- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #179.601
inşallah kaptanım yaaa ağzın bal yesin:)) bende 76 yı gördüm çok şükür :)canım benim sen de mezun olcan o zaman sende atarsın havanı hiç merak etme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah kaptanım yaaa ağzın bal yesin:)) bende 76 yı gördüm çok şükür :)canım benim sen de mezun olcan o zaman sende atarsın havanı hiç merak etme
canim kaptanim iyiyim siz nasilsiniz?vayyyy blanche tatlım sen nasılsın
betüş tatlım naber hala mı bitter kola yahuu
betüş burda her taraf böyle sen gel gel temiz hava bol yeşillik yarar sana burası:)
evet düşününce şehirdekiler daracık alanlarda nefes bile alamıyorlar malesef bende istanbuldan gelmiş biri olarak bide tekstilde çalışan biri olarak çok zor :)valla cennet gibi mekandasın şahane.........
beyimde pek yakışıklı amannn sefam olsun :)))
evet düşününce şehirdekiler daracık alanlarda nefes bile alamıyorlar malesef bende istanbuldan gelmiş biri olarak bide tekstilde çalışan biri olarak çok zor :)
ooo maşallah bak devamı da gelecek ne güzelinşallah kaptanım yaaa ağzın bal yesin:)) bende 76 yı gördüm çok şükür :)
tatlım yaa bende seni özledim bi buluşamadıkcanim kaptanim iyiyim siz nasilsiniz?
ozledim buralari, valla is guc yogun nolsun iste :)
oo hadi bakalım betüşüm kolay gelsinyoook kız geçmişi yadettim kola içmeyeli 1 yıl olmuştur.... kola yok.... bitterde bu hafta yok....60 olana kadar yok hatta....
selam millet yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler
nasılsınız vakvağım nasıl gidiyor mezuniyet
muskam seninde aynı şekilde
evet bulusalim :) ama kahve icelim yaz geldi yemekler yenmesinooo maşallah bak devamı da gelecek ne güzel
tatlım yaa bende seni özledim bi buluşamadık
oo hadi bakalım betüşüm kolay gelsin
dedi Organik Nilgünben tatlı ihtiyacımı kuru kayısı karşılıyor kızlar bide hani bu doğal olanlar gün kurusu olanlar çok güzel onlardan alın
İyi gidiyor canım, 59'larda geziniyorum. Böyle tutmaya calısacagım artıkselam millet yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler
nasılsınız vakvağım nasıl gidiyor mezuniyet
muskam seninde aynı şekilde
Canım ses ver, cezaları gördün mü görmedin mi :)Kizlar merhaba dun giremedim bizim internette. Sorun vardi ben menumu yazayim
Sabah
Peynir zeytin domates iki dilim ekmek sekrrsiz cay
Ogle
Bi kase corba yogurt corbasi
Aksam
Bi kase corba az bisey yesil fasulye yemegi
2 litre su bi saat yuruyus
naber hava çok güzel ama ben hastayım dışarı çıkıp bi temiz hava alaydım iyiydi...dedi Organik Nilgün
İyi gidiyor canım, 59'larda geziniyorum. Böyle tutmaya calısacagım artık
Sen nasılsın? İşlerin hafifledi mi biraz daha?
Canım ses ver, cezaları gördün mü görmedin mi :)
Menü yazıp kacıyorsun, sonra seni anmadık diye trip atıyosun :))
Çok mu kötüsün ya? Acık hava iyi gelir belki, mis gibi bol oksijennaber hava çok güzel ama ben hastayım dışarı çıkıp bi temiz hava alaydım iyiydi...
ya grip dersinde heryerim ağrıyo kız etlerim dökülüyor ben hayatımda böyle grip olmadım ayak bileklerim dizlerim parmaklarım bile ağrıyo ne biçim gripmiş ilaçlarda fayda etmedi olmadı birazan iyi olursan hafif bi yürüyüş yaparım bide duş üstüne iyi gelir inşallah valla öyle cezamı yapsam diye aklıma takılıyor kız herşeyimde doğal daha ne yicem bilmem :)Çok mu kötüsün ya? Acık hava iyi gelir belki, mis gibi bol oksijen![]()
tavuk şiş iyi yanında bol salata ayran süper benceben öglen 15 dk yürüyeyım ozaman aksama 1 saat kalsın..bu arada öğlen şubece yemege gıdecegız ben ne yesem bılemedım??
sizce corba+1 lahmacunmu
tavuk şiş mi?
yazdan sebzemi dolaba koyarım salçamı kendim yaparım yoğurt süt desen kendimin cunda adasında eşimin halasının zeytinliği var her sene ondan alırız zeytinyağımızı pazardan mevsiminde sebze alırım yumurtam kendi tavuklarımın daha ne olsun diye diye sonunda topikçe buraya taşınacaksınızya grip dersinde heryerim ağrıyo kız etlerim dökülüyor ben hayatımda böyle grip olmadım ayak bileklerim dizlerim parmaklarım bile ağrıyo ne biçim gripmiş ilaçlarda fayda etmedi olmadı birazan iyi olursan hafif bi yürüyüş yaparım bide duş üstüne iyi gelir inşallah valla öyle cezamı yapsam diye aklıma takılıyor kız herşeyimde doğal daha ne yicem bilmem :)
Yok aslında normal günlük spora ek olarak yapılması gerek ya bu cezaların.. qarden 100+ diye dünküne saydım diye demistim muskam
deep_fat'e de o yüzden yürüyüs alternatifi koydum. Saglık sorunu vs yoksa zıplasın çekirgeler![]()
90 ustune zıplamak eziyet canım. Onlara yuruyus cezası yazın bide nilsuba biliyorsun zaten.
dımı bencede tavuk şiş daha mantıklıtavuk şiş iyi yanında bol salata ayran süper bence