- Konu Sahibi Cherry Mom
- #142.581
ya ben hala anlayamadım, 50 gram mı 50 puan mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye yanlıs anlıım tatlım, bazı urunler oyle markaya gore degisiyor.. Sen bak tabii. Bende peynir ve kasarda ambalaj ustunu az alıyorum.Eline sağlık Muskacım.
Aman dediğimi yanlış anlama, çok güzel yazıyorsun.
Ben yalnızca hesapladığımı belirteyim dedim.
Kaşara bakayım bir arada paketten, gram hesaplayayım.
50 birim diye geciyor canım.ya ben hala anlayamadım, 50 gram mı 50 puan mı?
Niye yanlıs anlıım tatlım, bazı urunler oyle markaya gore degisiyor.. Sen bak tabii. Bende peynir ve kasarda ambalaj ustunu az alıyorum.
50 birim diye geciyor canım.
1-2 sayfa once bebdeki butun degerleri yazdım canımPeki birim nasıl hesaplanıyor? Direkt hzır listelerden mi bulmamız gerek?
Kız neyi boluyon 15 e?ok simdi internetten baktım da 15'e bölün diyor
ya ben hala anlayamadım, 50 gram mı 50 puan mı?
Pekiiii
Sahur: 1 dilim kızarmıs cavdar ekmegi (5 kb)
1 has.yumurta (0)
1 kofte buyuklugunde yagsız kızarmıstavuk (0)
1 kk peynir (1)
1 kk kasar (1)
İftar:
Yarım kepce y.mercimek (9)
1 corba kasıgı makarna (5)
1. ". ". Yogurt (1)
8\1 pide (17) dayanamadım sıcacıktı..
10 kiraz (9)
Toplam 460 kalori / 48 kb
1 saat yuruyus pideye kurban gitti![]()
Senin muz benim pideyi gecmis gulum. Ya 48 kb sizler icin iyi benim vucut alıstı ya 20-30 a fazla geliyo bakalım yarın tartı da gorecegim sonucu.Bugün ne öğrendim?
Muz çok pis cıss'mış.
Bir de, yedikten sonra değil, yemeden bakmak gerekliymiş.
Yarın 50'nin altında kalınacak. O kadar!
![]()
Cok gecmis olsun canım umarım bu hafta daha iyi gunler gecirirsin.Geçen cuma bildirim yapamadım Üzgünüm kaptanım takım arkadaşlarım
o gün iftar daveti vardı evimde ve kalabalıktı
oğlumun süt alerjisi olduğunu öğrendik haftasonu testler alerjinin verdigi sikintilar derken tekrar girip siteye yazamadımtoplight kaptanım çok mahcubum
Sanirim bu hafta iradeli olup sürekli takıma ugramazsam diskalifiye olacağım
bundan dolayı Eteklerim tutuştu hergün 5 mesaj yazcam inşallah bu takımda olmazsa hiiiicccc kilo veremem çünküüüü
İyiyim ben kendi adıma :)Herkes iyi mi takım arkadaşlarım Nasılsıniz cümleten :)
geçmiş olsun canım öncelikle.. herkesin böyle dönemleri olur herşey üst üste gelir umarım bi sıkıntı yoktur ve devam edersinGeçen cuma bildirim yapamadım Üzgünüm kaptanım takım arkadaşlarım
o gün iftar daveti vardı evimde ve kalabalıktı
oğlumun süt alerjisi olduğunu öğrendik haftasonu testler alerjinin verdigi sikintilar derken tekrar girip siteye yazamadımtoplight kaptanım çok mahcubum
Sanirim bu hafta iradeli olup sürekli takıma ugramazsam diskalifiye olacağım
bundan dolayı Eteklerim tutuştu hergün 5 mesaj yazcam inşallah bu takımda olmazsa hiiiicccc kilo veremem çünküüüü
evet canım ya yeniler öyleYeni gelenlerde istikrarsızlık yapıyo, bi gelen bi daha gelmiyo![]()
Fırsatı bulmusken dinlen canımevet canım ya yeniler öyle
ben de şimdi uyuttum bebeğiyatıcam birazdan
![]()