• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

amanın gamzem kıtlıktan mı çıktın yavru kuşum bunlar ne böyleee.... benim diyete başlamadığım dönemlerdeki beslenmeme dönmüş bu :) kek, bisküi, çikolata fazla olmuş...2 pk de cips:53: oooo büyük boy olmadıklarını düşünüyorum...neettin sen kuzum evet hemen kampa giriyoruz:) vallahi gözlerim açıldı menünü okudukça...ben bi şey yememişim ki yahu:)

hahahahahahah ben camışım beeee :27: :26::26::26: sanki ne vardı o kadar yiyecek, yiyip yiyip ağladım, regl oldum yaa psikolojimde bozuk tabii :27::27::27: bu gün normale döndüm amaaa :46::46::46::46::46::46:

ahahahaaa kız bu neeeeee yememiş öldürmüşsün maşallahhhhh

benim haftasonum o kadarda kötü değildi yavv hatta hiç kötü değildi sadwce su eksiğim vardı

offffffffffffffffffffffffff pisss kampaa girdimm pisssssssssssssss :27::27::27::27:

yanlış hatılamıyorsammmmmmm luci benim bodymmm hıhhhh:1::1::1:

Luciiiiiiii öyle değil mi konuşşşş

canım gamzemin yediklerini görmedin mi, konuşmaya gerek mi var :) konuşacak halim kalmadı menüyü okuyunca ben de cozuttum diye çıldırma aşamasındaydım, rahatladım vallahi gamzemin menüsünü görünce :)

canım bekunis bağırsakları boşaltmak için bi ilaç ama oldukça etkili bir ilaç normalde içmem ama dün yediklerimi atmak istedim vücudumdan, acayip de işe yaradı:52::27: en son 3-4 sene önce doktor verdiğinde içmiştim aklıma geldi dün akşam....

Duuu bakalımmm, bukiniss amcaylaa ben de bir tanışayımmm :27::27::27: doktorun teki diyor kii, sindirim sistemi iyi çalışan biri neden diyet yapsın kii :26::26:

hahahahahahah ben camışım beeee :27: :26::26::26: sanki ne vardı o kadar yiyecek, yiyip yiyip ağladım, regl oldum yaa psikolojimde bozuk tabii :27::27::27: bu gün normale döndüm amaaa :46::46::46::46::46::46:

offffffffffffffffffffffffff pisss kampaa girdimm pisssssssssssssss :27::27::27::27:

kıyamam sana, öyle deme bebişim, afiyet şeker olsun...canın istemiş yemişsin...sen fazlası ile hak ediyorsun...insanın verecek 1 kilo fazlası olunca cozutmayı da hakediyor gülüm... benim daha var 5-6 kilo...cozutma hakkını vermiyorum kendime

canım gamzemin yediklerini görmedin mi, konuşmaya gerek mi var :) konuşacak halim kalmadı menüyü okuyunca ben de cozuttum diye çıldırma aşamasındaydım, rahatladım vallahi gamzemin menüsünü görünce :)

Önümüzde ki maçlara bakarım bennn :27::27: kaldı ki ben bunu bir kaç haftadır hep yapıyorumm :33: nasıl dengeliyorum cumayaaa :27: bu hafta da dengelerim EWEL ALLAH :129::129::129::129::129:

Duuu bakalımmm, bukiniss amcaylaa ben de bir tanışayımmm :27::27::27: doktorun teki diyor kii, sindirim sistemi iyi çalışan biri neden diyet yapsın kii :26::26:

tanışma kuzum tanışma...gerçi reçetesiz 3 tl ye satılan bi ilaç ama çok etkili...geçmişte doktor vermeseydi ben de kullanmazdım...dün çok yiyip şişince kurtulmak istedim sadece...doktora danışmadan alma sen yine de...karın ağrısı da yapıyor....ve inanılmaz bir boşaltım gerçekleşiyor...belki de ameliyat öncesi falan kullanılıyordur. ben de çok etkili oluyor ya da çok ama çok nadir içtiğimden bilemiyorum ki...sen yine de tanışma boşver :)

