Kizlar size uzun uzun yazmak istedim cunku gercekten motivasyonum sifir ve berbat haldeyim.rapor yazmiyorum cunku yuzum yok.su icmiyorum spor yapmiyorum ama yazdiklariniz bana cok iyi geldi.yarindan itibaren siki yonetim ilan ettim :)
Kendimi tekrar tanitmak istedim tanisma faslinda pek katilim gerceklestiremedim.
Bana isim siz koyun :) eski nicki duymak bile istemiyorum.malum :) 24 yasindayim .sosyoloji mezunuyum .su anda da ikinci unv hem sosyal bilimler okuyorum hem kpssye hazirlaniyorum.ayrica aile danismanligi sertifikasi icin hafta sonlari bi unuversiteye gidiyorum.anlicaginiz dersler cok yogun ve stresli.bir de sokak sanatlariyla ilgileniyorum ona zaman ayiriyorum.kardesimle birlikte yasiyoruz.onun sorumlulugu da bambaska bir yük. Bi de kilo derdi hem sagligimi hem beni hem iliskimi etkiliyor.erkek arkadasim daha bir kere bile lafini yapmadi ama kilo verdigimde cok cok daha begenecegine eminim.sık sık komplekse girip problem yaratmaktan biktim.herseyin stresi ondan cikiyo mslesef

kilo yukunden artik omur boyu kurtulmak istiyorum.
Baska bi takimdan geldim mayis ayindan beri bu forumdayim .7 kilo verdim.daha yolum uzun.ergenlikten sonra cok kilo almaya basladim.yillardir duzensiz beslenme ve uyku kilo alma sebebim.sebze sevmiyorum gereksiz zamanlarda gereksiz seyler yiyorum.kolay hazirlanan yiyeceklerin de cok etkisi var.su sevmiyorum icmeyi susadikca yarim bardak anca iciyorum.bazen zorlayip cok ictigimde rahatsizlik cekiyorum.
Daha onceki arkadaslarim hep yanimda oldular.zor gunler gecirdigimde cevremdeki bazi insanlardan cok akil verdiler.bizim de aramizda boyle bir bag olusdun istiyorum.cunku ozaman mecburiyet degil sorumluluk olarak goruyorsunuz.takim olma bilinci ozaman daha cok kiymete biniyor.umarim hep beraber amacimiza ulasiriz bir an once.herkese benden opucukler :**