yürüyüş, 3 lt su

Menü güzel ama akşama pilav yemicektin. öğlen patates + arada ekmek + akşama pilav olmamış. Bu kadar üst üste karbonitrat olmaz. Dikkatli ol yarın tartılcaz bebeğim ;)

bende hemen dünkü menümü yazayım
sabah 09:00
2 mandalina
2 tane erik

öğle 13:00
1 paket eti form

akşam 17:00
ıspanak salatası
2 tane lahana sarması
2 yemek kaşığı yoğurt

2litre su
2bardak kayısılı form çay
sporum yok :(
dün okulda olduğum için menüm çok iyi olmadı bugünde niyetliyim sahurda abartmadan yedim inşallah o dengeyi bozmam iftarda :)

2 mandalina
2 tane erik

1 paket eti form

ıspanak salatası
2 tane lahana sarması
2 yemek kaşığı yoğurt

2litre su
dün okulda olduğum için menüm çok iyi olmadı bugünde niyetliyim sahurda abartmadan yedim inşallah o dengeyi bozmam iftarda :)

Yavruım diyettesin diye bu kadar az yemek olmazki. Sabah sağlam ye akşam sarmaları götürme anlaştık mı:)

2 mandalina
2 tane erik

1 paket eti form

ıspanak salatası
2 tane lahana sarması
2 yemek kaşığı yoğurt

2litre su

sen bunlarla nasıl dayanıyorsun yaa ben yemek yemesem mafolurum :)

iyi ama çok iyi kilo vermişsin bu dönemde bende 68 kiloyum eskisi gibi 56yı bi görsem, aklımdan diyet falan çıkıyo ne yaptığımın farkında değilim uzun zamandır kendimi toplayamadım, kendime inancım kalmadı eskisi gibi off off
bende bir an evvel 54-55 olmak istiyorum
bu diyet serüvenine başladığımdan beri ne yediğimi anlıyorum ne içtiğimi
hep diyet düşüncesi kilo alma korkusu var
çok sıkılıyorum artık diyet sözcüğünü duymaktan:27::27:
ama ısrarla bir topikte bulunmak istiyorum
bilmiyorum iyi mi ediyorum kötü mü?
bayramdan sonra kendime çeki düzen verip her şeyiyle dört dörtlük asılmak istiyorum
ama dediğim gibi
aynı zamanda da çok sıkıldım :37:

Yavruım diyettesin diye bu kadar az yemek olmazki. Sabah sağlam ye akşam sarmaları götürme anlaştık mı:)
canım dışarda olunca öyle dönere kebapa bulaşmayım dedim :) çünkü bi tadarsam en az 1 porsiyonu götürürüm
akşamda maalesef yiyecek başka bir şey yoktu
sabahları da benim hiç iştahım olmuyor akşama doğru canavar oluyorum
ne yapacağım ben yaaa :27:

sen bunlarla nasıl dayanıyorsun yaa ben yemek yemesem mafolurum :)
bende epey kötü oldum akşam 8 gibi zaten :1::1::1:

Son düzenleme:
bayramdan sonra kendime çeki düzen verip her şeyiyle dört dörtlük asılmak istiyorum
ama dediğim gibi

Evet ya sürekli dikkat etmek , diyet yapmak , ömür böyle geçiyor. Ama bütün kadınlar aynı :)

canım dışarda olunca öyle dönere kebapa bulaşmayım dedim :) çünkü bi tadarsam en az 1 porsiyonu götürürüm
akşamda maalesef yiyecek başka bir şey yoktu
sabahları da benim hiç iştahım olmuyor akşama doğru canavar oluyorum
ne yapacağım ben yaaa :27:

bende epey kötü oldum akşam 8 gibi zaten :1::1::1:

Valla alıştırcan kendini sabha yemeye böylece akşam cnavar olmucan :)
Gerçekten sağlıklı beslenmeye dönersen kilo falan kalmaz zaten. Baksana hepimiz hemen hemen sabah 8 de yapıyoruz kahvaltımızı :)

ben sarmısak yersem acayip derecede tatlı isteği oluyo, bi paket bitteri götürürüm yani o derece ama garnitürün mayonezlisini öyle ayda senede bi yerim her zaman değil, diyet süresince bi dah ayapmam öyleyse ;)

