- 29 Ağustos 2012
- 1.182
- 966
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #142.921
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İmsevalcim, bugün cuma olduğunu bile bile lades demişsin direkt.
çok sağol hedef![]()
misafirlik halleri işte rakibem.. hem eşimin öğrencisinin velisi hem de ilk kez gittim evlerine kadın da ısrarcı çıkınca hiç naza çekemedim kendimi![]()
Şekerim, yıllardır naza çekmedik dimi kendimizi?
Azıcık naza çekme zamanı.
Midem ağrıyor şimdi sorun çıkarmasın de.
Kimse ısrar edemez.
merhaba, bu sabah tartıldım 59,00 kg. indim çıktım bikaç kez belki 58,9 olur diye olmadı!!![]()
o da mantıklışeker var tatlı yiyemem, ülser var yağlı yiyemem
![]()
yarışma p.tesiden cumaya mı? cumadan cumaya mı?
ilk kilom : 61,7 kg
geçen cuma : 59,8 kg
bugün : 59 kg
giden kilo : 0,8 kg
0,8/59,8*100=1,34
hedefcim tartıyı alamadım cadır kampına gecicez 1 hafta sonra sıkıntı olurbugun alıcam bi tartı annemin evinde kalsın :)
kaş a bağlı demre diye bi yerde kekova yarımadası var oraya gidecegiz erkek arkadasımın ilk degil de benim ilk olacak :)Anladım Kollontaicim. Haklısın çadırda zor olabilir.
Bu arada nereye gidecceksiniz çadır kampına?
Şimdiye kadar gittiniz mi ilk mi olacak?
kaş a bağlı demre diye bi yerde kekova yarımadası var oraya gidecegiz erkek arkadasımın ilk degil de benim ilk olacak :)
ya zaten kamping de kalıyosun baana da ilk yapamam gibi geldi ama yapılır ya :) kekova da pansiyonlar da var uygun, yeri begendiysen oylebi tatil de dusunebilirsinFotoğrafa baktım da çok hoş duruyor yer.
Bana da çok ilginç geliyor çadır kampı.
Arada da hevesleniyorum ama eşim yapamazsın sen diyor.
Yine de bir ara yakın mesafede bir yerde denemek lazım.
ya zaten kamping de kalıyosun baana da ilk yapamam gibi geldi ama yapılır ya :) kekova da pansiyonlar da var uygun, yeri begendiysen oylebi tatil de dusunebilirsin
kampinglerde dus tuvalet falan var tabi cok pimpirikliysen olmazDuş- tuvalet olaylarından dolayı yapamayacağımı düşünüyor bizimkisi.
Aman benimkisi nostaljik bir şey olsun düşüncesi kamp için. Seviyorum öyle şeyleri de ondan.
Yoksa, eylülde kendimi mayo giymeye hazır hissedersem tatil planımız hazır.