Önümüzde ki maçlara bakarım bennn :27::27: kaldı ki ben bunu bir kaç haftadır hep yapıyorumm :33: nasıl dengeliyorum cumayaaa :27: bu hafta da dengelerim EWEL ALLAH :129::129::129::129::129:

dengeleyeceğinden hiç şüphem yok tatlım.... sıkma canını...bakalım ben ne halt edeceğim, toparlamam lazım malum reglim yemiyorum ama yemek istiyorum...bu da sakıncalı bi durum

tanışma kuzum tanışma...gerçi reçetesiz 3 tl ye satılan bi ilaç ama çok etkili...geçmişte doktor vermeseydi ben de kullanmazdım...dün çok yiyip şişince kurtulmak istedim sadece...doktora danışmadan alma sen yine de...karın ağrısı da yapıyor....ve inanılmaz bir boşaltım gerçekleşiyor...belki de ameliyat öncesi falan kullanılıyordur. ben de çok etkili oluyor ya da çok ama çok nadir içtiğimden bilemiyorum ki...sen yine de tanışma boşver :)

Enteresan :27::27::27::27::27::27:

ay kız öylede deme canın çekmiş yemişsin işte

bende kendi ediklerimi görmezden geldim

sindirim sisteminin iyi çalışması neye bağlıymış acabaaaa ???

Sağlıklı yaşama sağlıklı beslenmeye ee biz ne yapıyorum sağlıklı besleniyoruz.

O amcanın sindirimi iyi heralde

:1::1::1:

ay kız öylede deme canın çekmiş yemişsin işte

bende kendi ediklerimi görmezden geldim

sindirim sisteminin iyi çalışması neye bağlıymış acabaaaa ???

Sağlıklı yaşama sağlıklı beslenmeye ee biz ne yapıyorum sağlıklı besleniyoruz.

O amcanın sindirimi iyi heralde

:1::1::1:

Yaa çok enteresann diyor kii vucudun aklına uyun :27::27::27: neyin kafasını yaşıyor acaba gerçekten deee :27::27:

O değilde 230 kilo veren adamı gördünüz müü :52::52::52: ne bir operasyon geçirmiş nede bişii :52::52:

Pardon 203 kilo vermiş, kitap yazmış bir de ardındann :nazar::nazar::nazar::nazar: :46::46::46::46::46::46:

neyyyy 203 kilo mu? Amman sen koru Yarabbi...sarkmıştır her yeri yaaa, operasyonsuz nasıl olmuş o iş...tamam kilo verilir de ya sonrası? bu arada bekunisin prospektüsünü okudum canım, abartmışım biraz eczacınıza danışarak kullanabilirsiniz diyor...ben de etkili ya, çok etkili sanmışım sanırım :)

neyyyy 203 kilo mu? Amman sen koru Yarabbi...sarkmıştır her yeri yaaa, operasyonsuz nasıl olmuş o iş...tamam kilo verilir de ya sonrası? bu arada bekunisin prospektüsünü okudum canım, abartmışım biraz eczacınıza danışarak kullanabilirsiniz diyor...ben de etkili ya, çok etkili sanmışım sanırım :)

Çok spor yapmış canımm, roportaj yaptılar..yürüdü etti ama sarkmış gibi durmuyor du, o pantolonunu bir görsen, tek bacağına sığıyor yer bile kalıyor.. bir de illla 3 öğün diyorr, ara öğünleri terkedin diyor..

hey maşalllahhhhh

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Çok spor yapmış canımm, roportaj yaptılar..yürüdü etti ama sarkmış gibi durmuyor du, o pantolonunu bir görsen, tek bacağına sığıyor yer bile kalıyor.. bir de illla 3 öğün diyorr, ara öğünleri terkedin diyor..

canan hocayı tanıdığımdan itibaren ben 3 öğün devam ediyorum zaten çok şükür...ara öğün bende kilo yapıyor...sporda yapsa 200 kilo ve tatlım o göbek falan mutlaka sarkmıştır...Allah yardımcısı olsun

