• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Luci'nin mutfağı 17:00 de kapanacakkkk :)

sabah: 07:00
uyanınca sirkeli karışım
1 fincan sade ve şekersiz nescafe

öğle: 12:30
2 yk yulaf ezmesi+ az light süt ve 1 dilim portakal ile+ bol tarçınlı

ara:
1 kase yoğurt içine 1/2 salatalık ve 1 yk yulaf, bol nane ile

akşam: 17:00
1 bardak light süt bol tarçın ile+ 3 adet ceviz

su:3,5 litreyi bulacak yatana kadar
spor: 40 dakika koşu bandında tempolu yürüyüş (4 km) saat: 11:00
açık havada 1 saat yürüyüş 4 kmyi buluyor 18:00

metabolizmamı darmaduman edeceğimi söylemiştim bir de böyle deneyeyim bakiim neler olacak 4 günde... şaşırtmayı başarabilecek miyim, çok şükür yoğurt ve süt enerjimi sağlıyor ve gayet tok hissediyorum şu an :)

Afiyet olsun Luci, 1 haftadan bir şey olmaz ama çok uzatma bu süreci.

canım özel hastanelerde de genelde tek seferlik değil aylık alıyorlar ücreti mesela ben gecen sene medicana ya gitmiştim orası 3 aylık toplu almıştı ilk doğumdan sonra güven hastanesine gitmiştim orda da 1 aylık alıyorlar her hafta kontrol var burda sistem genelde bu şekilde özel hastanelerin ve muayenehanelerin geneli maalesef bu şekilde

luci cim canım bu hiç sağlıklı değil biliyorsun dimi bünyeni hakkaten darmanduman edecen bacım spor yapmasan neyse hem koşu bandı hem de yürüyüş aman bacım düşüp bayılma ne olur yaaa:47::47::47::47:

Hadi ya kaptan, acaba özel hastanelerdeki diyetisyenlere giderken sağlık güvencesi geçerli olmuyor mu sadece fark ödeyip, tabi anlaşması var ise ?
Akay hastanesini duydun mu hiç nasıl acaba ?
bir de haftalık gidemem zaten de 1-2 ayda 1 gidilmez mi diye düşünüyorum. Yoksa öyle olacaksa hiç gerek yok mu ?

inşallah kaptan:34:

aynen - ben saygıya çok değer veriyorum aşk meşk bir yere kadar...

Cipsi ben demiştim - bana tuz yasak da bazen öyle canım çekince yiyorum :17:

biliyorum takılıyorum işte ben de:1:

kız çok az değil mi? tamam tok olabilirsin ve süt ve ürünleri metabolizmayı hızlandırır kilo vermeyi kolaylaştırır ama besinsiz kalma bak spor da yapmışsın

Çok zor Lily ya herşeye dikkat etmek ama sağlık işte ..

Menüm :56::56:

Sabah
1,5 kk peynir
2 zeytin

Ara çeyrek elma+ 2 fındık (taze kırılmış)

Öğle
1 porsiyon tek yumurtalı ıspanak (fırında)
1 küçük kase yoğurt

Ara 1 avuç kadar sütsüz special K

Akşam
2 orta boy tavuk (ızgara)
1 küçük kase yoğurt
1 porsiyon yeşil salata

Spor: 45 dk. açık havada yürüyüş
Su: devamm :1:

.

Çok beğendim menünü Gamze ..
bende menümü yazyım bunun dışına çıkmayayım

sabah
1,5 dilim ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
ara
1 elma
öğle
4 kaşık zyağlı bamya
1 kepçe çorba
ara
1 elma
ara
7-8 leblebi 2 fıstık 3 kuru üzüm (midem çok kazınmıştı)
akşam
bol yeşillikli 1 tabak kısır
yoğurt veya ayran hangisi olursa artık başka da bişey yemem artık buraya yazdım ya

su şu ana kadar 2,5 lt
spor maalesef yok

Afiyet olsun kaptan, kısırın yağı çok değil dimi ?

önce menümü yazayım sonrada geçmişe bakarım fırsat bulabilirsem

menüm

sabah:3 kaşık yulafezmesi,3 kaşık yoğurt,3 zeytin,1 çatal da yumurta

ara:çeyrek ayva

öğle: 3 kaşık nohut (3 parça da kuşbaşı et vardı),2 kaşık pilav,1 bardak ayran

ara:yarım elma

akşam:ızgara soğan,3 kaşık nohut (sade),1bardak ayran

spor:50 dk. eliptik,100mekik
su:1.5 litre

.

Gayet güzel olmuş afiyet olsun.

kahvalti(08:00)
1 bardak soguk dogal inek sütü (1yk kakaolu sekersiz)
1 muz

saat(13:00)
3 adet ceviz

saat(15:30)
1 büyük portakal

aksam(18:05)
1 tabak kapuska,
100 gr yogurt

spor yok, su cok cok az. :25::25:

Çok az olmamış mı menün ?

