• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kız sen millete laf edecegine kendine bak. Simit yicem ceza yazma, kefir içicem ceza yazma diye diye pazarlıkcı oldun cıktın başıma :KK70:
bende bunların kurbanıyım kusan yap dediler yaptım anaaam kimse kalmadı biri der kuşanımsı biri der isveçi bıraktım amma fena satışa geldim ben ya ne yapıyonuz siz bana yahuuuu ne ayaksınız:KK70::KK70::KK70::KK59:

bende bunların kurbanıyım kusan yap dediler yaptım anaaam kimse kalmadı biri der kuşanımsı biri der isveçi bıraktım amma fena satışa geldim ben ya ne yapıyonuz siz bana yahuuuu ne ayaksınız:KK70::KK70::KK70::KK59:
Seninki de tam Kuşhan sayılmaz, aralara dolduruyosun kuru kayısıları :D

Kız sen millete laf edecegine kendine bak. Simit yicem ceza yazma, kefir içicem ceza yazma diye diye pazarlıkcı oldun cıktın başıma :KK70:
tamam smit fena ama kefir laf söylenmez ya bende bırakıyorum ulan kusanı simitte yemicem yarın betüşün diyetine başlıcam :KK70::KK70: acele satış diyeti:KK70::KK70::KK70:

yok kız akşam üstü çok acıktım bende ondan hem kuru kayısı yerine simit mi yeseydim:KK70::KK70::KK70:
Bence yarın bi gör tartıyı da ona göre devam et ya da kal, bir de bir ara öğünde 1 kuru kayısı ye yahu e gerek var 2'ye?

Seni memnun etmek ne hoş canim.. Ve bu demek ki dogru yoldayim kilo vercem. Sabah taryilayim bakalim sabitmi kalacam ekside mi olcam.
Ama sorma annem sıkma yapti. Kizim bile 3 tane yedi. Onlar yerken bakakaldim.olsun dedim. Korumaya gectigim de yerim dedim...
dedim dedim dedim durdum yemedim istee yaa
aklimda kaldi ama:KK43:

dünyanın en acıklı hikayesi :((

2 kayısıyada laf ettiniz kızzzz sizz öldürücekmisiniz siz beni :mad:
ya tabii tadını bilmediğin şey değil zaten. Hadi kan şekerin düzenlensin diye 1 yedin neden ikincisini de yiyorsun :)
onu da 1 saat arayla ye bari mesela :)

Back
X