Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kız sen millete laf edecegine kendine bak. Simit yicem ceza yazma, kefir içicem ceza yazma diye diye pazarlıkcı oldun cıktın başıma :KK70:
bende bunların kurbanıyım kusan yap dediler yaptım anaaam kimse kalmadı biri der kuşanımsı biri der isveçi bıraktım amma fena satışa geldim ben ya ne yapıyonuz siz bana yahuuuu ne ayaksınız:KK70::KK70::KK70::KK59:

bende bunların kurbanıyım kusan yap dediler yaptım anaaam kimse kalmadı biri der kuşanımsı biri der isveçi bıraktım amma fena satışa geldim ben ya ne yapıyonuz siz bana yahuuuu ne ayaksınız:KK70::KK70::KK70::KK59:
Seninki de tam Kuşhan sayılmaz, aralara dolduruyosun kuru kayısıları :D

Kız sen millete laf edecegine kendine bak. Simit yicem ceza yazma, kefir içicem ceza yazma diye diye pazarlıkcı oldun cıktın başıma :KK70:
tamam smit fena ama kefir laf söylenmez ya bende bırakıyorum ulan kusanı simitte yemicem yarın betüşün diyetine başlıcam :KK70::KK70: acele satış diyeti:KK70::KK70::KK70:

Seni memnun etmek ne hoş canim.. Ve bu demek ki dogru yoldayim kilo vercem. Sabah taryilayim bakalim sabitmi kalacam ekside mi olcam.
Ama sorma annem sıkma yapti. Kizim bile 3 tane yedi. Onlar yerken bakakaldim.olsun dedim. Korumaya gectigim de yerim dedim...
dedim dedim dedim durdum yemedim istee yaa
aklimda kaldi ama:KK43:

dünyanın en acıklı hikayesi :((

Back
X