Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1porsiyon için kb değeri:
yoğurtlu semiz salatası:4
mantar çorbası:15
tarhana çorbası:17
Domates çorbası: 16
Şehriye çorbası: 17
Mercimek " :18
Ispanak yemeği: 20
Kabak y.:4
Karnabahar y.:6
9 tane lahana dolması: 18
Mantar sote: 18
Patlıcan 1 tane :4
Pırasa y.:8
Bezelye y.:20
Taze fasulye .: 7
Yeşil biber 1 tane:1
1 tane biber dolması :14
100 gr pilav: 20
100 gr makarna : 35
100 gr börek :65
4 kasık nohut-kurufasulye:8
1sogan:10
bulgur pilavı 1por.:14
Ciğer 200 gr.:6

benim listem böyle bu haliyle akşam yemeği eklenmiş olarak 77 puan(birim) 117 gr karbonhidrat ediyor :KK52:

bugün zayıflayamıyorum yani :KK48: kilo da almıyorum. sabit :stop:

Eklentiler

• listem.webp
    listem.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 54
1 bardak süt :4
1 " ayran : Küçük :2 Büyük bardak 4
1 çorba kaşığı sirke :1
1 " " Ketçap:4
1 " " mayonez:1
1 çay " bal:8
1 " " reçel:2
1 küçük kare çklata :5
bir bazlama :15
1 kandil simidi : 15
1 dilim beyaz ekmek : 12
1 " kızarmış beyaz ekmek :6
1 bisküvi:4
1 simit :25
kare tost ekmeği :10
Kızarmış kare tost ekmeği:5
1 çay kaşığı şeker :12
1 yufka :36
1 kır pidesi : 30
1 lahmacun : 20
1 poğaça : 18

bendekiler bunlar kızlar burada olmayanı da netten bakıyorum..

Ay ben de bugun hurma sagolsun, baya saglam kb puani almisim. Neyse bunu ogrendigim iyi oldu, hayat tarzimi buna ayarlayabilirim ben :)

Aklima da yatti :)

http://ebruakin.kadinlarkulubu.com.tr/2008/03/karbonhidrat-diyeti-yeizayfla.html?m=1
kadın o blogu 2008 de yazmış ve 8 yıl önce diyor..
ben de bu diyeti 2002 senesinde bi gazeteden kesmiş bir hafta yapmış 4,5 kilo vermiştim sporla birlikte.. hatta yaptığım ilk diyet bu benim :KK51: lise 1deydim:confused:

K

Karbonhidratın altında yazan 117 olan doğrusu. Yani 117 kb almışsın 77 değil :KK43:

canım sizin paylaştığınız ve benim paylaştığım listelere göre puanlama yaptığımda 77 puan oluyor bu liste. 117 gr kb alıyorum 77 birim/ünite/puan kb alıyorum yani.. kafa gitti iyice hepimizde :confused:

1 bardak süt :4
1 " ayran : Küçük :2 Büyük bardak 4
1 çorba kaşığı sirke :1
1 " " Ketçap:4
1 " " mayonez:1
1 çay " bal:8
1 " " reçel:2
1 küçük kare çklata :5
bir bazlama :15
1 kandil simidi : 15
1 dilim beyaz ekmek : 12
1 " kızarmış beyaz ekmek :6
1 bisküvi:4
1 simit :25
kare tost ekmeği :10
Kızarmış kare tost ekmeği:5
1 çay kaşığı şeker :12
1 yufka :36
1 kır pidesi : 30
1 lahmacun : 20
1 poğaça : 18

bendekiler bunlar kızlar burada olmayanı da netten bakıyorum..

muskacım bak benim listemde bir bardak yarım yağlı süt var 15,51 gr kb ama senin bu listende puanı kaç: 4

anladın mı demek istediğimi benim o_O

Eklentiler

• 29.06.webp
    29.06.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 43
canım sizin paylaştığınız ve benim paylaştığım listelere göre puanlama yaptığımda 77 puan oluyor bu liste. 117 gr kb alıyorum 77 birim/ünite/puan kb alıyorum yani.. kafa gitti iyice hepimizde :confused:
Valla gitti ama benim yüzümden değil:KK12: şu gramları karıştırmasanız anlıcam sizi :KK34:
muskacım bak benim listemde bir bardak yarım yağlı süt var 15,51 gr kb ama senin bu listende puanı kaç: 4

anladın mı demek istediğimi benim o_O
Anladım şimdi anladım işte bana desenki 1 bardak y.y.süt 4 anlıcam bardagın gramajını yazınca bende herşey karışıyo :KK48:
ne diyo bunlar ya modunda oluyorum:confused:

Ya bu dogru mu? Inanamiyorum, daha da hurma agzima surmem :KK43:

Blanchecim, o trabzon hurması olmasın?

ciddi misiniz ya :KK57: ama 50 gr çok az o zaman :KK64:

ben de karbonhidrat puanı diyeti var ya onu yapıyorsunuz sandım :p

Ondan kilo verdiriyor zaten şekerim.