Valla eşimle anlaşamamak için hiç bir nedenimiz yok ama anlaşamıyoruz konuşmaya kalkınca konuşmuyor hiç h
diyip duruyor yaza kadar düzelmezse ihtar verdim boşanıcam çocuğumun huzursuz bir evde yaşamasını istemiyorum

evli değilim ama gözlemlediğim kadarıyla evliliği sekteye uğratan en önemli sebeplerden biri iletişim problemi...
eşinin tavırlarından şunu anlıyorum yanlış da düşünüyor olabilirim sadece senin yazdıklarına istinaden bunu yazacağım :
eşin sana psikolojik baskı uyguluyor ve senin kendine olan güvenini zedeliyor
bence sen tavrını koymalısın ben buyum beğeniyorsan böyle beğen diye... mezoterapiymiş kiloymuş bunlar bahane seven insan her haliyle sever kaldı ki sen ona nur topu gibi sağlıklı bir evlat vermişsin annelik çok kutsaldır bunun kıymetini bilemeyecek kadar anlayışsızsa bu senin kabahatin değil lütfen kendine yüklenmekten vazgeç
tabii ki ayrıl boşan diyemem bir yuva kolay kurulmuyor sonuçta - bence otur ve ciddi olup dinlemesini sağlamaya çalış ben bu evliliğin bu şekilde gitmesinden hoşnut değilim sen evliliğimiz hakkında ne düşünüyorsun diye bir sor
o seni belli kalıplara sokmaya çalışıyor ve bunun altında eziliyorsun gibime geliyor - bence evlilik saygıyla olur sevgi aşk olmasa da... birbirlerini olduğu haliyle kabul etmek ve sevmek...

Liliciğimmmm, hoş geldin arkadaşım, özlettinn :54: :16:

Arkadaşlar bu arada Sevda acayip temizliğe başlamış bulunuyor, boya badana süper oluyor..ben de ondan heveslendim biraz temizlik yapayım dedim :27: tabiki benim ki su temizliği :27: okula gidene kadar iş yapacağım ama öncesinde aklımın ve yüreğimin sizlerle olduğunu belirtmek istedim, sizi seviyorum kiii :16::16::16:

.
Hoşbuldum arkadaşımmm uzun uzun yazmışsın maşallah:1:
Bu arada Sevdaya da maşallah hayırlı uğurlu olsun güle güle kirletsin :34:

geçmiş olsun kaptanım sana ve oğlışuna.. bu havalar insanı çarpıyor yaa..bende direniyorum hasta olmamak için :50:

merhaba hoşgeldin aramıza tam muhabbet kuramadık sen geldin ben gittim falan - hamilesin sanırım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sağlığına dikkat et ama aç da kalma:34:

sonunda bitti yaaa canım inşallah yeni bakıcın iyi çıkar çok zor bir durum ben iyi bilirim tatlım

kızlar yarış acaip hız kazanmöış ben haftasıonu cozuttum doğal olarak ama bugün düzene giriyorum inşallah cuma gün saat 3 gibi iyice kötü oldum eve gittim bir yattım ctesi pazar öğlene kadar yataktan kalkmadım doğru dürüst bişey yapmadım ama allaha şükür bugün iyice gibiyim sabahleyin de oğlumun endokrin ve gasrto kontrolleri vardı sabah 8 de hastanedeydik koştur koştur canımız çıktı oğlanı bıraktım eve geldim kusura bakmayın yaa bu bademcikler mahvetti beni
hm cim sınavın çok iyi geçmemesine üzüldüm tatlım inş iyi bir sonuç alırsın

lily cim sende hoşgeldin
yuzey cim canım sen mne zaman izne yarılmak istiyorsun öyle bişey okudum sanki
kızlar gözlerim çok ağrıyor gene gelirim okurken helak oldum geçmişi
Kaptan çok çok geçmiş olsun sana... ve oğluşuna tabii...

benimde bugün 2.ayımmm :52:

:1::1: ver gazı lucim ver gazıı

canım öncelikle umarım güzel bir sonuç alırsın.

bizim şirkette sınava giren kişilerden duydum

Sınavın iptali için imza toplanıyormuş .