Canım geçmiş olsun . zayıflanam için söylemiyorum sağlığın için doktorun tavsiyelerini izle. Aynen dediğin gibi kötü kolestrolü yen :13: Zaten yasakladığı şeyler sağlıksız olanlar , hazır katkı maddeli ürünler hepimize zararlı malesef. Yürüyüşte iyi gelecektir eminim sana :)

Sabah kahvaltını zaten ayarlarsın canım belki kepekli tost veya yarım simit gibi dışardan bir şeyler yiyebilirsin. öğlen ve akşam da çorba salata / tavuk salata vs tüket. Aman diyim fastfood tüketme. Karatay hoca , lahmacun ve ayrana da izin veriyor lahmacunun hamuru ince olduğundan. Ara öğünler için de çantanda meyve veya kuruyemiş bulundurabilirsin . Veya süt alıp içebilirsin.

Güzel bir menü Kaptan. Öğleden sonraki ara öğünde midenin kazınma sebebinin elma olduğunu düşündüm. Elma beni hep acıktırmıştır.Sende nasıl etki yapar bilmiyorum ama :34:

Ne yazık ki tamamen engelleyebileceğimi zannetmiyorum fast foodu. Eşim burada ben yemiyoruö diye hiç yemiyor. Orada da yememesine kıyamıyorum ama oldukça az tutmaya çalışacağım.

midemi usuttum sanirim, iki gundur midem agriyor, bugun ozellikle fena. gecmezse sabah saglik merkezine gidecegim. (doktora gitmeyi de hic sevmiyorum ya :50:) menu de mide agrisindan dolayi duzensiz oldu.

sabah: iki dilim etimek, sanirim yaklasik 50 gr lor, 1 yumurta, 5-6 kokteyl domates, bir salatalik

ara: 10 gr badem, bir avuc kuru uzum

ara: 1 avuc sari leblebi

ara: bir elma, 200 gr yagsiz yogurt

ara: 1 muz, bir greyfurt, bir parca bitter cikolata

ara: bir kase bol sutlu nesfit

su: 2 litreyi kesin gecti, sirf ofiste 1.5 litre ictim. yurtta da birkac bardak ictim.

spor: 20 dk yuruyus, 25 dk bisiklet.

Afiyet olsun gayet dengeli olmuş.
kızlaaar, 4 km daha yürüyüp gelerek bugünkü sporumu toplamda 8 km yürüyüş ile tamamladım...ve inanılmaz iyi hissediyorum maşallah:nazar::nazar::nazar: yarın ola hayrola artık bakalım aynı performansı yarın da sergileyebilecek miyim....:16:

Harikasın Luci.

Evet iddia atıyorum ortaya Luci bu hafta 2.8 kg verecek diyorum. Var mı arttıran:1:

Menümü de yazayım kızlar .

Sabah :

- Yarım bazlama
- 1 dilim peynir
- Yarım domates

Akşam :

- 2 parmak köfte
- 2 Nugget
- 3 soğan halkası
( Hepsini fırında yaptım. Eşime kızarttım. Yanındaki patates kızartmasından da hiç yemedim. )
- Salata
- 2 kaşık yoğurt

Suyum az oldu hemen biraz daha içeyim.

70 dakika da yürüyüşüm var.

Menümü de yazayım kızlar .

Sabah :

- Yarım bazlama
- 1 dilim peynir
- Yarım domates

Akşam :

- 2 parmak köfte
- 2 Nugget
- 3 soğan halkası
( Hepsini fırında yaptım. Eşime kızarttım. Yanındaki patates kızartmasından da hiç yemedim. )
- Salata
- 2 kaşık yoğurt

Suyum az oldu hemen biraz daha içeyim.

70 dakika da yürüyüşüm var.

Bravooooo, akşam yemeğinde gösterdiğin üstün başarıyı ayakta alkışlıyorum :46::46::27::27::27:

Arkadaş bu insanlar yediği her yemeği neden resimleyip paylaşırki :27: üstelik sağlıksızlar, salata ızgara vb sağlıklı gıdalar olsa hadi neyseeeeee :27::27::27::27:

Yemek paylaşımlarını görünce 3 kere yutkunup hemen burayı açıyorumm Yaşasın :kkk: :40: :9::9:

.

Bravooooo, akşam yemeğinde gösterdiğin üstün başarıyı ayakta alkışlıyorum :46::46::27::27::27:

Size verdiğim söz sayesinde yoksa kesin ucundan tırtıklardım.

Arkadaş bu insanlar yediği her yemeği neden resimleyip paylaşırki :27: üstelik sağlıksızlar, salata ızgara vb sağlıklı gıdalar olsa hadi neyseeeeee :27::27::27::27:

Yemek paylaşımlarını görünce 3 kere yutkunup hemen burayı açıyorumm Yaşasın :kkk: :40: :9::9:

.

