herkese merhaba...hava miss yaa...beni bu havalar mahvetti :)
kaptancım haftasonu ben de cozutmuş durumdayım, istemeye istemeye toparlanmaya çalışıyorum güç oluyor vallahi... bi de reglim, bulduğum her şeyi yiyesim var...sana ve oğluşuna da geçmiş olsun...dikkat edin kendinize...hakkaten ne çok hasta oldun sen bu kış...dikkat mi edemiyorsun kendine koşuşturmalardan acaba..amman dikkat
durumdacım hoşgeldin tatlım...bakıcın gitmiş yenisi geliyormuş...hayırlısı canım inşallah memnun kalırsın yeni gelenden....
gamzeem evet yeter artık şu kaçamaklar... silkelenmek lazım..neyse 2 haftamız var, 2 haftada gider bu fazlalıklar Allah'ın izni ile....
hmcim hoşgeldin tatlım...gelmiş geçmiş olsun atlattın sonunda sınavı..inşallah Allah gönlüne göre versin canım...bakarsın iyi bir sonuç gelir
zeynebim valla gaz vermeye çalışıyorum ama sizden önce kendime :) giremedim henüz diyet moduna...hafta sonu cozuttum dediğim de cmt 1000 pazar 900 kalori almışım benim cozutmam bu..ama reglden dolayı çok şiş hissediyorum ödem var vücudumda farkındayım...alyansımı orta parmağıma takmaya başlamıştım uzun zaman önce hatta geçen hafta orta parmağımdan da düşüp gidiyordu...bugün orta parmağı sıkıyor...bu da ödemin en güzel habercisi:)
haftasonu cozuttum derken helvalar tahinler ızgaralar vs her şeyi yedim ama çok şükür mide küçülmüş sanırım porsiyonlar ufak ufaktı hep...zaten kilo almaktan da korkuyorum artık o sebeple hala kontrollüyüm ama mesela hiç ekmek yemediğim için h.sonu yediğim 1/2 dilim ekmek bile bana cozutmuşum gibi geliyor... neyse bugün de güne pek iyi başlayamadım başladım da sonra yine bir şeyler oldu... öğle yemeğinde 2 kanat ızgara, 2 ufak çiğköfte ve yağsız tuzsuz marul salata benim için abartı...diyetim için abartı o sebeple mutsuz ve huzursuz oldum...neyse akşam yürüyüşlerine başlıyoruz eşimle bugün yine akşamı cacık ile atlatırsam bugünü kurtarırım sanırım
lilycim dönmüşsün, hoşgeldin aramıza... - ile gelmen de ayrı bir güzellik, tebrikler...
gamzem sevdama da çook selam öpüyorum hepinizi :)