- Konu Sahibi Cherry Mom
- #105.141
hem de ne yemek fazlası vardır azı yoktur aklıma gelen her şeyi yiyordum vallahi, durum durağım yoktu benim :)
canııım teşekkür ederim inşallah ogün geldiğinde ben yine bu topikte olur, sizin hamileyken ki deneyimlerinizi alıyor olurum,gitmmeeeem bi yere gitmem :)
tabiki de canım gitmek yok biyere .kız benim en sonki hamilelik deneyimim 15 yıl önceydi unuttum valla .

Bugunki menüm Sabah bir dilim ekmek 60 gr kaşar peyniri
Öğlen bir adet muz
Akşamda ızgara et ve ıspanak yiyip mutfağı kapatıcam.gece fırsat bulursam girerim öpüyorummm

Kızlar dün akşam kitap okumaya başladım, genelde akşamları başlamam kitaba çünkü bırakamayıp sabah ederim ama dayanamadım işte, kitabı bırakıp uyuyamadım ama nasıl da acıktım anlatamam resmen midem gurulduyordu, saat de olmuş 4. Eşim de aynı şekilde acıkmış. Neyse dedim sen ye, yok sensiz yerim yemezsin derken ikna ettim. Makarna yaptı yedi ve ben yemedim ki makarna en sevdiğim şeylerdendir.
Akşam yemedim diye sabah kalkıp bana kahvaltı hazırlamış bu da yumurtam
Eki Görüntüle 976448
Bugün sadece kahvaltım azıcık fazlaydı, ki çok da olduğunu düşünmüyorum onun haricinde kaçamaksız devam ediyorum.
Bakalım yarın tartı ne gösterecek.
çok romantikmiş eşin tebrik ederim valla.
yok olur mu öyle şeyyy gider miyim hiççççç? Ben hepinizi çok seviyorum kolay kolay ayrılamam sanırımama ideal kiloma kavuşmak istediğimden kendimce hedef koydum o yüzden yani yoksa Allah bir keder vermedikçe anca beraber kanca beraber
ben de kendimden birşeyler bulduğumdan paylaşma ihtiyacı hissettim çünkü hislerimiz aynı biliyorum - menü yorumun için de teşekkürler
ben yoğurdu tam yağlı alıyorum bim var yolumun üstünde oradan alıyorum o yüzden yağ oranını takmıyorum çünkü en fazla 20-30 kcal fark eder zaten 1 kase yiyorum günde o kadarını da hesaba katmıyorum
öyle valla - napalım biz de böyleyiz![]()
doyduysan problem yok - bu arada fırsat buldukça paylaşımlara devam ederim![]()
senin paylaşımlarını beğeniyorum canım...devamını bekliyorum....

uyarın için teşekkürler şu an raporu okuyamayacağım çıkıyordum işten hepinize iyi akşamlarbuna yarın sabah bakarım artık
kızlar elimizden geldiğince erkenden bildirim yapmaya çalışalım en geç 12 diyoruz luci zaten takip ediyor sağolsun ama ben de çıkmadan hatırlatayım dedim herkese iyi akşamlarrrrr
sanada iyi akşamlar tatlım...
.