ayy hepinize tek tek yazmayı çok isterdim fakat vaktim yok hazır siz yokken biraz bakınıyım dedim. Biliyorum ki siz olunca gidemem kalırım burda :) ayrıca benimle ilgili düşündükleriniz için çok sağolun size söz kg almadan döneceğim aranıza.Benim kafam rahat şu aralar dinlenmek iyi gelecek sanırım. Gelelim size hanımlar hopppsss nolmuş böyle sonuncu mu olduk bu hafta

işin iyi yönünden bakmak gerekirse herkes aynı zamanda kg alarak bi nevi takımı el birliğiyle batırmış( zargar dışında) kimsenin gitmesine takıma karşı kendini suçlu hissetmesine gerek yok herkes kendi kafasını duvara vursa yeter
ne o bunalım hallerine girilmiş ben mi zayıflattım sizi eriğim gitti motivasyon gitti ne demek

kızlar siz birinci oldunuz üçüncü oldunuz siz yaptınız
sizzzzz herkes zayıflayabilir tek başına bazen uzun bazen kısa surede ama herkes bi yerde hata yaptığı için burda ve senn kavramı yok biz kavramı varsa salmak yok kimsenin kimseyi yakmaya hakkı yok. Toparlanın bakim

ben döndüğümde sıkı bir takım bulmak istiyorum ona göree

ben size güveniyorum ve size söz kg almadan geri döneceğim aranıza sizde bana söz verin kg almak yok gözüm üzerinizde
şahnurcum ben tamamen juju ya katılıyorum gidince ipler elden gidiyor ben resmen dünyaları yiyorum şuan

ama dur diyeceğim söz verdim bence duygusal problemlerin yoksa(ki olmadığını düşünüyorum) gitme burdan izin mizin yok sana eleman eksik aynı anda izne mi çıkılır canım(patron olsa böyle der dimi)
juju valla dönüşün süper oldu tatlım takma o aldığın 4 kg kendindede demişsin 62 olduysan şimdi neden olmayasın eliptiğinde var hem daha ne .Kocana söz vermiştin demi kullancam diye o zaman eliptiği kurtarıcın bil:)
tugbacım morelinin düzelmesine sevindim. zargar hastayımmm sana
maymuncum yeni nick hayırlı olsun
ersacım seninde katılımın süper
kızlar unuttuğum varsa affetsin beni nolur acelemde var karma karışık yazdım idare edin :)
hepinizi çok öpüyorum ve siz bu hafta birincimi olcaksınız ne içime öyle birşeyler doğuyor

çokkk öpüldünüz
Ellerimi açtım semaya
Rabbimden diledim sizin için
İradeniz bol olsun
Kilo gruplarından herkes mezun olsun
size başharflerimden şiir yazdım