Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok sağol hedef :KK46::21::KK36::rolleyes:

Ne demek Ameliaacım. :KK60:

misafirlik halleri işte rakibem.. hem eşimin öğrencisinin velisi hem de ilk kez gittim evlerine kadın da ısrarcı çıkınca hiç naza çekemedim kendimi :KK14:

Şekerim, yıllardır naza çekmedik dimi kendimizi?
Azıcık naza çekme zamanı.
Midem ağrıyor şimdi sorun çıkarmasın de.
Kimse ısrar edemez.

hedefcim tartıyı alamadım cadır kampına gecicez 1 hafta sonra sıkıntı olur :( bugun alıcam bi tartı annemin evinde kalsın :)

kaş a bağlı demre diye bi yerde kekova yarımadası var oraya gidecegiz erkek arkadasımın ilk degil de benim ilk olacak :)

Fotoğrafa baktım da çok hoş duruyor yer.
Bana da çok ilginç geliyor çadır kampı.
Arada da hevesleniyorum ama eşim yapamazsın sen diyor.
Yine de bir ara yakın mesafede bir yerde denemek lazım.

Fotoğrafa baktım da çok hoş duruyor yer.
Bana da çok ilginç geliyor çadır kampı.
Arada da hevesleniyorum ama eşim yapamazsın sen diyor.
Yine de bir ara yakın mesafede bir yerde denemek lazım.
ya zaten kamping de kalıyosun baana da ilk yapamam gibi geldi ama yapılır ya :) kekova da pansiyonlar da var uygun, yeri begendiysen oylebi tatil de dusunebilirsin

ya zaten kamping de kalıyosun baana da ilk yapamam gibi geldi ama yapılır ya :) kekova da pansiyonlar da var uygun, yeri begendiysen oylebi tatil de dusunebilirsin

Duş- tuvalet olaylarından dolayı yapamayacağımı düşünüyor bizimkisi.
Aman benimkisi nostaljik bir şey olsun düşüncesi kamp için. Seviyorum öyle şeyleri de ondan.
Yoksa, eylülde kendimi mayo giymeye hazır hissedersem tatil planımız hazır.

Duş- tuvalet olaylarından dolayı yapamayacağımı düşünüyor bizimkisi.
Aman benimkisi nostaljik bir şey olsun düşüncesi kamp için. Seviyorum öyle şeyleri de ondan.
Yoksa, eylülde kendimi mayo giymeye hazır hissedersem tatil planımız hazır.
kampinglerde dus tuvalet falan var tabi cok pimpirikliysen olmaz o_O bakalım biz planı yaptık 12 sinde baslıyo kamp kim tutar beni :KK55:

Back
X