Tamamdir sozunu kaydettim :9:

yaaa jeton düştümü :)

daha önce düşseydi iyiydi, zaman nasılda çabuk geçiyo be

ama dediğim gibi

ya ebyar ben varya doğduğumdan beri hep kilolarla uğraşıyorum, genç kız olduğumdan beride hep on kilo fazlam var bi ara çok güzel zayıflamıştım işe başlayınca yine aldım bu sefer yapamıyorum bişey, eskiden sabah akşam saatlerce yürürdüm gelip evde spor yapardım bişecikler yemezdim şimdi dayanamıyorum yemeksiz, bir an evvel kurtulmamız lazım yoksa yaş geçtikçe hiç yapamıycaz valla, ama topik olayı çok güzelmiş ben ilk defa katıldım, bişeyler yerken sanki siz bi yerlerden çıkıp beni uyaracakmışsınız gibi tetikte oluyorum :D

Son düzenleme:
ya ebyar ben varya doğduğumdan beri hep kilolarla uğraşıyorum, genç kız olduğumdan beride hep on kilo fazlam var bi ara çok güzel zayıflamıştım işe başlayınca yine aldım bu sefer yapamıyorum bişey, eskiden sabah akşam saatlerce yürürdüm gelip evde spor yapardım bişecikler yemezdim şimdi dayanamıyorum yemeksiz, bir an evvel kurtulmamız lazım yoksa yaş geçtikçe hiç yapamıycaz valla, ama topik olayı çok güzelmiş ben ilk defa katıldım, bişeyler yerken sanki siz bi yerlerden çıkıp beni uyaracakmışsınız gibi tetikte oluyorum :D
evet canım bende ne yazık ki epey uzun zamandır uğraşıyorum artık kendimi yorgun hissediyorum
öncelikle benim de bu hissi atmam lazım üzerimden
vallahi şu yiyip yiyip kilo almayanlara uyuz oluyorum yaaa
çok klasik olacak ama bana su içsem yarıyor :1: nasıl bir bünyeye sahipsen

Canim bende malesef baya taktim bu aralar ve gr gr zar zor gidiyo takinca gitmiyo esim bile diyo senin kadar takan var mi gayet iyisin diye bende butun kadinlar diyorum :9: aslinda ben tam uygulayamiyorum slim 6 yapmak istiyorum cok guzel inceltiyo ama cok hoplamali ziplamali bebis düşün dugum icin ya varsa korkusundan yapamiyorum 59 um ama cok sıkı lastim spor cok onemli bi faktor her goren sasirmisti oysa daha 4 kg vermistim o zaman kimse inanmamisti saklama diyolardi tartiya cikaran bile vardi :9: diyette degiliz saglikli besleniyoruz yiyeceklerden kendini sogut yagli midemi agritir uff bu bana cok gelir sonra uyku uyuya mam diye kendini sartla

Tamamdir sozunu kaydettim :9:

tamamdır sözümüz söz :)

evet canım bende ne yazık ki epey uzun zamandır uğraşıyorum artık kendimi yorgun hissediyorum
öncelikle benim de bu hissi atmam lazım üzerimden
vallahi şu yiyip yiyip kilo almayanlara uyuz oluyorum yaaa
çok klasik olacak ama bana su içsem yarıyor :1: nasıl bir bünyeye sahipsen

sen mi ben mi :) Allah neden onların metabolizmasını hızlı yapmışta bize böyle yavaşı denk gelmiş, bi arkadaşım var bi oturuşta yarım ekmek kesin yer, akşamlarıda abur cubur poşet poşet ama gel gör ki kilo alınca 51'e çıkıyo normalde 49 böyle iş olur mu yaaa :) biz ama hep tetikte bişey değişmiyo acaba vucüt inadınamı direnip böyle yapıyo bizi,, iş yüzünden de hareketsiz kaldım hepten berbatım yaa,, acilen toparlanmalıyız,

Canim bende malesef baya taktim bu aralar ve gr gr zar zor gidiyo takinca gitmiyo esim bile diyo senin kadar takan var mi gayet iyisin diye bende butun kadinlar diyorum :9: aslinda ben tam uygulayamiyorum slim 6 yapmak istiyorum cok guzel inceltiyo ama cok hoplamali ziplamali bebis düşün dugum icin ya varsa korkusundan yapamiyorum 59 um ama cok sıkı lastim spor cok onemli bi faktor her goren sasirmisti oysa daha 4 kg vermistim o zaman kimse inanmamisti saklama diyolardi tartiya cikaran bile vardi :9: diyette degiliz saglikli besleniyoruz yiyeceklerden kendini sogut yagli midemi agritir uff bu bana cok gelir sonra uyku uyuya mam diye kendini sartla

bak o dediğini yapıyorum mesela eskiye nazaran çok azalttım yemeğimi, arkadaşların ikramınada midem rahatsız bulanıyo deyip geçiştiriyorum ama bazen aklımdan kaçıyo tabi, bu slim 6 bu kadar iyiyse bende yapayım yaa :D

Back
X