İstanbulda hem trafik,nevruz kutlamaları ve seçim arabalarının görselliği yüzünden geç kalanlar olmuş.

İçeriğini net bilmiyorum sadece imza toplandığını biliyorum bilgin olsun

ohhh misss şu aralar evde olmayı yani çalışmamayı evimle ilgilenmeyi ne çok istiyorum bir bilsennn

tatlım yotubeda var tek parça

bak burda

http://www.youtube.com/watch?v=3akepGSMWsQ

kk da da bunun için bir forum var. Bayaaa faydasını gören olmuş düzenli yapabileceiğimi bilsem bende başlıcam ama suan değil biraz daha zamnım var

detoks dan kastın nedir canım bende bi bakım o dediğine ???

canım benim umarım uygun bir bakıcı bulursun ben annelik duygusunu tatmadan korkutuyor beni bu durumlar

Lilycim öncelikle hoşgeldinnn

Geçmiş olsun ve tebrik ederim canım.

Anlattıgıngi,bi bir ortamda anlattıgın gibi günlerini geçirmişsin harikaa vede eksileri gördüğünü söylemişsin bravo tatlım :46:

Bu arada masa konusunda kesinlikle bende sana katılıyorum.

Bir gün benimde masama biri oturmuş ertesi gün bir geldim hani bu gelinle damadın içinde olduğu fanus gibi bir biblo varya onun noel babalısı vardı çok sevdiğim bir arkadaşımın hediyesi. Onu kırmışlar birde kırıklarını toplayıp pc kasamın üstüne koymuslar. Sinirden ortalığı ayağa kaldırdım
Yaptığı 2 hata var biri yönetici masasına oturmak diğeri bana ait eşyayı kırmak. Delirdim.
Düzgün bir dille söylese sorun değil ama yaptığı terbiyesizlikti.
O yüzden seni anlıyorum canım yaa

Canım kıyamam yaa bu iş sana ii gelecek ama toparlar kafanı dağıtmış olursun

Çalışmadığın zaman sorunlara daha çok takılıyorsun emin ol

Umarım herşey yoluna girer

çok şükür handecim s en nasılsın

tatlım hoşgeldin hoş gittin maşallahhh :1::1:

Kaptancım hoşgeldinnn

Öncelikle geçmiş olsunn

Evet izine ayrılmak istiyordum ancak arkadaşlarla 2 haftalık yarışa girdik bu nedenle erteliyorum :1::1::1:

Kilo vermem durduğu için biraz toparlım istedim bakalım bu haftaya göre olmazsa yine talep edebilirim uygunsa o zaman konuşuuz olur mu ??

Aaa geç kaldıkları için mi iptal istiyorlarmış Zeynep ?
Bilemedim ki nasıl olur valla ben razıyım sorarlarsa :1:

İnşallah düzelir tabide çabasını görmem lazım.sorunu bence beni beğenmiyor en azından öyle yansıtıyor takmış pantolon iğrenç duruyor bacakların çok kötü boyun kısa hep böyle.belki evet vucudum güzel değil ama benim çok güzel b,r yüzüm var,zayıflayıncada değişir dedim son 10 kilom bacaklarımada mayısa kadar mezoterapi yaptırıcam üstüme ne düşüyorsa yapıcam,

Ahh durumdacım onun için neden sen kendini değiştirmeye çalışıyorsun ? Beğenecekse böyle beğensin seni, o 200 kg olsa bile sen onu beğenmez misin ? Açıkçası ben sevdiğim insan ne olursa olsun kalbim ile görürüm ve sevgi böyle bir şey olmalı bence, acaba niye böyle yapıyor eşin ..

herkese merhaba...hava miss yaa...beni bu havalar mahvetti :)

kaptancım haftasonu ben de cozutmuş durumdayım, istemeye istemeye toparlanmaya çalışıyorum güç oluyor vallahi... bi de reglim, bulduğum her şeyi yiyesim var...sana ve oğluşuna da geçmiş olsun...dikkat edin kendinize...hakkaten ne çok hasta oldun sen bu kış...dikkat mi edemiyorsun kendine koşuşturmalardan acaba..amman dikkat

durumdacım hoşgeldin tatlım...bakıcın gitmiş yenisi geliyormuş...hayırlısı canım inşallah memnun kalırsın yeni gelenden....