Ben artik sut ve sut urunleri arklar :KK43:

Aynen ben de.

0 kbliler: Yumurta, ton balığı, et, döner, tavuk, hindi,tavukburger,çeçil peyniri
1 kbliler (100grmında) : 6 çorba kaşığı lor peyniri, salam sosis, sucuk, pastırma, beyaz peynir, kaşar peyniri, 1çorba kaşığı mayonez, 200 gr ekmeksiz köfte,10 zeytin, 20 leblebi, 1 çorba kalığı yoğurt

Muskacım, sanırım bu değerler tam doğru değil.
Örneğin; peynir için 100 gram 1 kb demişsin.
Kutunun arkasındaki değerlerden bakıp, mutfak tartısı ile ölçüp hesapladığımda 1 kibrit kutusu beyaz peynir 1,4 civarında çıkıyor.

Kızlarrrrr acillll fikrinize ihtiyacım var !!!!!!!!!
Aslında öğretmenim fakat bu yıl idarecilik yaptım. Malum öğretmenlere tatil oldu şuan idareciler çalışmaya devam ediyor. Çalıştığım yer kendi memleketim eş durumu atamaları ağustosta. Eşim ve evimse farklı bir ilde. 8-9 saat uzaklıkta. Kısaca durumum bu gelelim asıl soruya :)
Sizce idarecilikten istifa edip yeni memleketime mi gitmeliyim. Oraya eşime evime alışmak için.
Yoksa atamalara kadar rapor izin arada çalışma şeklinde bu süreci geçirmeli miyim. Bilemedim gitti :KK43:

Ben olsam istifa ederdim sanırım hümeyracım ama memnuniyet durumuna bağlı.
İdarecilik bana göre zor. Bir de bayan olunca daha da zor ama önemli olan senin idarecilik mi öğretmenliği mi seçeceğin.
Yoksa az bir süre için beklenebilir.

Ay ben de bugun hurma sagolsun, baya saglam kb puani almisim. Neyse bunu ogrendigim iyi oldu, hayat tarzimi buna ayarlayabilirim ben :)

Aklima da yatti :)

http://ebruakin.kadinlarkulubu.com.tr/2008/03/karbonhidrat-diyeti-yeizayfla.html?m=1

Kesinlikle benim de çok yattı.

Dur daha muskacım bir tam çıtır ol da öyle. :KK45::KK45:
Aman oğlanı tembihle de büyüyüvermesin bir anda.:KK49:
Neyseki daha 13ünde hatunlar elimden geldiğince listelerimi paylaştım, yanlışlar olabilir belki ama o ebru akınınkiler daha yanlış defalarca araştırdım ve kendime göre bir liste yaptım . Benimişime çok yaradı umarım sizin işinizede yarar.

Neyseki daha 13ünde hatunlar elimden geldiğince listelerimi paylaştım, yanlışlar olabilir belki ama o ebru akınınkiler daha yanlış defalarca araştırdım ve kendime göre bir liste yaptım . Benimişime çok yaradı umarım sizin işinizede yarar.

Eline sağlık Muskacım.
Aman dediğimi yanlış anlama, çok güzel yazıyorsun.
Ben yalnızca hesapladığımı belirteyim dedim.
Kaşara bakayım bir arada paketten, gram hesaplayayım.

Blanchecim, o trabzon hurması olmasın?

Ben kudus hurmasi yedim valla bilmem ki :)

Ondan kilo verdiriyor zaten şekerim.

Aynen ben de.

Muskacım, sanırım bu değerler tam doğru değil.
Örneğin; peynir için 100 gram 1 kb demişsin.
Kutunun arkasındaki değerlerden bakıp, mutfak tartısı ile ölçüp hesapladığımda 1 kibrit kutusu beyaz peynir 1,4 civarında çıkıyor.

Ben olsam istifa ederdim sanırım hümeyracım ama memnuniyet durumuna bağlı.
İdarecilik bana göre zor. Bir de bayan olunca daha da zor ama önemli olan senin idarecilik mi öğretmenliği mi seçeceğin.
Yoksa az bir süre için beklenebilir.

Kesinlikle benim de çok yattı.

Back
X