Ayy Gamze bu sitenin hatunları da pek marifetli bayılıyorum yaptıklarına ama bu sıralarda canım istemiyor.

Size verdiğim söz sayesinde yoksa kesin ucundan tırtıklardım.

Ayy Gamze bu sitenin hatunları da pek marifetli bayılıyorum yaptıklarına ama bu sıralarda canım istemiyor.

:1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Hadiii uyuyak taaa sabah çabuk olsun :27::27::27::27: kahvaltı zamanı gelsin hahahhahahaha :39::39::39::39:

Harikasın Luci.Evet iddia atıyorum ortaya Luci bu hafta 2.8 kg verecek diyorum. Var mı arttıran:1:

teşekkür ederim tatlım...yahu benim üzerimden neden iddiaya giriyorsunuz olan bana olacak, kabul etmiyorum ben bu iddiayı :))))):33::33::33::27::27::27::37::37::37:

sevgili takım arkadaşlarıma, başka takımlardan burada neler oluyor acep diye kafasını uzatanlara, gıgıl amcadan bulup bi bakıp çıkayım diyen ziyaretçilere-gelen geçenlere, acep beni de alırlar mı aralarına ya da ammannn bunlarınki de iş mi diyenlere, herkeslere günaydınlaaarrrrrrrr, musmutlu, keyifli, güneşli, az kalorili, bol diyetli, sporun olduğu, kaçamağın akıllardan kovulduğu bir gün dileriiiimmmmmm :) :33::33::33:

sevgili takım arkadaşlarıma, başka takımlardan burada neler oluyor acep diye kafasını uzatanlara, gıgıl amcadan bulup bi bakıp çıkayım diyen ziyaretçilere-gelen geçenlere, acep beni de alırlar mı aralarına ya da ammannn bunlarınki de iş mi diyenlere, herkeslere günaydınlaaarrrrrrrr, musmutlu, keyifli, güneşli, az kalorili, bol diyetli, sporun olduğu, kaçamağın akıllardan kovulduğu bir gün dileriiiimmmmmm :) :33::33::33:

hahahahhaha haleee jaleee gibi olmuş buuu :27::27::27: günaydınnnnnnnnnnnnnn, çok mutlu bir gün olsun inşaallahh :46::46::46:

hahahahhaha haleee jaleee gibi olmuş buuu :27::27::27: günaydınnnnnnnnnnnnnn, çok mutlu bir gün olsun inşaallahh :46::46::46:

saol tatlım, inşalllah çoook güzel, keyifli, bol kazançlı bir gün olsun. Sana da hayırlı işler dilerim, Rabbim zihin açıklığı versin de bebişleri güzel güzel eğit :P:27::27::27:

saol tatlım, inşalllah çoook güzel, keyifli, bol kazançlı bir gün olsun. Sana da hayırlı işler dilerim, Rabbim zihin açıklığı versin de bebişleri güzel güzel eğit :P:27::27::27:

Amin canım benimm, regl olucam yaa hiç keyfim yok inan ama bu keyifsizlik hiç bir şeye engel olamaz.. :30::30::30: ödemlerim oluşmaya başladı, bu gün maydonoz suyu içmeye başlamak istiyorum..normal karatay tarzı beslenmeye başladım bu hafta..bakalım hayırlısı canım..ama gerçekten insanın karnı nasıl güzel doyuyor :27:

Amin canım benimm, regl olucam yaa hiç keyfim yok inan ama bu keyifsizlik hiç bir şeye engel olamaz.. :30::30::30: ödemlerim oluşmaya başladı, bu gün maydonoz suyu içmeye başlamak istiyorum..normal karatay tarzı beslenmeye başladım bu hafta..bakalım hayırlısı canım..ama gerçekten insanın karnı nasıl güzel doyuyor :27:

aynen, karatay müthiş de haftada 1 kilo verdiriyor :( bu hafta ben daha çok vermek istiyorum Allahın izni ile, ama bakalım kısmet.... bu arada kendime önceki ve sonraki yaptım 42 gün önceki ve 42 gün sonraki acayip şaşırdım :) özelden gönderebilecek olsaydım gönderirdim ama özelden foto gönderilmiyooor :(

aynen, karatay müthiş de haftada 1 kilo verdiriyor :( bu hafta ben daha çok vermek istiyorum Allahın izni ile, ama bakalım kısmet.... bu arada kendime önceki ve sonraki yaptım 42 gün önceki ve 42 gün sonraki acayip şaşırdım :) özelden gönderebilecek olsaydım gönderirdim ama özelden foto gönderilmiyooor :(

abowwwwww, albüme koy hemen sil balımmmm :27::27::27:

kızlar ders çalışıyorum haftasonu sınavım var ben izin almak istiyorum ikisine birden konsantre olamıyorum hafta sonundan sonra inş tekrardan güzel bir başlangıç olur

Back
X