gamzeem evet yeter artık şu kaçamaklar... silkelenmek lazım..neyse 2 haftamız var, 2 haftada gider bu fazlalıklar Allah'ın izni ile....

hmcim hoşgeldin tatlım...gelmiş geçmiş olsun atlattın sonunda sınavı..inşallah Allah gönlüne göre versin canım...bakarsın iyi bir sonuç gelir

zeynebim valla gaz vermeye çalışıyorum ama sizden önce kendime :) giremedim henüz diyet moduna...hafta sonu cozuttum dediğim de cmt 1000 pazar 900 kalori almışım benim cozutmam bu..ama reglden dolayı çok şiş hissediyorum ödem var vücudumda farkındayım...alyansımı orta parmağıma takmaya başlamıştım uzun zaman önce hatta geçen hafta orta parmağımdan da düşüp gidiyordu...bugün orta parmağı sıkıyor...bu da ödemin en güzel habercisi:)

haftasonu cozuttum derken helvalar tahinler ızgaralar vs her şeyi yedim ama çok şükür mide küçülmüş sanırım porsiyonlar ufak ufaktı hep...zaten kilo almaktan da korkuyorum artık o sebeple hala kontrollüyüm ama mesela hiç ekmek yemediğim için h.sonu yediğim 1/2 dilim ekmek bile bana cozutmuşum gibi geliyor... neyse bugün de güne pek iyi başlayamadım başladım da sonra yine bir şeyler oldu... öğle yemeğinde 2 kanat ızgara, 2 ufak çiğköfte ve yağsız tuzsuz marul salata benim için abartı...diyetim için abartı o sebeple mutsuz ve huzursuz oldum...neyse akşam yürüyüşlerine başlıyoruz eşimle bugün yine akşamı cacık ile atlatırsam bugünü kurtarırım sanırım

lilycim dönmüşsün, hoşgeldin aramıza... - ile gelmen de ayrı bir güzellik, tebrikler...

gamzem sevdama da çook selam öpüyorum hepinizi :):16:

Ben de bakarsın diye bekliyorum Lucim de pek iyi mutlu değilim ..

Maşallah güzel çeşitli yemişsin :1:

lilycim hosgeldin, valla fazla bisi olmadi gecen hafta. ozetlersek herhalde bi tek takim ici yarislar kaliyor onemli madde olarak. onun disinda takim olarak 2. olduk, ben 1.2 verdim, 87.3 oldum :) ebbiss'le aramizda 1 kilo var, bu hafta degilse de haftaya onu gecicem insallah. sonra da hm'yi gecicem :P

Aaa hatuna bak bana göz dikti :1:
Buyur geç şekerim ben karar sürecindeyim :1:

canım bekunis bağırsakları boşaltmak için bi ilaç ama oldukça etkili bir ilaç normalde içmem ama dün yediklerimi atmak istedim vücudumdan, acayip de işe yaradı:52::27: en son 3-4 sene önce doktor verdiğinde içmiştim aklıma geldi dün akşam....

Ayy bekunis, aman dikkat tabi nadir kullanıyorsundur da, Lucim ben bir dönem öyle bir kabız oldum ki inan 15 gün oldu, 2 bekuns içip işe yaramıyordu, çok zordu ..

Sabah haberlerinde mi izledin Gamze ?

Menüm :56::56:

Sabah: 1 kk peynir
1 kayısı

Öğle: 1 kase yoğurt

Ara: 3 kuru kayısı

Akşam: 1 büyük yeşil salata
1 kk peynir (üzerine)

Spor: 65 dk. yürüyüş 2-3 saat ev işi
Su: 14 bardak

Dip Not: dengeleme menüsüdür, çok fazla yediğim için çok fazla katı diyet yapacağım (zaten yemeye halim de yok)

Arkadaşlar yemeğimi yiyip okula gideceğim, geldiğimde yazarım, belki gelince spor da yapabilirim :27::27::27:

.

Back
X